thant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, letom είπε Αν έχει κενή θέση θα σου έχει ένα "+" όπου το πατάς και προσθέτεις συντόμευση. Αν θες να αντικαταστήσεις μια συντόμευση πας πάνω της (με τα βελάκια του τηλεκοντρόλ) και πατάς το κοθμπί menu του κοντρόλ. Δεν έχει +. Δεν αφαιρούνται οι εφαρμογές του συστήματος, μόνο σε 1-2 εφαρμογές μου βγάζει επιλογή για Απεγκατασταση. Στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για απόκρυψη κάποιον εφαρμογών του συστήματος αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Το μόνο που κατάφερα είναι να μετακινήσω κάποιες προς τα μπροστά-πισω.
letom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Άλλο απεγκατάσταση άλλο αφαίρεση συντόμευσης από την αρχική οθόνη. Δες την εικόνα, είναι έτσι η αρχική σου οθόνη?
Nnoutas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 10:57 ΠΜ, Nnoutas είπε Καλησπέρα. Έχω το meacool m8s pro w και έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο. Ενώ παίζει μια χαρά, κάποιες φορές παραμορφώνει τον ήχο και χρειάζεται restart για να φτιάξει. Καμία ιδέα; Καμία ιδέα κανείς; Να φταίει το καλώδιο, η τηλεόραση ή θέμα hardware του box; Να πω ότι μπορεί να μην φτιάξει ούτε μετά από επανεκκίνηση. Κάποιες φορές που το αφήνω λίγα λεπτά επανέρχεται ο σωστός ήχος. 14 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Καμία ιδέα κανείς; Να φταίει το καλώδιο, η τηλεόραση ή θέμα hardware του box; Να πω ότι μπορεί να μην φτιάξει ούτε μετά από επανεκκίνηση. Κάποιες φορές που το αφήνω λίγα λεπτά επανέρχεται ο σωστός ήχος. Λοιπόν έβγαλα και ξαναέβαλα το hdmi από την τηλεόραση και ο ήχος έφτιαξε. Οπότε είναι θέμα της θύρας hdmi της τηλεόρασης;
thant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, letom είπε Δες την εικόνα, είναι έτσι η αρχική σου οθόνη? Όχι. Εχω android tv και είναι καπως έτσι... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από thant
razkal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 για tv box γυρω στα 60 ευρω (για ατομο που δεν θα ασχοληθει καθολου με fw updates/πατεντες (θα το στησω με kodi, iptv κλπ και θα του το στειλω)), κοιταω το VORKE Z6 Plus 3GB/32GB. Noμιζω δεν εχει auto-frame switching. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? αποφευγω το mibox, το εχω για μενα και μου εχει σπασει τα νευρα με το play store του...πρεπει να στελνεις συνεχεια τα apps με ftp ή sideload...
Le Perv Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nnoutas είπε Καμία ιδέα κανείς; Να φταίει το καλώδιο, η τηλεόραση ή θέμα hardware του box; Να πω ότι μπορεί να μην φτιάξει ούτε μετά από επανεκκίνηση. Κάποιες φορές που το αφήνω λίγα λεπτά επανέρχεται ο σωστός ήχος. Λοιπόν έβγαλα και ξαναέβαλα το hdmi από την τηλεόραση και ο ήχος έφτιαξε. Οπότε είναι θέμα της θύρας hdmi της τηλεόρασης; Ειχα κι εγω θεματα με τα HDMI. Ολο και καποια συσκευη θα εκανε τα κουλα της. Εμενα μου μαυριζε την οθονη στιγμιαια κι επανερχοταν. Ακομα και το PS4 το εκανε, την ωρα που επαιζα. Δοκιμασα τα παντα. Αλλαζα θεση στις συσκευες, στα καλωδια τους για να μη γινονται παρεμβολες μεταξυ τους, μπαταρια στο ups, αλλαζα την πολικοτητα (γυριζα αναποδα το φις) της σουκω μπριζας. Το μονο που με εσωσε... Spoiler Σπρέι καθαριστικο επαφων σε Οοοοοολες τις HDMI. Δε ξανασχοληθηκα. Βρηκα το φως μου Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Le Perv
Nnoutas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, Le Perv είπε Ειχα κι εγω θεματα με τα HDMI. Ολο και καποια συσκευη θα εκανε τα κουλα της. Εμενα μου μαυριζε την οθονη στιγμιαια κι επανερχοταν. Ακομα και το PS4 το εκανε, την ωρα που επαιζα. Δοκιμασα τα παντα. Αλλαζα θεση στις συσκευες, στα καλωδια τους για να μη γινονται παρεμβολες μεταξυ τους, μπαταρια στο ups, αλλαζα την πολικοτητα (γυριζα αναποδα το φις) της σουκω μπριζας. Το μονο που με εσωσε... Απόκρυψη περιεχομένων Σπρέι καθαριστικο επαφων σε Οοοοοολες τις HDMI. Δε ξανασχοληθηκα. Βρηκα το φως μου Πιο καθαριστικό χρησιμοποίησες;
Le Perv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Nnoutas είπε Πιο καθαριστικό χρησιμοποίησες; Θα παρεις ενα οποιοδηποτε, απο μαγαζι που πουλαει ανταλλακτικα αυτοκινητων (ή μηχανακια κτλ). Εγω εβαλα ενα Castrol. Αλλα και το WD40 πιστευω οτι κανει.
