Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

για κοσμοτε και νοβα 

την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manoskost είπε

την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη.

καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ?

για την καινουργια εφαρμογη cosmote: κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής η διαδικασία απαιτεί ''GPS Locator'' που δεν έχει το απλό android για τα κουτιά και έτσι ...ΤΖΙΦΟΣ!!!  . Το android TV περιέχει GPS Locator (αφού είναι πιστοποιημένο από την Google) και για αυτό π.χ. μπαίνει σε κινητά και tablets που έχουν ''απλό'' android αλλά δεν μπαίνει στα κουτιά επειδή τους λείπει το GPS!  αυτη την πατεντα κανουν τωρα,  που σημαινει οτι θα παιζει μονο σε πιστοποιημενη συσκευη android tv που εχει gps locator , και προφανως κατι θα θελουν να ελεγχουν.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Το έχω και έβαλα την ρομ του Alvatech (εάν την βάλεις πρόσεξε να βάλεις την σωστή γιατί αλλιώς θα μπρικαρεις το Beelink), δεν δούλεψε , θέλει το gps όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω. ΟΤΕ  σε κουτί θα δεις μόνο με IPTV.

Επεξ/σία από dafnoula13
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, skiathos7 είπε

Καλημερα με αυτό θα μπορέσω να κανω δουλειά;ειναι καλο;για kodi stremio popcorn και κανενα streaming αγωνα απο broswer?

https://www.skroutz.gr/s/13210498/Tanix-TX3-mini-16GB.html

Κάποια παρτίδα είχε κολλήματα, αναγκαστικά κάνεις αλλαγή ρομ, στη θέση σου δεν θα το έπαιρνα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Το έχω και έβαλα την ρομ του Alvatech (εάν την βάλεις πρόσεξε να βάλεις την σωστή γιατί αλλιώς θα μπρικαρεις το Beelink), δεν δούλεψε , θέλει το gps όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω. ΟΤΕ  σε κουτί θα δεις μόνο με IPTV.

όχι σε όλα, στο xiaomi λειτουργεί από όσο ξέρω και θα το δοκιμάσω και στο δικό μου m8s pro που έχει aosp android unroot 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

όχι σε όλα, στο xiaomi λειτουργεί από όσο ξέρω και θα το δοκιμάσω και στο δικό μου m8s pro που έχει aosp android unroot 

Ίσως επειδή το mi box είναι android tv? Μήπως και οι custom rom  android tv λειτουργούν ?

Έχω και εγώ το m8s pro L 3gb για δεύτερο boxaki στην άλλη τηλεόραση και του έχω περάσει androidtv rom με επιλογή hide root, αλλά δυστυχώς δεν είμαι πλέον στον ΟΤΕ για να το δοκιμάσω.

Υ.Γ. Όταν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας.

Επεξ/σία από dafnoula13
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα:

1. Αν έχει κανείς εμπειρία με το παρακάτω TV Box και αν είναι καλή αγορά στα 38€. Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εγκατάσταση της εφαρμογής της Eueoleague και την προβολή των αγώνων στην TV: 

https://gadgetmou.com/product/fast-tv-box-andowl-q8k-ultrahd-8k-hdr-4g-ram64g-rom-wifi-24g-5g-usb-3-0-amlogic-s905x3/?lang=el

2. Έχει αγοράσει κανείς το MI TV Stick; Με ενδιαφέρουν χρήστες που HDMI θύρες στις τηλεοράσεις τους είναι παράλληλες στην οθόνη, όχι κάθετες. Χωράει το stickάκι στην HDMI ή στριμώχνεται πολύ από την πλάτη της τηλεόρασης και δε χωράει;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Ίσως επειδή το mi box είναι android tv? Μήπως και οι custom rom  android tv λειτουργούν ?

Έχω και εγώ το m8s pro L 3gb για δεύτερο boxaki στην άλλη τηλεόραση και του έχω περάσει androidtv rom με επιλογή hide root, αλλά δυστυχώς δεν είμαι πλέον στον ΟΤΕ για να το δοκιμάσω.

Υ.Γ. Όταν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας.

στο  m8s pro παρόλο που κάνει κανονικά login τελικά δεν παίζει,βγάζει μήνυμα περί rooting ( που δεν είναι ). Οπότε μόνο mibox 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά αν και το σιχαίνομαι το android tv αναγκάστηκα να πάω σε mibox s . To θετικό είναι ότι παίζει εύκολα otego ott και novago , εγκατέστησα και kodi και είμαι άνετος, το μονο που μένει είναι να βρω τρόπο να αλλάξω launcher 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Τελικά αν και το σιχαίνομαι το android tv αναγκάστηκα να πάω σε mibox s . To θετικό είναι ότι παίζει εύκολα otego ott και novago , εγκατέστησα και kodi και είμαι άνετος, το μονο που μένει είναι να βρω τρόπο να αλλάξω launcher 

δες το 6 :    https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/41620-Xiaomi-Mi-Box-S-TV-Box-4-Stable-Android-9-Pie-update-Οδηγός-Tips-βήμα-βήμα/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...