manoskost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, paiktaras69 είπε απορία....σε gt1 mini 905x2 υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος unrooting ? ο λογος να το κανεις?
paiktaras69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, manoskost είπε ο λογος να το κανεις? για κοσμοτε και νοβα
manoskost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε για κοσμοτε και νοβα την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη.
paiktaras69 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, manoskost είπε την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη. καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ?
manoskost Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ? για την καινουργια εφαρμογη cosmote: κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής η διαδικασία απαιτεί ''GPS Locator'' που δεν έχει το απλό android για τα κουτιά και έτσι ...ΤΖΙΦΟΣ!!! . Το android TV περιέχει GPS Locator (αφού είναι πιστοποιημένο από την Google) και για αυτό π.χ. μπαίνει σε κινητά και tablets που έχουν ''απλό'' android αλλά δεν μπαίνει στα κουτιά επειδή τους λείπει το GPS! αυτη την πατεντα κανουν τωρα, που σημαινει οτι θα παιζει μονο σε πιστοποιημενη συσκευη android tv που εχει gps locator , και προφανως κατι θα θελουν να ελεγχουν. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από manoskost 2
dafnoula13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, paiktaras69 είπε καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ? Το έχω και έβαλα την ρομ του Alvatech (εάν την βάλεις πρόσεξε να βάλεις την σωστή γιατί αλλιώς θα μπρικαρεις το Beelink), δεν δούλεψε , θέλει το gps όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω. ΟΤΕ σε κουτί θα δεις μόνο με IPTV. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από dafnoula13 1
skiathos7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα με αυτό θα μπορέσω να κανω δουλειά;ειναι καλο;για kodi stremio popcorn και κανενα streaming αγωνα απο broswer? https://www.skroutz.gr/s/13210498/Tanix-TX3-mini-16GB.html Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από skiathos7
dafnoula13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, skiathos7 είπε Καλημερα με αυτό θα μπορέσω να κανω δουλειά;ειναι καλο;για kodi stremio popcorn και κανενα streaming αγωνα απο broswer? https://www.skroutz.gr/s/13210498/Tanix-TX3-mini-16GB.html Κάποια παρτίδα είχε κολλήματα, αναγκαστικά κάνεις αλλαγή ρομ, στη θέση σου δεν θα το έπαιρνα.
paiktaras69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Το έχω και έβαλα την ρομ του Alvatech (εάν την βάλεις πρόσεξε να βάλεις την σωστή γιατί αλλιώς θα μπρικαρεις το Beelink), δεν δούλεψε , θέλει το gps όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω. ΟΤΕ σε κουτί θα δεις μόνο με IPTV. όχι σε όλα, στο xiaomi λειτουργεί από όσο ξέρω και θα το δοκιμάσω και στο δικό μου m8s pro που έχει aosp android unroot 1
dafnoula13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε όχι σε όλα, στο xiaomi λειτουργεί από όσο ξέρω και θα το δοκιμάσω και στο δικό μου m8s pro που έχει aosp android unroot Ίσως επειδή το mi box είναι android tv? Μήπως και οι custom rom android tv λειτουργούν ? Έχω και εγώ το m8s pro L 3gb για δεύτερο boxaki στην άλλη τηλεόραση και του έχω περάσει androidtv rom με επιλογή hide root, αλλά δυστυχώς δεν είμαι πλέον στον ΟΤΕ για να το δοκιμάσω. Υ.Γ. Όταν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από dafnoula13
imvrios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα: 1. Αν έχει κανείς εμπειρία με το παρακάτω TV Box και αν είναι καλή αγορά στα 38€. Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εγκατάσταση της εφαρμογής της Eueoleague και την προβολή των αγώνων στην TV: https://gadgetmou.com/product/fast-tv-box-andowl-q8k-ultrahd-8k-hdr-4g-ram64g-rom-wifi-24g-5g-usb-3-0-amlogic-s905x3/?lang=el 2. Έχει αγοράσει κανείς το MI TV Stick; Με ενδιαφέρουν χρήστες που HDMI θύρες στις τηλεοράσεις τους είναι παράλληλες στην οθόνη, όχι κάθετες. Χωράει το stickάκι στην HDMI ή στριμώχνεται πολύ από την πλάτη της τηλεόρασης και δε χωράει;
panoskir Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Το καινούργιο crhomecast with Android TV δεν είναι πλέον το καλύτερο boxaκι;
paiktaras69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, dafnoula13 είπε Ίσως επειδή το mi box είναι android tv? Μήπως και οι custom rom android tv λειτουργούν ? Έχω και εγώ το m8s pro L 3gb για δεύτερο boxaki στην άλλη τηλεόραση και του έχω περάσει androidtv rom με επιλογή hide root, αλλά δυστυχώς δεν είμαι πλέον στον ΟΤΕ για να το δοκιμάσω. Υ.Γ. Όταν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας. στο m8s pro παρόλο που κάνει κανονικά login τελικά δεν παίζει,βγάζει μήνυμα περί rooting ( που δεν είναι ). Οπότε μόνο mibox 1
paiktaras69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Τελικά αν και το σιχαίνομαι το android tv αναγκάστηκα να πάω σε mibox s . To θετικό είναι ότι παίζει εύκολα otego ott και novago , εγκατέστησα και kodi και είμαι άνετος, το μονο που μένει είναι να βρω τρόπο να αλλάξω launcher
manoskost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Τελικά αν και το σιχαίνομαι το android tv αναγκάστηκα να πάω σε mibox s . To θετικό είναι ότι παίζει εύκολα otego ott και novago , εγκατέστησα και kodi και είμαι άνετος, το μονο που μένει είναι να βρω τρόπο να αλλάξω launcher δες το 6 : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/41620-Xiaomi-Mi-Box-S-TV-Box-4-Stable-Android-9-Pie-update-Οδηγός-Tips-βήμα-βήμα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα