Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xrealtv είπε

Κοίτα πριν καταλήξω εκει ειχα πάρει μια κινεζια 65 ευρώ με τα μεταφορικά μαζι και σε 25 μερες καηκε και δεν ξανα άναψε ποτε.πεταμένα λεφτά.Ενώ με αυτ εχω ενα λαπτοπ στην ουσια παντου.

βρε καλά έκανες, δεν το εγραψα ως μομφή ....... και εγώ έχω δύο κινέζικα το ένα δουλεύει 15 μήνες και το άλλο 30 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί στον καθένα , αλλού υπάρχουν μειωμένες πιθανότητες και αλλού πιο αυξημένες 

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Λογικά θα παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV go (τουλάχιστον έτσι λένε στις κριτικές του Σκρουτζ) αλλά και US Netflix μέσω browser και SmartDNS service (έστω και χωρίς πολυκάναλο ήχο). Ψάχνω να βρω κάτι σε σχετικά φτηνό miniPC για πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το Android TV καθώς και για περιπτώσεις που δεν βολεύει να έχεις συνέχεια laptop συνδεδεμένο στην τηλεόραση οπότε θα το τσεκάρω.

59 λεπτά πριν, xrealtv είπε

Κοίτα πριν καταλήξω εκει ειχα πάρει μια κινεζια 65 ευρώ με τα μεταφορικά μαζι και σε 25 μερες καηκε και δεν ξανα άναψε ποτε.πεταμένα λεφτά.Ενώ με αυτ εχω ενα λαπτοπ στην ουσια παντου.

Αμήν, αμήν και πάλι αμήν.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Για φίλο που το ΄΄κατέχει΄΄ το άθλημα βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό https://www.banggood.com/A95X-Max-S905X2-4GB-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-Bluetooth-4_2-Android-8_1-4K-TV-Box-p-1392526.html?ID=3426&cur_warehouse=CN&p=8D14152796583201510S&rmmds=search βγαίνει στα 70 σκάρτα ευρώ (με priority) και τα έχει όλα θα έλεγα ....1000αρι Lan, 4/64 , πέρνει sata, οπτική.

To έχει πάρει κανείς ή θα είμαι ο πρώτος ??????? Απόψεις ?????? Στο freaktab δεν βρήκα πολλά πράγματα ........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xrealtv είπε

Οταν το ειδα φαντάστηκα θα σερνετε.Το αγόρασα για να δώ ποσο θα σερνετε.
θα σου πω μονο οτι τα Office τα τρεχει πιο Γρηγορα απο τον I7K με 32 ραμ ssd 1 tera kai nvidia gtx 1060 6 ram.
Παιζει οτι παιζει και ενα PC και σαφώς παιζει και COSMOTE και ΝΕΤFLIX .Και κανεις Share screen στην Smarttv σου native.
Μπορεις να βάλεις και εχωτερικο σκληρο αφου εχει μονο 32 giga αλλα πιστεψε με δεν μου εχει χρειαστει αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι ενα USB HUB αφου εχει μονο 2 USB εισόδους.
το συνδέεις στην TV και εχεις SMART-TV και PC μαζι.ΕΙναι απιστευτο οταν το αγοράσεις θα με καταλαβεις.

αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι με το OS ειναι πιο φθηνό απο οτι χωρις OS

Πολύ ενθαρρυντικά όλα αυτά. Μου έχει περισσέψει USB 3.0 hub μαζί με γιγάμπιτη υποδοχή RJ45, απομεινάρι της σαπίλας του Xiaomi Mi Box. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί, αφού πολύς κόσμος αναφέρει το Wifi ως ένα από τα πλέον αδύναμα σημεία του STK1AW32SC. Για τη δουλειά που το θέλω πιστεύω είναι ό,τι πρέπει.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xrealtv είπε

Κοίτα αν θες ολοκληρο κουτι τοτε πιο καλα να παρεις ενα μεταχειρισμενο pc με 50 €
Πιο πολλα πραγματα θα κανει νομιζω.

το λες για το συγκεκριμένο ή για τα tv box?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xrealtv είπε

για τα Tv Box αφου μπορεις με 70-80 ευρώ να παρεις ενα παλιο λαπτοπ και να εχεις περισσοτερα

Δες πχ εδώ https://www.pcsales.gr/SHOP/υπολογιστές-computers-desktop-pc-laptop/ανακατασκευασμένα-φθηνά-refurbished-laptops/

και γιατί να μην κουμπώσω το δικό μου laptop επάνω ? 

