thant Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, vadergr είπε Απο Geekbuying να αγοράζεις μονο απο το Ιταλικο που εχει φθηνοτερα μεταφορικά. Εχε στο νου σου οτι σε after sales το παιζουν δυσκολοι. Αν χρειαστείς κάλυψη από εγγύηση η όλη διαδικασία (συνεννόηση, επιστροφές, ταχυδρομικά) είναι πολύπλοκη; Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος αν το ποσό της αγοράς είναι σχετικά μικρό;
vadergr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, thant είπε Αν χρειαστείς κάλυψη από εγγύηση η όλη διαδικασία (συνεννόηση, επιστροφές, ταχυδρομικά) είναι πολύπλοκη; Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος αν το ποσό της αγοράς είναι σχετικά μικρό; Σε παράδοση συνήθως είναι μια χαρά. Απλά αν γίνει στραβή και δεν σου απαντάνε, απειλείς με dispute...
thant Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, vadergr είπε Απλά αν γίνει στραβή και δεν σου απαντάνε, απειλείς με dispute... Κατάλαβα. Αν γίνει η στραβή και είσαι λίγο ψιλοασχετος από Κινέζους (όπως εγώ) την έκατσες.
Lanike71 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, powerup είπε Εχω το mxiii g s812 2gb 16gb rom εδω κι 2 χρονια .Πριν απο 3-4 μηνες αρχισε να κολαει ,πριν απο 2 μηνες αρχισε να κανει επανεκινησης 1 -2 φορες την βδομαδα αφου το ανοιγα κι μετααπο 2-3 λεπτα.Συνηθως δουλευει 6-7 ωρες την μερα brousing και καμια σειρα ταινια( οχι παιχνιδια).Δεν εχει ενδειξη θερμοκρασιας (αισθητηρα).Χθες που δοκιμασα ανεμιστηρακι απο κατω ,εκανε τα ιδια κοληματα που εκανε κι χωρις ανεμιστηρα. Απο χθες το βραδι που το ανοιξα ξανα, δειχνει το box τα χρωματα ξεπλυμενα (το κοκκινο πορτοκαλι.το μπλε σκουρω σιελ κλπ).Αφαιρεσα το ανεμιστηρακι,αλλαξα θυρα hdmi , καλωδιο hdmi ,τα ιδια.Ενωενα αλλο tv box που εχω δειχνει κανονικα στη tv. Tι φταιει? Τι να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά η λογική μου λέει ότι αν έγινε ζημιά λόγω ανεβασμένων θερμοκρασιών, ο ανεμιστήρας δε βοηθά σε κάτι τώρα.
p_under Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, powerup είπε Εχω το mxiii g s812 2gb 16gb rom εδω κι 2 χρονια .Πριν απο 3-4 μηνες αρχισε να κολαει ,πριν απο 2 μηνες αρχισε να κανει επανεκινησης 1 -2 φορες την βδομαδα αφου το ανοιγα κι μετααπο 2-3 λεπτα.Συνηθως δουλευει 6-7 ωρες την μερα brousing και καμια σειρα ταινια( οχι παιχνιδια).Δεν εχει ενδειξη θερμοκρασιας (αισθητηρα).Χθες που δοκιμασα ανεμιστηρακι απο κατω ,εκανε τα ιδια κοληματα που εκανε κι χωρις ανεμιστηρα. Απο χθες το βραδι που το ανοιξα ξανα, δειχνει το box τα χρωματα ξεπλυμενα (το κοκκινο πορτοκαλι.το μπλε σκουρω σιελ κλπ).Αφαιρεσα το ανεμιστηρακι,αλλαξα θυρα hdmi , καλωδιο hdmi ,τα ιδια.Ενωενα αλλο tv box που εχω δειχνει κανονικα στη tv. Tι φταιει? Τι να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Ιδια συμπεριφορα μου ακούγεται όπως όταν την ακουνε οι καρτες γραφικων στα λαπτοπ. Γνώμη μου ειναι οτι παει για αποσυρση σιγα σιγα.
gsa1967 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 απο gearbest αν η αποθηκη ειναι Ηκ 4 η GW 16 η GW 6 ποιες περιοχες ειναι ?ειναι καποια απο ευρωπη για να μην εχεις τελωνειο?
letom Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 ΗΚ λογικά είναι Χονγκ Κονγκ. Oι GW είναι σίγουρα Ευρώπη.
powerup Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Στις 23/5/2018 στις 2:00 ΜΜ, powerup είπε Εχω το mxiii g s812 2gb 16gb rom εδω κι 2 χρονια .Πριν απο 3-4 μηνες αρχισε να κολαει ,πριν απο 2 μηνες αρχισε να κανει επανεκινησης 1 -2 φορες την βδομαδα αφου το ανοιγα κι μετααπο 2-3 λεπτα.Συνηθως δουλευει 6-7 ωρες την μερα brousing και καμια σειρα ταινια( οχι παιχνιδια).Δεν εχει ενδειξη θερμοκρασιας (αισθητηρα).Χθες που δοκιμασα ανεμιστηρακι απο κατω ,εκανε τα ιδια κοληματα που εκανε κι χωρις ανεμιστηρα. Απο χθες το βραδι που το ανοιξα ξανα, δειχνει το box τα χρωματα ξεπλυμενα (το κοκκινο πορτοκαλι.το μπλε σκουρω σιελ κλπ).Αφαιρεσα το ανεμιστηρακι,αλλαξα θυρα hdmi , καλωδιο hdmi ,τα ιδια.Ενωενα αλλο tv box που εχω δειχνει κανονικα στη tv. Tι φταιει? Τι να κανω ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Τελικα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και σαν αποτελεσμα δεν ειχα μονο την επαναφορα των φυσιολογικων χρωματων αλλα κι την εξαληψη ολων των κολληματων του tv box.To tv box ανοιγει τωρα σε 40'' πριν σε 150'',το ανοιγμα σελιδων ειναι πολυ γρηγορο και δεν κολλαει ο κερσορας καθολου ουτε οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους,ουτε επανεκινησεις μετα απο 2 λεπτα αφου νοιγα το tv box.Κυριολεκτικα εγινε καινουργο βεβαια χρειαστικε να το στεισω απο την αρχη αλλα δεν πειραζει. Aν εχετε κι εσεις κοληματα δοκιμαστε να κανετε επαναφορ εργοστασιακων ρυθμησεων πριν το ..πεταξετε .
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Παρελαβα και εκατσα και εστησα το Beelink GS1 2/16 . Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες . Με το 1ο μπουταρισμα ειδε και update το οποιο κατβασα και εκανα . Εστησα kodi με ενα "βαρυ" build το deluxe απο grecotm και τα πηγε μια χαρα . Δεν του φαίνεται οτι εχει μονο 2gb ram , συμπεριφορα & launcher ιδιο με το Beelink GT1 Ultimate , δεν καταλαβαινεις οτι εχει 2gb ram .....
vrwmiaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, villasg είπε Παρελαβα και εκατσα και εστησα το Beelink GS1 2/16 . Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες . Με το 1ο μπουταρισμα ειδε και update το οποιο κατβασα και εκανα . Εστησα kodi με ενα "βαρυ" build το deluxe απο grecotm και τα πηγε μια χαρα . Δεν του φαίνεται οτι εχει μονο 2gb ram , συμπεριφορα & launcher ιδιο με το Beelink GT1 Ultimate , δεν καταλαβαινεις οτι εχει 2gb ram ..... 4 δεν έχει αυτό;
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε 4 δεν έχει αυτό; 2/16 , το μπερδευεις με το Α1 https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1013038.html
adisson Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Να σας ζαλισω και εγω λιγο? Υπαρχει καμια προταση για tv box εως 40€ (905w) Ουσιαστικα η χρηση του θα ειναι αποκλειστικα kodi & youtube αντε και κανα σερφαρισμα στο νετ. Δεν μιλαμε για 4Κ αλλα 720p το πολυ 1080p (youtube) Κυριως θελω να μπορω να βαλω third party launcher (πχ nova) και να δουλευουν τα ota upadates Εχω δει αρκετα μοντελα οπως W95, Mecool M8S PRO W,Alfawise H96, Tanix TX2 - R2,Alfawise S95 Alfawise H96 Mini κλπ Εαν μπορει να βοηθησει καποιος που να εχει εικονα γιατι εχω κολησει... Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Nnoutas Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα ένα tv Box συγκεκριμένα το meacool m8s pro w. Έχει το play store αλλά δεν μπορώ να αναζητήσω εφαρμογές αλλά μόνο παιχνίδια. Έχει και μια άλλη εφαρμογή την Aptoide TV μέσω της οποίας μπορώ να αναζητήσω και να κατεβάσω οποιασδήποτε εφαρμογή. Τι μπορεί να συμβαίνει με το play store ;
powerup Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα ένα tv Box συγκεκριμένα το meacool m8s pro w. Έχει το play store αλλά δεν μπορώ να αναζητήσω εφαρμογές αλλά μόνο παιχνίδια. Έχει και μια άλλη εφαρμογή την Aptoide TV μέσω της οποίας μπορώ να αναζητήσω και να κατεβάσω οποιασδήποτε εφαρμογή. Τι μπορεί να συμβαίνει με το play store ; επειδη ειναι το κουτι android tv δεν μπορει να κατεβαζεις εφαρμογες απο το playstore αλλα μονο απο το aptoide tv .Ενα απο τα αρνητικα της androit tv (για μενα). Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από powerup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα