Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, veteranos123 είπε

Καλησπέρα παιδιά, λόγο στρατού έχω χάσει την μπάλα με τα addons. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο addon για fhd ταινίες και σειρές

Incursion,placenta, Neptune rising,Gaia.

Εδώ είναι όλα μαζεμένα μαζί με οδηγίες εγκατάστασης κ σχόλια

• Like 3
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοηθεια. Οταν κανω update τις ταινιες της βιβλιοθήκης μου βγαζει και καποιες απο το trakt. Καταλαβα οτι το κανει τοelementum. Απενεργοποιησα ολες τις επιλογες στις ρυθμισεις του, εκανα κλεαρ και σκαν ξανα τις ταινιες και συνεχιζει το ιδιο.

Δημοσ.

Για το incursion, επειδη χρησιμοποιει resolvurl αντι για urlresolver, θα χρειαστει να περασεις τα στοιχεια σου στο resolvurl. Για το placenta, δεν ξερω τι χρησιμοποιει για να σου πω, αλλα ισως να ειναι το ιδιο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, stefanidisg είπε

universal scrapers αποτυχια εγκατάστασης, γιατί μου βγάζει αυτό και κρασαρει το Kodi όταν επιλέξω fhd ταινία real debrid 

Και σ᾽εμένα το κάνει χωρίς real debrid.

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια ....εχω το rsp 3b.

το χρεισιμοποιω για να σερφαρω κτλ.

υπαρχει τροπος να βλεπω ταινιες; εαν ναι πως;

και μπορω να προβαλω μονο ταινιες που εχω αποκλειστηκα;

ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

παιδια μια βοηθεια ....εχω το rsp 3b.

το χρεισιμοποιω για να σερφαρω κτλ.

υπαρχει τροπος να βλεπω ταινιες; εαν ναι πως;

και μπορω να προβαλω μονο ταινιες που εχω αποκλειστηκα;

ευχαριστω

Ναι, βέβαια. Χρησιμοποίησε το libreelec. Είναι Linux διανομή που έχει μόνο το Kodi και τίποτε άλλο. Εγκατέστησε την σε μια micro SD και μπουταρε/τρεξε από κει. Έχει download ειδικά για raspberry 

https://libreelec.tv/about/

https://libreelec.tv/downloads/

Δημοσ.

ναι αλλα θα κολλαει το συμπαν ή θα ειναι οκ; για προβολη 1080p ή εστω 720p σε 40αρα...

οσο αφορα τους υποτιτλους με το elec θελει ενσωματωμενους;ή απλα να ναι ιδια ονομασια;

πιο πολυ απο ολα με ενδιαφερει το popcorn...γνωριζεις τι γινεται με αυτο;

σε ευχαριστω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

ναι αλλα θα κολλαει το συμπαν ή θα ειναι οκ; για προβολη 1080p ή εστω 720p σε 40αρα...

οσο αφορα τους υποτιτλους με το elec θελει ενσωματωμενους;ή απλα να ναι ιδια ονομασια;

πιο πολυ απο ολα με ενδιαφερει το popcorn...γνωριζεις τι γινεται με αυτο;

σε ευχαριστω

Δεν έχω ιδέα, έχω να το χρησιμοποιήσω 3 χρόνια. Λογικά θα κολλήσουν τα πάντα και θα ανατιναχθουν.

Τι λειτουργικό τρέχεις στο pie;

Το Kodi είναι media player/center που δέχεται add-ons, είτε για να κάνεις torrent streaming (σαν το popcorn) είτε για να βλέπεις απευθείας μέσω online links. Το libreelec ειδικά είναι απλά ένα λειτουργικό που περιλαμβάνει μόνο το  Kodi, έτσι τρέχει απροβληματιστα γτ τρέχει μόνο αυτό.

Δεν ξέρω αν τρέχει 1080p, λογικά και 1080p hevc θα τρέχει κανονικά. Πάρε μια SD ή ένα usb,ακολουθησε τον οδηγό των 2-3 κλικ και δοκίμασε. Υπότιτλοι στο Kodi τους κατεβάζει μόνους του με τα κατάλληλα add-ons, οι δε τοπικοί δεν έχει σημασία η ονομασία, μπορείς να τους επιλέξεις και χειροκίνητα.

Ρίξε γενικά μια ματιά στις τελευταίες 314 σελίδες για το Kodi, και στο site του libreelec.

Ειλικρινά, πιο πολύ ώρα μου πήρε να γράψω αυτό το κείμενο παρά το να βγάλεις άκρη, δεν είναι τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειρωνεια και επιθεση γτ;

να σαι καλα.ρωταω γτ δεν ξερω πολλα.

για το rpi που εχω υπαρχει το librelec το osmc....ρωταω μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι καλυτερο κτλ.

Επεξ/σία από nickvas19
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...