ΤΟ γράφω όχι ειρωνικά αλλά για να εξηγήσω ότι συνειδητά πάμε σε android υλοποίηση ,κάτι κομψό και καλό για mediaplayer σε σαλόνι, να συνδεθεί ένα home cinema τυπικό επάνω, ένα kodi + apk  και Ps3 για netflix

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xrealtv είπε

Μα αυτο σου λεω και εγω αν εχεις λαπτοπ βαζεις το λαπτοπ αν δεν εχεις παιρνεις ενα .Αν τώρα θες κατι Μικρο κομψο και πολυ δυνατο εργαλειο που να ειναι και λαπτοπ και TVBOX και οτι αλλο θες παιρνεις Intel stick.προσωπική μου αποψη δηλαδη δεν πιέζω κανεναν απλα το λεω μηπως δεν το εχει σκεφτει θεωρω΄οτι τα Tvbox ειναι πεταμένα λεφτα.Και για να σου πω και την αλήθεια επειδη εγω εχω software που τρεχουν σε windows για να βλεπω οτι ταινια θέλω γιαυτο αναγκαστηκα και πηρα αυτο.

βρε κατάλαβα, αλλά για μόνιμη λύση δεν...... αν είναι για παραπάνω λεφτά ( να φύγω από τα max 70 και να πάω στα 130+ πάμε  με την μια σε nuc ή mini itx μεταχείρο ή σε nvidia shield.

Εχω πάρει εκτός για δική μου χρήση σε φίλους και συγγενείς που κατανοούν 2-3 πράγματα πάνω από 10 box-άκια android τα τελευταία 2 χρόνια και κανείς μέχρι στιγμής δε έχει παραπονεθεί για κάτι εκτός από το ρημαδόnetflix τον τελευταίο μήνα :)

Δημοσ.

Μια ερώτηση, επειδή δεν μπορώ να διαβάσω πολλές σελίδες. 

Ψάχνω το φθηνότερο box που μπορεί να παίξει σίγουρα 1080p HEVC 10bit. Αν μπορεί και 4Κ ευπρόσδεκτο αλλά δεν με νοιάζει πολύ. Το Netflix δεν είναι κριτήριο αλλά αν μπορεί σε 1080p επίσης ευπρόσδεκτο. 

Μπορώ να αγοράσω από παντού αλλά θέλω φθηνό επειδή δεν με ενδιαφέρει να το κάνω media center βασικό, απλά θέλω να το έχω επειδή βαριέμαι όταν πρέπει να κατεβάσω μια ταινία πάλι σε x264 για να την δουν σε tv αντί για υπολογιστή. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xrealtv είπε

Νετφλιχ? το εσβησα δεν εχει τιποτα να δεις δες εδώ κατι δικο μου http://xrealtv.com πανω δεξια σου εχω τον Broswer που τα κανει ολα υπαρχει Video να δεις. Δυστηχως δεν παιζει σε android. και αν θες και εφαρμογή για Android steile pm

Eυχαριστώ φίλε , είμαι καλυμμένος με kodi + terarium + cinema+cyberflix+ netflix από ps3 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xrealtv είπε

για τα Tv Box αφου μπορεις με 70-80 ευρώ να παρεις ενα παλιο λαπτοπ και να εχεις περισσοτερα

Δες πχ εδώ https://www.pcsales.gr/SHOP/υπολογιστές-computers-desktop-pc-laptop/ανακατασκευασμένα-φθηνά-refurbished-laptops/

αυτό που πρότεινε το παιδί το κοίταζα και εγώ να το πάρω, λες ότι δεν είναι καλό? 

το Amazon όπως κοίταγα πουλάει κάποια tv box και stick πχ κατι fire διαφορετικα από τα κινεζομαγαζα  έχουν κάτι επιπλέον? 

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xrealtv είπε

yeap οπως θες απλα ενημερωτικα το αππ αυτο εχει 20.000 ταινιες offline ταξινομημενες με IMDB
και το αλλο που σου εδειξα ειναι browser ουτε kodi ουτε Plugins μπαινεις οπου θες βλέπεις οτι θες με Greek subs.
αλλα οπως επιθυμεις αφου εισαι καλυμενος.

πως γίνεται offline?στειλε πμ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xrealtv είπε
7 λεπτά πριν, jimis98 είπε

οταν λέω Offline θέλω να πω οτι ολα ειναι σε database μεσα στο app ψαχνεις οτι θες με τις εικονες και τα ratting απο εκει και επειτα με ενα κλικ βλεπεις την ταινια και την στελνεις στο Smart Tv μεσω του Screen Sharing που εχει ο Native player του Android.

αν δεν έχω smart tv δεν γίνεται? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrealtv είπε
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

οταν λέω Offline θέλω να πω οτι ολα ειναι σε database μεσα στο app ψαχνεις οτι θες με τις εικονες και τα ratting απο εκει και επειτα με ενα κλικ βλεπεις την ταινια και την στελνεις στο Smart Tv μεσω του Screen Sharing που εχει ο Native player του Android.

Ποιος ειναι τo android app (αν θες στειλε πμ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...