Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eκει που λες οτι το παιχνιδι δεν μπορει να γινει καλυτερο ερχεται το blood and wine και το παει πιο πανω απο την κορυφη.

Αντε να παιξεις μετα ολες τις ''μετριοτητες'' που κυκλοφορουν.

Τοπιο: Το πιο ομορφο που εχω δει σε game. 

Διαλογοι: Για μια ακομα φορα οι πολωνοι δινουν ρεστα, τρομερο χιουμορ. 

Σεναριο : δεν εχω προχωρησει πολυ αλλα φαινεται πολυ δυνατο , ενδιαφερον χαρακτηρες. 

Side quest : Απλα αλλοι τιτλοι rpg θα θελανε να εχουν τα side quest του the witcher για main . Οτι καλυτερο εχει υπαρξει σε side quest. 

Moυσικη : Φτανει και ξεπερναει σε πολλα sountrack το wild hunt , απλα εξαιρετικη 

Γενικα απλα εχουν παρει το wild hunt και απο 10/10 το εχουν κανει 11/10 . Πραγματικα ζηλευω αυτους που δεν το εχουν παιξει ακομα ανετα με τα expansions βγαζει 200+ ωρες ποιοτηκοτατου περιεχομενου . 

Bonus/δωρο απο οροκου σακι για να γελασετε.

Κατεβαινει ακομα! Ε ρε λιωσιμο που εχει να πεσει!! Επιτελους μετ απο τοσους μηνες ενα παιχνιδι που δεν εχει Denuvo!!! Μπραβο στους Πολωνους! Αλλα αργει πολυ ο θειος εχουν πεσει ολοι μαζι τετοια παιχνιδαρα που ειναι και σερνεται!!

Mα αγοραζω σχεδον τα παντα πλεον . Mad Max Metal Gear 5 Doom Far Cry  Primal Street fighter 5 Quatnum Break και για το υπολοιπο της χρονιας εχουμε Mirror Edge Catalyst Deus ex Mankind Divided Dishonored 2 Battlafield 1 .  Ε αν ειχε Denuvo θα το αγοραζα και αυτο. Θα αγορασω και το Mafia 3 αν εχει που ειναι πολυ πιθανον να εχει denuvo. 

• Like 8
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ το πάω τόσο αργά, ούτε άλογο δεν καβαλάω, να το δω όλο :P

Με το που ανοιξε το quest line, παω σε ενα notice board και αρχισε το  quest spam , μόνο side quests. Παιχνιδάρα. Κάποιος παιδί το ανέφερε νωρίτερα, οι μάχες έχουν γίνει κομμάτι δυσκολότερες αλλά μια χαρά. Επίσης, λέω να γυρίσω σε heavy σιγά σιγα, το Wild Hunt είχα cat / fast attack spam, HoS medium viper με fast attack spam τώρα λέω να πάω σε bear ή οτι άλλο προκύψει.

Για gear, μην την πατήσει κανείς και το χάσει -λέμε τώρα-, μετά απο 2-3 steps του main quest παίρνεις γράμμα για mutagen mutations και μέσα στην πόλη έχει εναν blacksmith με quest για grandmaster gear. Λογικά και να μην τον πετύχεις (orange questionmark exclamation mark) ενω κάνεις roam στην πόλη, θα σε στέλνει το game και απο μόνο του.

edit: για να σχολιάσω τον τύπο με τα denuvo dsr που σίγουρα κολλάει στην γιαγιά του να του "δώκει" νωρίς τον μποναμα. Κλινική περίπτωση.

Δημοσ.

Είχα παίξει το wild hunt απο θείο για να το δοκιμάσω κ έμεινα με το πόσο καλά εργάστηκαν οι πολωνοί κ έφτιαξαν αυτό το αριστούργημα.

Εννοείται οτι το αγόρασα μετά αυθεντικό μαζί με το season pass, για να δείξω την στήριξη μου στο studio.

Σαν καταναλωτές πρέπει να επιβραβέβουμε τίμιες κ αξιόλογες προσπάθειες και να τιμωρούμε άλλους που αρμέγουν με micro transactions και γελοία dlc. 

Αν σου αρεσε το witcher, αγορασε το, ειτε εχει ειτε δεν εχει denuvo. 

• Like 2
Δημοσ.

Το χα ξαναπει πιο παλια οτι το συγκεκριμενο ατομο ριχνει ολο το επιπεδο του forum στο pc gaming και ειναι για μαζικο ignore αλλα τεσπα...

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το πάω τόσο αργά, ούτε άλογο δεν καβαλάω, να το δω όλο :P

Εγώ Roach κλασσικά και πάλι θα βρίζω όταν στρίβει ή φρενάρει εκεί που δεν θέλω. Πεισματάρα φοράδα. :P

• Like 6
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά δεν ξέρω εαν έχει υποθεί απο που κατεβάζουμε το update ? φυσικά αγορασμένο κουτάτο το έχω , γράφτηκα και στο GOG αλλά δεν μπορώ να δώ απο που κατεβάινει το update.

Δημοσ.

Ενα ακομα παραδειγμα για το ποσο μεγαλο expansion ειναι  , αν δειτε το full sountrack ειναι 1 30  ωρα.  Τα περισσοτερα Full games που κυκλοφορουν εχουν λιγοτερο απο 1... απλα respect σε αυτην την εταιρια . 

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά δεν ξέρω εαν έχει υποθεί απο που κατεβάζουμε το update ? φυσικά αγορασμένο κουτάτο το έχω , γράφτηκα και στο GOG αλλά δεν μπορώ να δώ απο που κατεβάινει το update.

Ε άμα διαβάσεις τις οδηγίες στο χαρτί με το κωδικό σου λέει τι να κάνεις για να το κατεβάσεις. Λέει μια διεύθυνση που μπαίνεις και βάζεις το κωδικό και μετά ανοίγεις το client του GOG και ξεκινάει να κάνει download αυτόματα.

Δημοσ.

Πωωωω καλά ε!

με το νέο update και το expanSO έχω στο ps4 τρομερά γραφικά!

4k λάχανα και δεν είμαι καλά! μέχρι και την μπίχλα ανάμεσα στα νύχια μου βλέπω!

Πολλά εύγε!

Τί έφτιαξαν οι άνθρωποι! Ούτε το molto δε τα κάνει αυτά.

Δημοσ.

Είναι για επιλεγμένα παιχνίδια αυτό.

YOUR ACCOUNTS ARE BEING CONNECTED

Due to exceedingly high demand this may take up to several days, please check back later. Thank you for your patience.

Δημοσ.

Αν διαβασεις καλα λεει οτι ειναι για ολα τα παιχνιδια απλα σιγα σιγα θα δουμε και αλλα. Προφανως και οι περισσοτεροι περιμενουν το Witcher 3 

Δημοσ.

την εκανα τη ***.

περιμενα μπας και πεσει το πακετο με το εξπανσιον και εκπτωση 0 πλεον...

Δημοσ.

Αν διαβασεις καλα λεει οτι ειναι για ολα τα παιχνιδια απλα σιγα σιγα θα δουμε και αλλα. Προφανως και οι περισσοτεροι περιμενουν το Witcher 3 

Δεν νομιζω. Λεει ξεκαθαρα αυτο:

We can only make a selection of games eligible depending on various agreements with our partners. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...