Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον παιδια, απο μια πρωτη δοκιμη, η δουλεια του xrealtv φαινεται εξαιρετικη. Το παιδι εχει κανει μια τεραστια συλλογη απο ταινιες και σειρες με υποτιτλους με παρα πολυ απλο περιβαλλον χρησης. Δοκιμασμενο σε android τηλεφωνο, χωρις κολληματα, διαφημισεις κτλπ. Μολις παραλαβω και το h96 max x2 boxακι θα δοκιμαστει και εκει. Δεν υπαρχει λογος να φοβαστε για ιους, συλλογη δεδομενων κτλπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, bele είπε

Λοιπον παιδια, απο μια πρωτη δοκιμη, η δουλεια του xrealtv φαινεται εξαιρετικη. Το παιδι εχει κανει μια τεραστια συλλογη απο ταινιες και σειρες με υποτιτλους με παρα πολυ απλο περιβαλλον χρησης. Δοκιμασμενο σε android τηλεφωνο, χωρις κολληματα, διαφημισεις κτλπ. Μολις παραλαβω και το h96 max x2 boxακι θα δοκιμαστει και εκει. Δεν υπαρχει λογος να φοβαστε για ιους, συλλογη δεδομενων κτλπ

12 λεπτά πριν, xrealtv είπε

οσοι προλαβαν τον Κυριο ειδαν bele μην μαρτυρας φτανει.Σε λιγο το βγαζω το link απλα σας δειχνω και μια αλλη προσεγγιση πως επρεπε να ειναι το web και τα app σε εναν ιδανικο κοσμο αυτη ειναι και η χαρα μου

Λοιπόν στο Beelink GT1 το απλό που έχω εγώ δουλεύει άψογα χωρίς κολλήματα(έβαλα να δω μια απ τις καινούργιες για να δοκιμάσω) ανοίγωντας τα με VLC. Απλά στην τηλεόραση λόγω προφανώς διαφοράς αναλογίας πλευρών με ένα κινητό για τα οποία και είναι φτιαγμενη η εφαρμογή, τα ποστερ των ταινιών στην κεντρική σελίδα εμφανίζονται τραβηγμένα στο πλάτος τους. Δεν σου δημιουργεί όμως κανένα πρόβλημα, συγχαρητηρια στον @xrealtv για τη δουλεια του κι ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Johnkeppas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrealtv είπε

λοιπον παιδια θα το ξανανεβασω το app Για μια μερα οποιος προλαβε το πηρε ηδη εχω μετανοιώσει που το ειπα.οσο για οτν φιλο που ειναι καχυποπτος να μην το κατεβασει.Οποιος θελει το app σε Pm δεν το δινω φορα παρτίδα.

Θα ήθελα και εγώ το app αν είναι δυνατόν φίλε μου, Thanks 

Δημοσ.

Ναι παιδια, χαζευω εδω στο app και υπαρχει πολυ υλικο...ταινιες, μουσικη, mp3/mp4 και αλλα καλουδια με καναλια...πολυ χρησιμα ολα και βολικα, ειδικα και για μας εδω στο εξωτερικο που μας κοβουν το δημοσιο περιεχομενο πχ της ερτ και τρεχουμε με vpns κτλπ..thanks a lot :)

Δημοσ.

Και για οσους εχουν windows ειτε σε tv box ειτε λαπτοπ με hdmi, υπαρχει και αναλογος browser με ολα τα εξτρα κουμπωμενα για να μην τρεχουμε με addons κτλπ. Μεγαλα γλεντια

Δημοσ.

χαχα...παιδια ειναι ολα μαζεμενα, δεν χρειαζεται να τρεχεις απο εδω και απο εκει..τραβαει τα links, παιρνει τους υποτιτλους, mp3 , iptv και γενικα ολο το περιεχομενο..θα δοκιμαστει συντομα και στο box και μετα αντε γεια..ξεμπερδευεις μια και καλη

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.Ενδιαφερομαι για ενα tv box που θα παιζει κυριως netflix 1080p απροβληματιστα.Παραγγελνω και απο κινα.Τιμες οσο πιο vfm γινεται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xrealtv είπε

bele υποψιν οτι ειναι Beta εκδοση θέλω να του προσθεσω μερικα ακομα που εχω σε κοματια.
Φωνητικη αναγνώριση ( δηλαδη να τις μιλας ολες τις εντολες ) 
Video σε text 
και Favorites και Tabs μετα τον πετας τον Chrome. :)
και οτι αλλη ιδεα εχει καποιος για να πεταξει τα Kodi και τα Addons.

καληνυχτες και αυριο μερα ειναι εδω θα ειμαστε.

Αν μπορεις να στειλεις το app xleartv με pm .

Δημοσ.

@xrealtv απο pc που μπαινω το site ειναι ωραιο και τα βιντεο εχουν ωραιες αναλυσεις χωρις καθολου παγωματα και θολουρες

θα ηθελα να υπηρχαν ντοκιμαντερ με ελληνικους υποτιτλους

Δημοσ.

εφόσον δεν έχεις κάποιο όφελος ποιος ο λόγος να μην είναι νόμιμο

υγ τα ντοκιμαντέρ σε ελληνικά δεν υπάρχουν κάπου? 

Δημοσ.

Πάντως εγώ από εχθές που μου έστειλες το app για android δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ο λόγος είναι τα υπερβολικά δικαιώματα που ζητάει η εφαρμογή. Ειδικά αυτό που λέει οτι  ενδέχεται να χρεωθείτε. Θα ήθελα αν μπορείς να μας πεις γιατί χρειάζεται όλα αυτά τα δικαιώματα για να δουλέψει σωστά η εφαρμογή? Όλα αυτά με φιλική διάθεση και χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο.

Screenshot_2019-01-09-23-15-12-676_com.google.android.packageinstaller.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...