SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, johnnyman είπε Δεν είμαι σπίτι γιαυτό ρώτησα. Θα μπω το μεσημέρι και ενημερώνω. Υπάρχει περίπτωση να έχεις έκπτωση επειδή σου λήγει σύντομα. Αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Αν όχι, επόμενη έκπτωση είναι τον Μάρτιο Από ότι φαίνεται δεν βλέπουν την έκπτωση και χρήστες που δεν έχουν συνδρομή https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/A2YiahkLZs
CleanthisD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Είχα ν ανοίξω το PS απ το Πάσχα! Είχα ξεχάσει ότι είχα στακαρει μέχρι το 2025... μου ζητάει 71.99 για ανανέωση του essential! Καμία έκπτωση για εμένα
Metaksas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα είναι πρώτη φορά μετά από χρονια π δεν θα ανανεώσω, μήνα μήνα όταν κ αν με ενδιαφέρει πλέον κάτι. Μεγάλο φάουλ να μην δώσουν έκπτωση στους ήδη συνδρομητές! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Metaksas
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Metaksas είπε Θα είναι πρώτη φορά μετά από χρονια π δεν θα ανανεώσω, μήνα μήνα όταν κ αν με ενδιαφέρει πλέον κάτι. Μεγάλο φάουλ να μην δώσουν έκπτωση στους ήδη συνδρομητές! Φαινεται να δινουν σε αυτους που ληγει συντομα, οπως καποια στιγμη ξανα περυσι. Οποτε μαλλον περιμενουμε αλλη εκπτωση.
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Και τώρα ξεκινάνε τα ωραία... Πάω να δω τις προσφορές και δε μου έχει καμία στο subscription... Ο λογαριασμός είναι νέος. Έβαλα προχθές ea play με 1 ευρώ για ένα μήνα. Αυτό να μου έκανε καμία πατάτα και να μη δικαιούμαι έκπτωση? Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καμία ιδέα ? Όταν έφτιαξα λογαριασμό στο Ps5 προχθές που το πήρα έβαλα αρχικά 2 εμαιλ που μου είπε υπάρχει λογαριασμός σε αυτά τα εμαιλ. Είναι παλιά που είχα ps3. Οπότε έβαλα τρίτο εμαιλ και προχώρησε κανονικά δε μου είπε υπάρχει λογαριασμός...
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Από ότι φαίνεται δεν βλέπουν την έκπτωση και χρήστες που δεν έχουν συνδρομή https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/s/A2YiahkLZs 1 λεπτό πριν, stratigos24 είπε Πάω να δω τις προσφορές και δε μου έχει καμία στο subscription... Ο λογαριασμός είναι νέος. Περιμενεις γιατι μαλλον δεν εχουν γινει updated για ολους
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Περιμενεις γιατι μαλλον δεν εχουν γινει updated για ολους Μακάρι...
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις το εμφανισε 106.39. Έχω premium και λήγει 3 Δεκεμβρίου. Για να κατέβω σε extra γίνεται αλλά με χρεώνει κανονική τιμή χαχαχαχαχαχαχα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από johnnyman 2
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μακάρι... Και πιο πολύ μακάρι γιατί άφησα μια μισή μέρα να κατεβάζει το warzone σε εκείνο το account... Ποιός ξανακατεβαζει τόσα gb... 😁
johnnyman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα αγορασα 2 καρτες 50αρες(συνολο 100 ευρω) απο eneba οι οποιες μου βγηκαν 89 ευρω. Οποτε η συνδρομη Premium μου βγηκε 95 ευρω συνολο. Παλι καλα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από johnnyman
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ακόμα δε μου έχει εμφανίσει την προσφορά... Ούτε στο app ούτε μέσα στη σελίδα ούτε πουθενά... Πφ...
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ακόμα δε μου έχει εμφανίσει την προσφορά... Ούτε στο app ούτε μέσα στη σελίδα ούτε πουθενά... Πφ... Απο browser δοκίμασε αποσύνδεση - καθαρισμό cookies (πάνω στην address bar για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται γενικά browser)
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Απο 4 διαφορετικούς έχω δοκιμάσει. Και δουλεια και κινητο και σπίτι.... ΥΓ: Και απο edge τώρα άλλον που δεν έχω δουλέψει ποτε...
stevenfins Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Απαράδεκτη επιλογή της Σόνυ να μην δίνει έκπτωση για απλή ανανέωση, αλλά μόνο για αναβάθμιση. Κανονικότατο middle finger.. 2 1
VonLoutsos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, stevenfins said: Απαράδεκτη επιλογή της Σόνυ να μην δίνει έκπτωση για απλή ανανέωση, αλλά μόνο για αναβάθμιση. Κανονικότατο middle finger.. Όταν είσαι Νο1 και ξεπουλάς αυτά συμβαίνουν. Βέβαια έχει ο καιρός γυρίσματα..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα