Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω αν γνωρίζει/ διαπίστωσε κάποιος: Ο Μαρινόπουλος λέέι πως έχει 1+1 κάτι δημητριακά και λέέι μόνο για τα δεμένα πακέτα, άρα αναφέρεται στην προωθητική του προμηθευτή κθ όχι δική του, σωστά;Αυτό μου είπαν σε κατάστημα. Το αστείο είναι πως λέέι μόνο για σήμερα κι αύριο, δλδ αν έχει ξεμείνει κάποιο από Τετάρτη; Η κοροϊδία βεβαίως είναι πως κ την περασμένη εβδομάδα σε κάποια τουλάχιστον καταστήματα είχα δει τις 1+1 συσκευασίες! Το ακόμα καλύτερο: Τα Coco ήταν στο φυλλάδιο -25% κι άρα είχα πάρει τα 1+1 με 2,68ε. Τώρα που δεν είναι μία προσφορά της σειράς ανάμεσα σε άλλες 100 αλλά δήθεν κράχτης, τα αγοράζεις με 1ε παραπάνω!

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τα fairy του μαρινοπουλου με pockee ασχετος γαρ.
εχω 3 κουπονια διαθεσιμα σωστα? παιρνω 1+1 μπουκαλια και σκαναρω αρα μου μενει ενα κουπονι διαθεσιμο ακομα. οποτε το τεταρτο μπουκαλι πως το σκαναρω?
και κατι ακομα, παιζει η φαση livesmart εχω 2,3 λογαριασμους? πχ θελω να παρω 3*(1+1) fairy, τι κανω?

πς nikosdet οτιναναι τρομερη προσφορα...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν συνδυάζονται το -15% των καφέδων στον ΑΒ με τις επιταγές των 6 ευρώ (αν με κάποια ποσότητα σε βγάζει επιταγή π.χ. 10 συσκευασιών κάψουλες);

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν συνδυάζονται το -15% των καφέδων στον ΑΒ με τις επιταγές των 6 ευρώ (αν με κάποια ποσότητα σε βγάζει επιταγή π.χ. 10 συσκευασιών κάψουλες);

σαφως συνδυαζονται.

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση οσον αφορα τα fairy του μαρινοπουλου με pockee ασχετος γαρ.

εχω 3 κουπονια διαθεσιμα σωστα? παιρνω 1+1 μπουκαλια και σκαναρω αρα μου μενει ενα κουπονι διαθεσιμο ακομα. οποτε το τεταρτο μπουκαλι πως το σκαναρω?

Δεν μπορείς απ' αυτό το λογαριασμό (βλ. παρακάτω).

και κατι ακομα, παιζει η φαση livesmart εχω 2,3 λογαριασμους? πχ θελω να παρω 3*(1+1) fairy, τι κανω?

Ναι, κατά προτίμηση σε άλλο όνομα.

Οπότε παίρνεις 2 Fairy/κουπόνια (1+1) με τον 1ο λογαριασμό, κι άλλα 2 Fairy/κουπόνια με τον άλλο. Έτσι σκάναρες & το 3ο-4ο Fairy. Μετά σταμάτα, να προλάβει να πάρει & κανένας άλλος. :P

• Like 2
Δημοσ.

και αν ειμαι μονος ωσαν τον βοσκοπουλο βαζω στον ενα τον τραπεζικο μου λογαριασμο.στον αλλον?τον ιδιο λογαριασμο η ξερω γω paypal?

Δημοσ.

και αν ειμαι μονος ωσαν τον βοσκοπουλο βαζω στον ενα τον τραπεζικο μου λογαριασμο.στον αλλον?τον ιδιο λογαριασμο η ξερω γω paypal?

Θα έβαζα στον 1 τράπεζα & στον άλλο PP (ή -αν έχεις- 2ο λογαριασμό PP).

• Like 1
Δημοσ.

Και ο Γαλαξίας έχει μέχρι 17/10 όλα τα Elvive -50% για όποιον ενδιαφέρεται με συνδιασμό αυτών http://myelvive.lorealparis.gr/

Στο κουπόνι πάνω γράφει ότι το παρόν δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια. Αρά μπορεί να φάμε άκυρο?

Δημοσ.

Ρωτάς αν μπορείς να αγοράσεις με δωροεπιταγή που ήδη έχεις ; ναι

Ρωτάς αν αγοράζοντας κάποια ποσότητα κουτιών παίρνεις πόντους-δωροεπιταγη πίσω;  όχι.

(δεν έχει έξτρα πόντους για αγορά καφέ)

Δημοσ.

ενημερωτικα επειδη ρωτησα πριν η απαντηση απο το ιδιο το pockee

"Ο ίδιος τραπεζικός λογαριασμός ή λογαριασμός PayPal μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δυο διαφορετικούς χρήστες. Κάθε απόδειξη ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαργύρωση κουπονιών μέσω του Pockee από έναν και μόνο χρήστη."

http://www.pockee.com/pockee-school/

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάς αν μπορείς να αγοράσεις με δωροεπιταγή που ήδη έχεις ; ναι

Ρωτάς αν αγοράζοντας κάποια ποσότητα κουτιών παίρνεις πόντους-δωροεπιταγη πίσω;  όχι.

(δεν έχει έξτρα πόντους για αγορά καφέ)

Το δεύτερο. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ρε παιδια πηγα για καφεδες στον ΒΕΛΓΟ ΑΒ τι τιμες ειναι αυτες;Με το15% ο dolcegusto απο4.40 εως 5,15 και ο la meluιαse η καπως ετσι λεγετε 4,44.Στο ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ Carrefour εχουν 4,80 εως 5,10 και 4,75 αντιστοιχα χωρις εκπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...