solarw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και εγω εχω ψωνισει πολλες φορες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Την τελευταια φορα εκαναν ομως ενα λαθος με το νουμερο. Αρα θα μου αποζημιωσουν και τα μεταφορικα να τα στειλω πισω. Με τι να τα στειλω πισω? Ελληνικο ταχυδρομιο η τπτ κουριερ? Με ΕΛΤΑ συστημένο επιστολικό και μην ξεχάσεις σε ένα email να επισυνάψεις και την απόδειξη από τα ΕΛΤΑ αναφέροντας και το ποσό των μεταφορικών. Συμπλήρωσε και τις φόρμες αλλαγής που είχε μέσα το δέμα και τόνισε ότι έκαναν αυτοί λάθος για να σε αποζημιώσουν.Εγώ έστειλα πίσω ένα ζευγάρι παπούτσια και το κόστος με τα ελτα ήταν περίπου 16 euro. Απλά δεν υπήρχε σε stock το σωστό νούμερο και μου επέστρεψαν το ποσο των παπουτσιών και τα έξοδα που είχα για να τα στείλω πίσω.
georgia6575 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα.Προσπαθώ από τα χθές το βράδυ να πληρώσω μια παραγγελία στο sportsdirect με paypal και δεν μπορώ δεν μου την παίρνει με πετάει έξω μου γράφει κάτι για ένα λεπτό το οποίο δεν προλαβαίνω καν να δω τι λέει και με γυρίζει στο καλάθι.Χρήματα έχει η κάρτα παραπάνω και δεν έχω δέσμευη ποσού.Τι λέτε να συμβαίνει?Εάν έχει τύχει σε κάποιον ας μου πει.Στις 9 του μήνα χρησημοποιησα paypal κανονικά.Μήπως δεν δέχεται paypal to sportsdirect πια.
panosno1com Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Eπίσης παιδιά στελνει στο κλασσικό 10 εργασιμες οπως το ebay.uk στυλ ή κανει παραπανω; επισης στα αθλητικα παπουτσια φορω 43 , το uk ποιο ειναι αντιστοιχα ; το 9 που ειδα στο παραπανω ποστ;
Questioner Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Eπίσης παιδιά στελνει στο κλασσικό 10 εργασιμες οπως το ebay.uk στυλ ή κανει παραπανω; επισης στα αθλητικα παπουτσια φορω 43 , το uk ποιο ειναι αντιστοιχα ; το 9 που ειδα στο παραπανω ποστ; Κάνε αναζήτηση στο thread και θα λύσεις όλες σου τις απορίες.
dreaming123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 panosno1com Κάνει απο 3 έως 5 εργάσιμες και στέλνει με courier και ναι το 43uk είναι το 9 αλλά να δεις και το <σουλούπι> του παπουτσιού γιατι μπορεί να είναι και το 8,5. 1
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ε βασικα για αθλητικο κοιταω του στυλ running , καποιο tip ως προς το «σουλουπι » Υποθετω οτι το 8.5 ειναι το 42.5 ας πουμε;ευχαριστω για την απαντηση σου
mskgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα κανεις που αγορασε προσφατα ποσα λεφτα εδωσα για τα μεταφορικα βλεπω 10 ευρω κανει αλλα αμα κανω μια παραγκελεια 10-20 ρουχα δεν αλαζουν?? ευχαριστω Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2014 από mskgr
original911 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα κανεις που αγορασε προσφατα ποσα λεφτα εδωσα για τα μεταφορικα βλεπω 10 ευρω κανει αλλα αμα κανω μια παραγκελεια 10-20 ρουχα δεν αλαζουν?? ευχαριστω Εμένα με 200 ευρώ πράγματα(14 ρούχα)πήγαν στα 15 ευρώ. 1
mskgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω φίλε μου Sent from my iPad using Insomnia
frappes78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τους κωδικούς είτε για δωρεάν αποστολή είτε για μειωμένο κόστος αποστολής? Συνήθως κάνω παραγγελίες >100 €.
NIRVANAGRE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τους κωδικούς είτε για δωρεάν αποστολή είτε για μειωμένο κόστος αποστολής? Συνήθως κάνω παραγγελίες >100 €. εγω μαθαινω τα νεα τους απο την σελιδα στο facebook
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδιά τα lonsdale τα boxerakia που έχουν 3.99 η δυάδα είναι καλά ; γίνονται σαν ξεχειλωμένα μετα απο πλύσιμο ή αν τα φορέσεις 5 φορές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα