Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα φτιάξει ένα ωραίο καλαθάκι με πολλά πολλά πράγματα και σήμερα που μπήκα να συμπληρώσω κάτι το έχασε όλο, πως στο καλό γίνεται αυτό? 

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλω να αλλάξω κάτι επειδή πήρα λάθος νούμερο ξέρετε εάν πρέπει να πάρω από το ίδιο σε μικρότερο η αν μπορώ να πάρω κάτι άλλο ίσης αξίας?

Δημοσ.

Αν θέλω να αλλάξω κάτι επειδή πήρα λάθος νούμερο ξέρετε εάν πρέπει να πάρω από το ίδιο σε μικρότερο η αν μπορώ να πάρω κάτι άλλο ίσης αξίας?

Θεωρητικά δεν γίνεται μιας και στο return form σου δίνει την επιλογή είτε να αλλάξεις το μέγεθος στο συγκεκριμένο προϊον είτε να σου κάνουν refund την αξία του.

Δημοσ.

κάτι παίχτηκε με το καλάθι γιατί και εμένα ήταν άδειο σήμερα...

Τα είδα όλα για να καταφέρω να το γεμίσω ξανά.

κάνα κουπονάκι παίζει πουθενά;

Δημοσ.

Εχει αγοράσει κανείς παπούτσια karrimor  ? για να μου πει πως  είναι τα νούμερα , π.χ. στα adisas και στα new balance φοράω 43 ενώ στα nike θέλω ένα νούμερο μεγαλύτερο , με ποιας εταιρείας ταιριάζουν ποιο πολύ τα νούμερά της ?

Δημοσ.

Ολοι γράφουνε ότι θέλεις ένα νουμερο μεγαλύτερο. Ετσι πηρα 2 φορές ένα νουμερο μεγαλύτερο και τα χάρισα.

Για 43 πήρα το 10 ενώ ήθελε το 9

Για γυναίκα το 7 ενώ ήταν το 6 (εκεί θέλει πολύ προσοχη από το 6 στο 7 είναι σχεδόν 2 νούμερα (39 φαρδύ 41 στενό)

Τώρα πλέον παραγγέλνω το πολύ μισό παραπάνω.

πχ σε αυτό το παπουτσί αναφέρομαι 

http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-2-mens-running-shoes-211758?colcode=21175837

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Παραγγελία 16/9 (βραδυ αργά) και παραλαβή 24/9 (δεν ήμουν σπίτι και με πήραν τηλέφωνο και ήρθαν σήμερα την ώρα που συμφωνήσαμε.

Όλα οκ εκτός απο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Παράγγειλα το 13 και μου ήρθε 13,5. Όμως το κουτί απο έξω έγραφε νούμερο 13 και μέσα τα παπούτσια ήταν 13,5!!!!

Έστειλα μήνυμα απο το fb και περιμένω απάντηση. Επειδή μου αρέσουν τα παπούτσια ζήτησα είτε να μου στείλουν το σωστό νούμερο είτε να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων γιατί απο οτι είδα δεν το έχει πλέον στο site το συγκεκριμένο μοντέλο αθλητικών......

Sent from my iPad using Insomnia

UPDATE: Επέστρεψα τα παπούτσια με ΕΛΤΑ στα sportsdirect.

