Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manoskost είπε

δλδ μονο το playstore υπαρχει σε ολοκληρη την κοινοτητα του android? υπαρχουν τοσα αλλα που κανεις εξισου καλα την δουλεια σου και μην πω και καλυτερα, δεν ειναι λογος απορριψης αυτος.

δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμός σε κάποια εταιρεία για email?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και από εμένα.Ειμαι κάτοχος ενόςx96 mini στο οποίο έχω περάσει rom από tanix tx3 mini.Τωρα τελευταία έκανα λογαριασμό στο netflix και δεν παίζει fhd παρά μόνο sd.Θα ήθελα μια συσκευή η οποία να υποστηρίζει fhd.Μονοδρομος το mi box s η και το Chromecast θα έκανε την δουλειά του;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drolok είπε

Θα είναι ακριβώς  δίπλα στην tv και στο router σε μισό μέτρο.. ρωτάω για το είναι σε flash sale. Άρα λογικά να προχωρήσω με το καλό??? Το adaptorακι? Μπορείς να με κατευθύνεις? Κάνει δουλειά??? Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες

Μα υπάρχουν και το aptoide όπως επίσης και η γνωστή συνταγή μέσο stick έτσι δεν είναι??

Δεν ειμαι τόσο γνωστής.... Μόλις είδα το aptoide ! Αλλά και πάλι .... το aptoide μπορεί να μπει σε όλα τα tv box σωστά ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Grg? είπε

Δεν ειμαι τόσο γνωστής.... Μόλις είδα το aptoide ! Αλλά και πάλι .... το aptoide μπορεί να μπει σε όλα τα tv box σωστά ;

Αν τρέχει το box android δεν έχεις απ' όσο ξέρω φίλε μου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, npil είπε

το xiaomi ειναι "μονοδρομος" κατα τη γνωμη μου γιαυτα που θελεις και να μην εχεις θεμα ασυμβατοτητας. Απο χαρακτηριστικα υπαρχουν πολυ καλυτερα και φθηνοτερα αλλα εκει μπλεκεις με θεματα ασυμβατοτητας και "μη ενημερωσεων" απο θεμα λειτουργικου. Πρεπει να ασχοληθεις για να μπορεις να εχεις ενημερωση (ρομ κτλ) σε αυτα.

xiaomi τοτε

npil ευχαριστω,  αγορα από σκρουτζ  που θα κανω φανταζομαι είναι όλα κλομπαλ εκδοση.  δεν χρειαζεται να το κοιτάξω αυτό?

Αξιζει από εδώ ετοιμο σεταρισμενο και φρι νετφλιξ που λεει?  Αν κανει αυτά που λεει χωρις να πειραξω εγω κατι το παιρνω από εδώ και ας είναι πιο ακριβο.

Η  αστο καλυτερα?

Μόλις τώρα, jonn72 είπε

npil ευχαριστω,  αγορα από σκρουτζ  που θα κανω φανταζομαι είναι όλα κλομπαλ εκδοση.  δεν χρειαζεται να το κοιτάξω αυτό?

Αξιζει από εδώ ετοιμο σεταρισμενο και φρι νετφλιξ που λεει?  Αν κανει αυτά που λεει χωρις να πειραξω εγω κατι το παιρνω από εδώ και ας είναι πιο ακριβο.

Η  αστο καλυτερα?

https://www.shopcenter.gr/eikona-and-ichos/eikona/tv-box/xiaomi-tvbox-mibox-s-4k-tv-media-player-p3548c71c653c696

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonn72 είπε

Η  αστο καλυτερα?

https://www.shopcenter.gr/eikona-and-ichos/eikona/tv-box/xiaomi-tvbox-mibox-s-4k-tv-media-player-p3548c71c653c696

το σεταρισμα δεν ειναι τιποτα . εφαρμογες ειναι που κατεβαζεις  και εγκαθιστας , δεν κανεις κατι αλλο

. Απλα απο δω εχεις το θεμα εγγυηση και "τελωνειο" αντι απο κινα. 

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ειμαι ακομα στην ερευνα αλλα οποια αποψη καλοδεχουμενη. Πλησιαζουν οι γιορτες και σαν φοιτητης θελω να κουμπωσω ενα boxακι στην τηλεοραση να μην καιω συνεχεια το λαπτοπ με hdmi. Eχουμε αποψη για τους νεους s905x2 ? Τα κινεζομαγαζα εχουν καποια μοντελα οπως το h96 max x2 σε πολυ δελεαστικες τιμες κοντα στο 50αρι, οσο ειναι και το μπατζετ μου. Να κοιταξω μηπως σε καποιο αλλο socket πχ 912 (αν και απο οτι βλεπω ανεβαινουν σε τιμες) . Η χρηση που το θελω ειναι utube, kodi, vlc, chrome, και νετφλιξ(δεν με ενδιαφερει το full hd ας ειναι και 720p)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα στα χέρια μου το mecool m8s pro L(b) και ήρθε η ώρα να το σκαλίσω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια rom να του βάλω επάνω;

Επίσης, π'ως μπορώ να δω τι chipset έχω; Διάβασα ότι η ROM εξαρτάται από το chipset

Επεξ/σία από Lux Aeterna
Δημοσ.
21 ώρες πριν, villasg είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτή είχα δει και εγώ, γι΄ αυτό ρώτησα για το chipset 

Spoiler
  • This firmware is designed for earlier models of the M8S Pro L with the QCA9377 wireless chipset. If you install it on later (non-LQ) hardware, WiFi and Bluetooth won't work.

Με το θέμα της θερμοκρασίας τι επέλεξες να κάνεις;

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το H96 max x2 4/64 με τον καινούργιο s905x2 απο κινεζομαγαζο στα 50€ προσφορα. Μετα απο όση έρευνα μπόρεσα να κάνω είδα οτι είναι ισοδύναμος, στο περιπου,  με τον 912 , λιγότεροι πυρήνες αλλά πιο ισχυροι, και παρόμοιες gpu. Πιστεύω η 4αρα ddr4 ram θα παίξει θετικό ρολο. Θα επιστρέψω με τις πρωτες μου εντυπώσεις όταν παραλαβω. (Review φυσικά δεν μπορω να κάνω γιατί δεν έχω την εμπειρία με τα boxaκια) Καλές γιορτές λοιπον απο μένα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...