letom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 17 hours ago, thant said: Όχι. Εχω android tv και είναι καπως έτσι... Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από android tv λειτουργικό. Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά εκτός κι αν περάσεις άλλη ρομ που να είναι κανονικό android.
paiktaras69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Le Perv είπε Θα παρεις ενα οποιοδηποτε, απο μαγαζι που πουλαει ανταλλακτικα αυτοκινητων (ή μηχανακια κτλ). Εγω εβαλα ενα Castrol. Αλλα και το WD40 πιστευω οτι κανει. το wd40 δεν πρέπει να το βάζεις ούτε σε αλυσίδα ποδηλάτου,πόσο μάλλον σε hdmi ........ 1
what_if Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το wd ειναι υγρο αντισκωριακο ρε παιδια, θα τις καψετε τις θυρες Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από what_if
KoreanW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, thant said: Όχι. Εχω android tv και είναι καπως έτσι... Υπάρχουν εφαρμογές στο Store του Android TV που κάνουν τη δουλειά που θες, δηλαδή φτιάχνουν στην αρχική οθόνη custom συντομεύσεις για τις εφαρμογές που εγκαθιστάς εκτός Android TV store. πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=news.androidtv.tvapprepo.playstore&hl=el Οι εφαρμογές υπάρχουν και ανοίγουν ούτως ή άλλως μέσα από το μενού των ρυθμίσεων, αλλά με την αναβάθμιση σε Android TV Oreo είχαν πει ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, και θα μπορείς να εμφανίζεις στην αρχική οθόνη τις συντομεύσεις που θες στην ίδια την αρχική οθόνη. . Προς το παρόν και εφ' όσον δε σου δουλέψει η πρώτη λύση παραπάνω, υπάρχουν κι άλλες ακόμα εφαρμογές στις οποίες μπορείς να στήσεις τα δικά σου μενού με συντομεύσεις. πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.awe.dev.pro.tv&hl=el_gr Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από KoreanW 1
Le Perv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, what_if είπε το wd ειναι υγρο αντισκωριακο ρε παιδια, θα τις καψετε τις θυρες Δε διαφωνω ΕΓΩ. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι που το χρησιμοποιουν σε ηλ. συσκευες. Ειχα δει εναν που εβαζε στους διακοπτες της μηχανης του.
paiktaras69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Le Perv είπε Δε διαφωνω ΕΓΩ. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι που το χρησιμοποιουν σε ηλ. συσκευες. Ειχα δει εναν που εβαζε στους διακοπτες της μηχανης του. και άλλοι μπορεί να το πίνουν, τι σημαίνει αυτό ότι θα το προτείνουμε ΄΄δια πάσα νόσο και ασθένεια΄΄ ? Το υπολείμματα πετρελαίου που έχει κάνουν μεγάλη ζημιά γενικά. Είναι μόνο για κανά μεντεσέ πόρτας ώστε να μην τρίζει Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από paiktaras69
thant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Υπάρχουν εφαρμογές στο Store του Android TV που κάνουν τη δουλειά που θες, δηλαδή φτιάχνουν στην αρχική οθόνη custom συντομεύσεις για τις εφαρμογές που εγκαθιστάς εκτός Android TV store. πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=news.androidtv.tvapprepo.playstore&hl=el Οι εφαρμογές υπάρχουν και ανοίγουν ούτως ή άλλως μέσα από το μενού των ρυθμίσεων, αλλά με την αναβάθμιση σε Android TV Oreo είχαν πει ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, και θα μπορείς να εμφανίζεις στην αρχική οθόνη τις συντομεύσεις που θες στην ίδια την αρχική οθόνη. . Προς το παρόν και εφ' όσον δε σου δουλέψει η πρώτη λύση παραπάνω, υπάρχουν κι άλλες ακόμα εφαρμογές στις οποίες μπορείς να στήσεις τα δικά σου μενού με συντομεύσεις. πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.awe.dev.pro.tv&hl=el_gr Τουλάχιστον τώρα ξέρω οτι αυτό που προσπαθούσα να κάνω δεν γίνεται λόγω λειτουργικού. Θα δοκιμάσω κάποια απο τις εφαρμογές που μου πρότεινες . Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα