ssof Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Τι τραβάει και το paypal. 30/7 παραγγελία και 2/8 dispute ?????? 1
oneirena Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αφου δεν κουνηθηκε καθολου η παραγγελια... κ εχω βαλει μεγαλη με αλλα ατομα μαζι κ φοβηθηκα για τα λεφτα.. λες γι'αυτο να μην την εστειλαν?
NaGR Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 η αντίδραση σου είναι ασύμμετρη στα όρια της υστερίας. στείλε mail "where is my order" η ποσταρε στο facebook τους για αρχή. το paypal δεν πρόκειται να σε βοηθήσει απο τώρα, ακόμα και αν 1 στο εκατομμύριο υπήρχε θέμα εξαπάτησης.(που δεν υπάρχει)
Questioner Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αφου δεν κουνηθηκε καθολου η παραγγελια... κ εχω βαλει μεγαλη με αλλα ατομα μαζι κ φοβηθηκα για τα λεφτα.. λες γι'αυτο να μην την εστειλαν? Από Wikipedia: Sports Direct International plc is a British retailing group. Founded in 1982 by Mike Ashley, the company is the UK's largest sporting retailer, and operates over 500 stores worldwide. Φοβήθηκες μην σου φάει τα λεφτά ένας όμιλος με 500 φυσικά καταστήματα παγκοσμίως και την κάλυψη του paypal; 2
christakos07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μα είναι δυνατόν να ανοίγετε case στο paypal ψύλλου πήδημα; Δεν κουνήθηκε η παραγγελία δύο μέρες και βυθίστηκε ο κόσμος. Εφόσον είναι στο awaiting courier pickup,σημαίνει ότι είναι ζήτημα της dhl πλέον να το παραλάβει.Λογικά από δευτέρα θα κινηθεί το δέμα σου.Αν δεν υπήρχε κίνηση και τότε,θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ρωτήσεις τι συνέβη. 1
oneirena Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 τους εστειλα και mail και μνμ στο φβ μου ειπαν πως θα την εστελναν προχθες και δεν την εστειλαν, εχω κρατημενα τα μνμ. οπως ξαναειπα εχω παραγγειλει αλλες 9 φορες εδω κ ενα χρονο κ κατι κ πρωτη φορα μου συνεβη αυτο.. anyway θα περιμενω κ ο,τι γινει "your order was passed to the couriers on 31/07" μου εστειλαν μνμ στο fb κατι που δεν ισχυει μιας κ μιλησα με dhl, δεν εχουν παραλαβει τα 2 πακετα
guido Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αφου δεν κουνηθηκε καθολου η παραγγελια... κ εχω βαλει μεγαλη με αλλα ατομα μαζι κ φοβηθηκα για τα λεφτα.. λες γι'αυτο να μην την εστειλαν? κάναν υπομονή 10 παραγγελίες, μέχρι να κάνεις την "μεγάλη" και να σου φάνε του λεφτά φιλικά χαλάρωσε. η δικιά μου απο Κυριακή, την πηρε ο Courier Παρασκευή
coyote2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πάντως ακόμα και πράγματα που τελειώνουν και τα βγάζει ότι δεν υπάρχουν πλέον.... τα ξαναδίνει μετά από μία ημέρα ή γίνονται ακυρώσεις (που λεει το σιτε ότι δε γίνεται) ή απλά μαζεύουν από τους προμηθευτές τα τελευταία κομμάτια και ξαναγεμίζουν αποθήκη
georgeboo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Kαλημερα παιδια, το δεμα μου εχει φυγει απο την παρασκευη απο Βουδαπεστη και ακομα να εμφανιστει στην Αθηνα...να ανυσηχω;γιατι σαν πολλες μερες εχει κανει..
christakos07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το σκ η dhl κατεβάζει ρολά.Λίγη υπομονή ακόμα.
georgeboo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το σκ η dhl κατεβάζει ρολά.Λίγη υπομονή ακόμα. AAA δεν το ηξερα! Ενταξει δεν ειναι κατι επειγον απλα δεν μου ειχε ξανα αργησει τοσο απο βουδαπεστη, λογικα αυριο θα ειναι Αθηνα
christakos07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μπορεί και σήμερα να ναι Αθήνα! Εμένα πριν καμιά ώρα(παραγγελία κυριακής)έκανα check-in βουδαπέστη.Οπότε αύριο αθήνα,μεθαύριο επαρχία.
HoHe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κι εμενα στις 12.57 εκανε ενημερωση θεσης απο Βουδαπεστη! Λογικα μεχρι το τελος της 7μαδας θα ειναι Αθηνα.
NaGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αν έκανες σήμερα check in Βουδαπέστη, τότε σίγουρα απο Τετάρτη και μετά Αθήνα. Βουδαπέστη-Αθήνα είναι 2 ημέρες υπο ΚΣ, και οι ημέρες μετράνε απο όταν γίνεις departed απο Βουδαπέστη.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γράψτε κάνα review εδώ μόλις σας έρθουν τα καλούδια σας,αν πετύχατε το νούμερο κτλ... Διότι βλέπω πως τα Small &Extra sml που με ενδιαφέρουν,ενώ είναι εξαντλημένα πάρα πολλά,τα παρτάλια δεν έχουν γράψει κάνα review. Πχ σε αυτό το παντελόνι ποιο νούμερο θα κάνει σε έναν με 1.65υψος/57κιλά (φιτ σώμα)? Δεν έχω ιδέα πως πάνε τα νούμερα.. http://www.sportsdirect.com/monkee-genes-colours-skinny-unisex-jeans-649049
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα