Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το Φις αντάπτορα θα κάνει σε όλες τις πρίζες. 4K στα 60fps παίζει το Mi Box s. Στο Netflix pattern https://www.netflix.com/title/80018499 ελέγχεις με τι ανάλυση μπορεί να παίξει Netflix , που θα σου βγάλει 4Κ , το εάν έχεις το bandwidth όμως για 4k είναι άλλο θέμα. Από ότι θυμάμαι το Netflix 4k στο Netflix είναι με 30fps. YouTube vanced το βάζεις μέσω sideload , όχι μέσω playstore. Για εναλλακτικό player πέρα από VLC και MX Player δοκίμασε τον Nova player , οι Ρώσοι τον εκθειάζουν , μπορεί να έχει αυτό που ψάχνεις.

IMG_20210506_152016.jpg

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, patsasvoura είπε

Καλησπέρα

Τελικά αγόρασα το Xiaomi, ενα στικάκι και τον adaptor. Κοιτάω να δω τι μπορώ να κάνω για ενα soundbar αφού σκληρό και hdmi τα εγκατέλειψα σαν ιδέα και την συνδρομή στο Netflix την καθυστερώ μέχρι να εξοικειωθώ λίγο. 

Για πρώτη μέρα είμαι ικανοποιημένος αν και δεν το κατέχω το άθλημα ακόμα στον βαθμό που θα ήθελα. Πιθανόν να εμφανιστώ με απορίες σύντομα σε κάποιο ανάλογο thread. 

Ευχαριστώ και πάλι. 

Καλορίζικο καταρχάς. Ξέρεις γενικά ποιο είναι το θέμα και το παρατήρησα πρόσφατα. Η XIAOMI έχει πλεον ανοίξει τα φτερά της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των προϊόντων. Επειδή τελευταία τυγχάνει να αγοράζω συνέχεια πράγματα , παρατηρώ ότι συνέχεια προτείνεται για διαφορετικά προιόντα. Δηλαδή σκέψου ( αν και off topic) έψαχνα κάμερα παρακολούθησης για εσωτερικό χώρο σπιτιού, και μου πρότειναν μια της xiaomi. Διάβασα κριτικές, στο skoutz αρκετες για τη συγκεκριμενη καμερα. Την αγόρασα, τη δοκίμασα, όλα εντάξει. Μου στελνει η ξαδέρφη μου μια Hikvision δώρο , ε και πιστεψε με μονο που ακουμπας τις δυο καμερες φαίνεται η διαφορά΄τους στη ποιότητα. Καλά δεν το συζητώ στο εσωτερικό τους.

Το ίδιο θα σου πω και για powerbank που θέλω να αγοράσω. Μου έχουν προτείνει ένα Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro 20000mAh Μαύρο. Εχω πάρει γνώμες παιδιών από εδώ μέσα, και εκτός φορουμ, και όλοι μου προτείνουν αυτό. Άρα αξίζει, και κάνοντας έρευνα και εγώ με τη σειρά μου δεν βρήκα κάτι πιο αξιόπιστο.

Που θέλω να καταλήξω. Υπάρχουν προιόντα υπερτιμημένα στην αγορά που λόγω brand name σε άλλα είδη πουλάνε. Δηλ η xiaomi θεωρητικά έχει ένα καλό όνομα σε κάποια, σε ορισμένα όμως όχι. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Στο θέμα των tv box, νομίζω ότι έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αρκετό κόσμο. Σίγουρα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αλλά το θέμα δεν είναι να αγοράζεις κάτι ακριβό, αλλά να υπάρχει συσχέτιση ποιοτητας-τιμής, ζήτησης-προσφορας. Δηλαδή να σου δίνει αρκετά πράγματα και να είναι value for money. 

Δηλαδή σκέψου βγαίνει ένα μοντέλο σε μια κατηγορία προιόντος και γίνεται ανάρπαστο. Για παράδειγμα πριν 3 χρόνια, υπήρχαν τα πολυμηχανήματα της samsung. Έγιναν τόσες πωλήσεις που επήλθε sold out. Τώρα πλεον δεν υπαρχουν γιατι τα αγόρασε η HP.  Ε δεν έχουν την ίδια αξία

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Innersense είπε

Δεν "θεωρώ ότι θα μου χρησιμεύσει" κάπου.

Μου το έδωσαν μαζί στο κατάστημα και αμέσως μου πήγε το μυαλό σε αυτό που γράφτηκε για τα Mi Box παραεισαγωγής.

Παρόλα αυτά όταν το άνοιξα, ο μετασχηματιστής είναι ευρωπαϊκού τύπου, αλλά με ένα ιδιαίτερο κοντό φις, το οποίο ενδέχεται να μην κάνει σε όλες τις μπρίζες.

Στο δια ταύτα, καλοσύνη τους που το έδωσαν.

Ετσι ηταν κ σε εμενα ο φορτιστης. με αυτο το εξτρα εξαρτημα. παλι καλα που το δινουν γιατι ειδαλλως δεν θα εμπαινε ο φορτιστης σε καμια μπριζα στο σπιτι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα...
Πήγα να μπω να ψάξω τα υπόλοιπα στο Mi Box S και...182728608_521324345704558_4975627092289592528_n.jpg.984b78d673c8288ee689fa2aa90d7490.jpg

...Χιόνια!
Το βγάζω από το ρεύμα, το ξαναβάζω, δείχνει κανονικά την πρώτη οθόνη του boot και στην επόμενη ξεκινάνε τα χιόνια...
Super το εργαλείο...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Innersense είπε

Καλημέρα...
Πήγα να μπω να ψάξω τα υπόλοιπα στο Mi Box S και...182728608_521324345704558_4975627092289592528_n.jpg.984b78d673c8288ee689fa2aa90d7490.jpg

...Χιόνια!
Το βγάζω από το ρεύμα, το ξαναβάζω, δείχνει κανονικά την πρώτη οθόνη του boot και στην επόμενη ξεκινάνε τα χιόνια...
Super το εργαλείο...

Doa...επέστρεψε το άμεσα...είναι πιθανό να συμβεί σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, panagiotis1988 said:

Doa...επέστρεψε το άμεσα...είναι πιθανό να συμβεί σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές

Μόνο που στην περίπτωση του Mi Box συμβαίνει πιο συχνά από όσο θα περίμενε κανείς... Με το ίδιο θέμα πέταξα το mi box της πρώτης γενιάς μετά από έναν χρόνο και το Mi Box S που είχα εγκαταστήσει σε συγγενικό πρόσωπο...

Για όποιον θέλει ένα αξιόπιστο media player που θα παίζει τα πάντα, δεν θα είναι rooted, θα τρέχει επίσημο android Tv και θα αναβαθμίζεται συνεχώς και όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες θα παίζουν πιστοποιημένα στη μέγιστη ποιότητα, το Nvidia Shield είναι μονόδρομος! Οκ, προφανώς τα 200 ευρώ δεν τα λες λίγα αλλά σαν επένδυση αξίζει και με το παραπάνω μιας και το αγοράζεις και απλά το ...ξεχνάς για τα επόμενα χρόνια.

Προσωπική εκτίμηση όλα αυτά προφανώς αλλά τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει άπειρες συσκευές (Mi Box, Google chrome, Minix, κλπ) και ενώ οι περισσότερες έχουν αποσυρθεί με συνοπτικές διαδικασίες, το πρώτο Nvidia shield εξακολουθεί και βρίσκεται στο ράφι κάτω από την τηλεόραση εδώ και χρόνια, αναβαθμίζεται συνεχώς, κάνει reboot μόνο όταν έχει updates ή συμβεί κάποια διακοπή ρεύματος και δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι φθοράς! :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Μόνο που στην περίπτωση του Mi Box συμβαίνει πιο συχνά από όσο θα περίμενε κανείς... Με το ίδιο θέμα πέταξα το mi box της πρώτης γενιάς μετά από έναν χρόνο και το Mi Box S που είχα εγκαταστήσει σε συγγενικό πρόσωπο...

Για όποιον θέλει ένα αξιόπιστο media player που θα παίζει τα πάντα, δεν θα είναι rooted, θα τρέχει επίσημο android Tv και θα αναβαθμίζεται συνεχώς και όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες θα παίζουν πιστοποιημένα στη μέγιστη ποιότητα, το Nvidia Shield είναι μονόδρομος! Οκ, προφανώς τα 200 ευρώ δεν τα λες λίγα αλλά σαν επένδυση αξίζει και με το παραπάνω μιας και το αγοράζεις και απλά το ...ξεχνάς για τα επόμενα χρόνια.

Προσωπική εκτίμηση όλα αυτά προφανώς αλλά τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει άπειρες συσκευές (Mi Box, Google chrome, Minix, κλπ) και ενώ οι περισσότερες έχουν αποσυρθεί με συνοπτικές διαδικασίες, το πρώτο Nvidia shield εξακολουθεί και βρίσκεται στο ράφι κάτω από την τηλεόραση εδώ και χρόνια, αναβαθμίζεται συνεχώς, κάνει reboot μόνο όταν έχει updates ή συμβεί κάποια διακοπή ρεύματος και δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι φθοράς! :) 

Παραθεσέ μου σε παρακαλω ένα λινκ αν μπορείς του Nviedia Shield, γιαιτ το γκουγκλαρα και μου εβγαζε στο σκρουτζ δυο . ενα προ και ενα κανονικο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Nexbox a95x 2/16, το οποίο το είχα αγοράσει πριν 5 χρόνια, μετά από μια προσφορά που βρήκα μέσω insomnia. Οπότε αν το έχει κάποιος ακόμα, φαντάζομαι θα έχει να μου προτείνει πράγματα.

Τέλος πάντων, το ξέθαψα μετά από καιρό και επειδή δε λειτουργούσαν σωστά εφαρμογές τύπου ertflix και cinobo, άρχισα να ψάχνω εναλλακτικές. Ήξερα για το Mi box S, αλλά μου φαινόταν περίεργο πως δεν έχει βγει κάτι καλύτερο τόσα χρόνια μετά.

Έτσι έπεσα σε ένα σχόλιο μερικές σελίδες πίσω που πρότεινε το slimbox project μεταξύ άλλων και για τον επεξεργαστή 905x. Οπότε δοκίμασα την pie έκδοση, η οποία μοιάζει πολύ καλή, αλλά έχω πρόβλημα με το wifi.

Αρχικά στο setup δε μου είχε κανένα δίκτυο και στις ρυθμίσεις όταν άνοιγα το wifi έκλεινε μόνο του μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Έκανα reboot, πέρασα τα στοιχεία του δικτύου μου ως κρυφό δίκτυο, αλλά τίποτα.

Στο telegram με τα χίλια ζόρια μου είπαν στα ρώσικα να περάσω κάποιο patch, παρόλο που στη σελίδα του 905x έγραφε σε παρένθεση no patch στα δύο nexbox. Πήγα με το Device Info HW να βρω το wifi module αλλά το μόνο που βρήκα και δεν ταίριαζε ήταν ότι wifi=bcmsdh_sdmmc. Μου είπαν μετά ότι έπρεπε να το βρω με το original firmware, αλλά όταν έψαξα για να το φλασάρω έβρισκα πάλι αντίστοιχα firmware για το κάθε wifi module και επομένως δεν προχώρησα.

Επειδή δεν είχα να χάσω κάτι είπα να πάρω τα patch με τη σειρά. Ξεκίνησα με το 9337, που δεν άλλαξε κάτι και μετά πέρασα το  6330 όπου λειτούργησε και επιτέλους συνδέθηκα με το δίκτυο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η σύνδεση είναι υπερβολικά αργή ώστε να στριμάρω. Δοκίμασα να αλλάξω κωδικό περιοχής wifi και μια ρύθμιση wifi channels του build.prop που μου είπαν αλλά είχα παρόμοια αποτελέσματα και έχω κολλήσει τώρα.

Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω; Διαφορετικά σκεφτόμουν να δοκίμαζα την Aidan's rom, αν και επειδή ειναι atv δεν ξέρω αν θα παίζουν οι εφαρμογές που ανέφερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ανοίγεις μια από κάτω να δεις τι wifi , Bluetooth chip έχεις. Εδώ θα το βρεις.

IMG_20210507_132444.jpg

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
Δημοσ.

Το 6330 έχω όντως.

Υπάρχει περίπτωση να μην περάστηκε το patch; Και στα δύο που δοκίμασα έκανε επανεκκίνηση στο 20%, αλλά αφού λειτούργησε στο σωστό δε νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Before installing the patch, turn off Wi-Fi in the settings: always search for networks !!!

Αυτό το εφάρμοσες; Το έχει σαν οδηγία.

Εναλλακτικά θα το φλάσαρα με προσωρινό twrp , install zip.

Επεξ/σία από makis1024
Δημοσ.

Το είδα σαν οδηγία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι να έχω απενεργοποιημένο το always search for networks. Ή έπρεπε και το wifi;

Προσωρινό twrp πως περνάω;

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, pavlovic said:

Παραθεσέ μου σε παρακαλω ένα λινκ αν μπορείς του Nviedia Shield, γιαιτ το γκουγκλαρα και μου εβγαζε στο σκρουτζ δυο . ενα προ και ενα κανονικο. 

Στο Pro αναφέρομαι μιας και το απλό έχει λιγότερη ram και δεν έχει επιπλέον usb εισόδους κλπ. Στην Ελλάδα υπάρχει σε ελάχιστα καταστήματα και γι αυτό η τιμή του είναι πολύ πιο πάνω από όσο θα έπρεπε. Από κάποιο ευρωπαϊκό amazon θα σου βγει με τα μεταφορικά κάπου στα 220 ευρώ: https://www.amazon.fr/Nvidia-SHIELD-Support-Vendu-Séparément/dp/B07Z6RD4M9 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Κλειστό το wifi κατάλαβα εγώ.

Ναι δεν βλέπω κάποια διαφορά με κλειστό και το wifi ξαναφλασάρωντας το patch. Kbps πιάνω, ενώ με το κινητό στην ίδια θέση 30Mbps.

Επεξ/σία από ms13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...