Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα έρχονται με DHL στις μεγάλες πόλεις και με κάποιο άλλο courier που συνεργάζεται με DHL για τις μικρότερες.

Ναι λογικα ετσι παει ...αλλα εχει υποκαταστημα η DHL στην Καβαλα... Και αν εχει δοθει σε καποιο αλλο κουριερ δε θα πρεπει να με ενημερωσουν ? Ειναι που δεν εχω ξαναπαραγγειλει και δεν ξερω ακριβως τα βηματα και τν διαδικασια για να φτασει στην πολη μου

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κι εγώ τι γίνεται με την επαρχεία. Αν πάρεις ένα τηλ στη DHL 210 9890000 και δώσεις το tracking number θα σε διαφωτίσουν.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κι εγώ τι γίνεται με την επαρχεία. Αν πάρεις ένα τηλ στη DHL 210 9890000 και δώσεις το tracking number θα σε διαφωτίσουν.

ευχαριστω φιλε!

Δημοσ.

small Λέω κι εγώ είσαι πολύ λεπτός...!

• Quantity exceeds maximum allowed.
γιατι το βγάζει το απο πάνω και δεν με βγάζει σε πληρωμή;
Δημοσ.

Έχει ψωνίσει κανένας από το http://www.usc.co.uk/; Είναι του ίδιου ομίλου απ' ο,τι διαβάζω και εστιάζει στο casual κομμάτι με μάρκες όπως gstar, diesel, replay, levis, wrangler κλπ.

Είμαι σε φάση αναζήτησης eshop από ελλάδα ή εξωτερικό με καλές τιμές σε επώνυμα jeans κυρίως. Όποιος ξέρει τίποτα ας ενημερώσει με pm γιατί θα είμαστε offtopic.

Δημοσ.

Ναι λογικα ετσι παει ...αλλα εχει υποκαταστημα η DHL στην Καβαλα... Και αν εχει δοθει σε καποιο αλλο κουριερ δε θα πρεπει να με ενημερωσουν ? Ειναι που δεν εχω ξαναπαραγγειλει και δεν ξερω ακριβως τα βηματα και τν διαδικασια για να φτασει στην πολη μου

Απο την στιγμη που φτανουν αθηνα τα πραγματα θελουν ~μια μερα να πανε στην υπολοιπη Ελλαδα , τα εχουνε πει και ποιο πριν τα παιδια.

Έχει ψωνίσει κανένας από το http://www.usc.co.uk/; Είναι του ίδιου ομίλου απ' ο,τι διαβάζω και εστιάζει στο casual κομμάτι με μάρκες όπως gstar, diesel, replay, levis, wrangler κλπ.

Είμαι σε φάση αναζήτησης eshop από ελλάδα ή εξωτερικό με καλές τιμές σε επώνυμα jeans κυρίως. Όποιος ξέρει τίποτα ας ενημερώσει με pm γιατί θα είμαστε offtopic.

Ακομα και στα Sales οι μαρκες ειναι πανω κατω σε τιμη Ελλαδας απ'οτι βλεπω(πχ το ποιο φθηνο replay jean που ειδα σε προσφορα κιολας ειναι 56 λιρες , τα diesel ειναι απο 80 λιρες και πανω ...) , αυτο που ισως αλλαζει να ειναι η ποικιλια.

Δημοσ.

Ακομα και στα Sales οι μαρκες ειναι πανω κατω σε τιμη Ελλαδας απ'οτι βλεπω(πχ το ποιο φθηνο replay jean που ειδα σε προσφορα κιολας ειναι 56 λιρες , τα diesel ειναι απο 80 λιρες και πανω ...) , αυτο που ισως αλλαζει να ειναι η ποικιλια.

Ναι δεν έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές όπως στο sportsdirect. Κάτι gstar κοιτούσα αλλά σε κάποια που είχε καλές τιμές δεν είχε νούμερα.

Δημοσ.

γεια σας παιδια, θελω να επιστρεψω 2 ζευγαρια παπουτσια το 1 ειναι ελαττωματικό κ στο αλλο μου εστειλαν κ τα δυο παπουτσια για το δεξι ποδι, δεν εχω κρατησει κουτια θα υπαρξει προβλημα? μπορω να τα στειλω ως επιστολη με το ταχυδρομειο? σε τι ? σε σακουλα σε κουτι? δεν θα το περασουν στο ταχυδρομειο ως δεμα αρα επιπλεον κοστος? κ την αποδειξη απο τα ελτα πως τους την στελνω? ευχαριστω!  :-D

Δημοσ.

Και πρέπει να τους στείλεις email πιο πριν ή απλά στέλνεις τα πράγματα που δεν θες μαζί με το χαρτί που είχε μέσα; Αν έχει περάσει μια βδομάδα πειράζει;

Δημοσ.

να ρωτήσω οταν η παραγγελία είναι σε Awaiting Courier Pickup  εμπειρικά για Αθήνα πόσες μέρες να τα περιμένω; ρωτάω γιατι δεν είμαι όλη μέρα σπίτι ..

Δημοσ.

να ρωτήσω οταν η παραγγελία είναι σε Awaiting Courier Pickup  εμπειρικά για Αθήνα πόσες μέρες να τα περιμένω; ρωτάω γιατι δεν είμαι όλη μέρα σπίτι ..

Λογικά, την ίδια μέρα γιατί εγώ την άλλη μέρα στις 9.45 το πρωί τα είχα στο σπίτι μου στην Πάτρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι σίγουρος; Σήμερα έβγαλε dispatch.Που σημαίνει ότι σήμερα έφυγε από Αγγλία.. Ποτέ θα προλάβει να φτάσει Αθήνα;

κι όμως έχεις δίκιο.. σήμερα είναι Αθήνα..οπότε λογικά μέσα στη μέρα θα παραλάβω.. ελπίζω η DHL αν δεν με βρεί να πάρει ενα τηλ ή να αφήσει σημείωμα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...