1. Η κοπέλα στα ΕΛΤΑ έκανε λάθος και δεν το χρέωσε αρχικά σαν συστημένο οπότε αφού το είδα και το είπα έκοψε και μια δεύτερη απόδειξη για να χρεωθεί σαν συστημένο και να βγει ο αριθμός track & trace κάνοντας αντιλογισμό(!!!). Δηλαδή η δεύτερη απόδειξη αναφέρει γραμματόσημα 14€ +2,50€ το συστημένο -14€ τα γραμματόσημα=2,50€!! Οπότε εγώ στα χέρια μου έχω 2 αποδείξεις. Η μια αναγράφει το ποσό 14€ και η δεύτερη 2,50€ (που είναι το έξτρα κόστος για το συστημένο). Όμως η απόδειξη που αναφέρει τον αριθμό του συστημένου δέματος (και αναγράφεται και επάνω στο δέμα) είναι αυτή με τα 2,50€ οπότε αν στείλω μια απόδειξη στο sportsdirect για να μου κάνουν και refund τα έξοδα αποστολής, λογικά θα πρέπει να στείλω αυτή που αναγράφει τον αριθμό track & trace με τα 2,50€!!. Αν στείλω 2 αποδείξεις τότε εκεί θα υπάρχει μπέρδεμα γιατί η μια είναι 14€ και η 2 (με το track & trace) είναι με τα 2,50€ (και κάνει και τον αντιλογισμό 14+2,50-14=2,50). Ζήτησα στο κατάστημα να μου κάνουν ακύρωση των 2 αποδείξεων και επανέκδοση μιας νέας ενιαίας αλλά δεν γίνεται. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να στείλω email, όπως και έκανα με συνημμένες τις αποδείξεις και περιμένω μήπως και βρεθεί κάποια λύση.
  2. Απο τις 6/10 που το έστειλα ακόμα δεν τους έχει παραδοθεί. Το royal mail δείχνει ότι δεν το έχει παραδώσει στο sportsdirect. Από Ελλάδα πάντως έφυγε πάρα πολύ γρήγορα για Αγγλία.
Δημοσ.

Εχει αγοράσει κανείς παπούτσια karrimor  ? για να μου πει πως  είναι τα νούμερα , π.χ. στα adisas και στα new balance φοράω 43 ενώ στα nike θέλω ένα νούμερο μεγαλύτερο , με ποιας εταιρείας ταιριάζουν ποιο πολύ τα νούμερά της ?

Σε όσα karrimor πήραμε το 10-44ευ και 12-46 , επομένως το 9 είναι το 43.

Δημοσ.

το 12-46 λέει το κουτί.

αλλά δεν ισχύει αρκετές φορές.

το σύνηθες είναι 12UK-13US-47EU

πχ εγώ έχω το http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-2-mens-running-shoes-211758?colcode=21175837σε 13 και μου είναι σχετικά ευρύχωρο μπροστά (δεν ξέρω το 12 πως θα μου έπεφτε)

και έχω και το tempo2 trail http://www.sportsdirect.com/karrimor-tempo-dual-mens-trail-running-shoes--213002?colcode=21300203σε 13 που μου είναι ακριβώς.

αντίστροφα έχω μπότα karrimor σε 12 και μου πέφτει και αυτή ακριβώς.

στις μπότες έχω την εντύπωση οτι χρησιμοποιούν πιο "ευρύχωρο" καλούπι και θα πρότεινα να αγοράζετε με βάση του τι φοράτε τώρα σε αντίστοιχο αγγλικό.

στα running μάλλον πάτε στο κανόνα "+1". 

ΥΓ

αν κάποιος ψάχνει για μπότες πεζοπορίας/hiking έχει βγάλει τις τελευταίες ημέρες κάποια σπασμένα νούμερα σε πολύ καλές επώνυμες μπότες. salomon, asolo, berghaus, keen,brasher,meindl κλπ

αν σταθείτε τυχεροί μπορείτε να ψωνίσετε σε εξαιρετικές τιμές.

Δημοσ.

Την Κυριακή έκανα (ομαδική) παραγγελία 20 πράγματα , πάνω από 300€ και τα μεταφορικά ήταν μόνο 1€. Δεν ξέρω αν συνεχιστει.

Δημοσ.

το ίδιο κι εγω χτες για 3 άτομα .... 1 ευρο

40 πράγματα... Σε λίγο θα κάνουμε club για ανταλαγές για αυτά που δε μας κάνουν με τιμές καταλόγου

Εχω τσακίσει τα μπλουζάκια character και no fear.... με φατσες κλπ... Τα αγόραζα για παιδάκια και τώρα πλακώσανε και οι μαντράχαλοι και τα θέλουν.... !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...