makis1024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Σε 2.4ghz ή 5ghz , εάν δεν είναι μακριά το Router και χωρίς πολλούς τοίχους ενδιάμεσα , δοκίμασε την πεντάρα.
dafnoula13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, phanispal είπε Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα υπερθέρμανσης. Κάτι μου λέει ότι φταίει το USB to Ethernet που του έβαλα. Θα προσπαθήσω να το δω χωρίς αυτό, και λέω θα προσπαθήσω γιατί με το Wi-Fi έχει σοβαρό θέμα, το Powerline είναι στο ένα μέτρο και οι απώλειες είναι μεγάλες, εκεί που έχω 50-60 Mbps με Ethernet, με Wi-Fi έχω κάτω από 15, μπορεί και κάτω από 5 Mbps, με αποτέλεσμα να αλλάζει όλη την ώρα την ανάλυση και να έχω κολλήματα (κολλήματα που δεν έχω με άλλες συσκευές σε Wi-Fi, μόνο με το Mi Box). Το mi box το έχω και εγώ , ποτέ δεν μου έχει κρασαρει. Το έχω περίπου 1 1/2 χρόνο στα 5ghz και είναι μια χαρά(δεν έχω ote tv), θυμάμαι στα 2.4ghz μου έκανε κοληματα σε iptv....Μήπως έχει θέμα η εφαρμογή του ΟΤΕ και σας κρασαρει ? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από dafnoula13
panagiotis1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Το δικό μου mi box s μέχρι πριν την τελευταία αναβάθμιση μου κολλάτε συνέχεια στη σύνδεση με το internet, δηλαδή όταν το άνοιγα έκανε πόση ώρα να συνδεθεί είτε με wifi είτε ενσύρματα. τώρα με την τελευταία αναβάθμιση όλα είναι μια χαρά με wifi.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Θα δω αυτές τις μέρες πώς θα συμπεριφερθεί χωρίς τον USB to Ethernet αντάπτορα πάνω, και βλέπουμε. Το box το χρησιμοποιώ μόνο για το Cosmote TV, οπότε δεν ξέρω αν κρασάρουν άλλες εφαρμογές. Πάντως κάποιοι εδώ λένε ότι έχουν πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά και τι να γίνει δηλαδή; Εν τω μεταξύ η εφαρμογή σε άλλες συσκευές δεν έχει πρόβλημα afaik.
Giama Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, phanispal είπε Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα υπερθέρμανσης. Κάτι μου λέει ότι φταίει το USB to Ethernet που του έβαλα. Θα προσπαθήσω να το δω χωρίς αυτό, και λέω θα προσπαθήσω γιατί με το Wi-Fi έχει σοβαρό θέμα, το Powerline είναι στο ένα μέτρο και οι απώλειες είναι μεγάλες, εκεί που έχω 50-60 Mbps με Ethernet, με Wi-Fi έχω κάτω από 15, μπορεί και κάτω από 5 Mbps, με αποτέλεσμα να αλλάζει όλη την ώρα την ανάλυση και να έχω κολλήματα (κολλήματα που δεν έχω με άλλες συσκευές σε Wi-Fi, μόνο με το Mi Box). Κι εγώ έλεγα μήπως έφταιγε το USB to ethernet, δεν έφταιγε τελικά, καμία απολύτως διαφορά με το wi-fi. Επαναφορά εργοστασιακών επίσης δεν βοήθησε. Διαγραφή cache της εφαρμογής πριν την έναρξη επίσης δεν βοήθησε. Υπερθέρμανση πάλι δεν πρέπει να παίζει γιατί δεν το έχω κλεισμένο κάπου (αν και δεν τσέκαρα αν έκαιγε όταν έκανε reboot, ποτέ δεν ξέρεις). Downgrade δεν δοκίμασα και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από Giama
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω μια non-smart Toshiba τηλεόραση και θέλω να τις "βάλω" Netflix, Youtube (και ίσως και κάποιον browser), και να χειρίζομαι τις εφαρμογές "μέσα" από την τηλεόραση/τηλεκοντρολ (χωρίς δηλαδή να έχω καπου συνδεδεμένο το laptop ή το κινητό για casting ή ενσύρματη σύνδεση). Άρα είμαι για κάποιο Android TV Box, σωστά? (να πω βέβαια πως έχω και ένα Echo dot 4 και γενικά amazon prime, οπότε δε ξέρω αν θα με βολέψει και κάτι σε Amazon FireTV κλπ) Τι να προτιμήσω ώστε να είναι αξιόπιστο στη σύνδεση και εύχρηστο? Η τηλεόραση δεν είναι 4Κ (απλά FullHD), οπότε δεν έχω τρελές απαιτήσεις (σε τυχόν αναβάθμιση τηλεόρασης σε 4K, το android TV box λογικά δε θα το χρειάζομαι). Άρα για κάτι vfm ψάχνω. Επίσης, κάτι άσχετο με το TV box, επειδή η τηλεόραση δεν έχει πολλές HDMI θύρες (έχω και ένα Chromecast συνδεδεμένο), υπάρχει λύση με HDMI hub ώστε να κουμπώσω το TV box και το Chromecast πάνω του και να συνδεθει το hub στη θύρα της τηλεόρασης? Θα παίξει ή ούτε καν? Για να μην βάζω/βγαζω μία το android TV box, μία το chromecast. Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από ribo7
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Αν θες μόνο αυτά ένα κουτί Xiaomi είναι το πιο κατάλληλο. Για να συνδέσεις και άλλες hdmi μπορείς να αγοράσεις πολυδιακόπτη. Εχω πάρει έναν από eBay. Πρόσθετο τηλεκοντρόλ βέβαια για να κάνω επιλογή των συνδεδεμένων συσκευών. Πρόσεξε τα τελωνεία σε κάθε αγορά απέξω ειδικά από τώρα και μετά. 2
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Thx, έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο Xiaomi box? To Mi Box S να υποθέσω? Σορυ, αλλά δεν ξέρω ποιες εκδόσεις παίζουν. Και αν έχεις εύκαιρα link από δοκιμασμένα hdmi πολυδιακόπτη και τηλεκοντρολ (βρήκα αυτό UGREEN HDMI Switch 4K 30Hz 3 IN 1 Out HDMI Switcher, καλό πρέπει να είναι, από τιμή δε ξέρω) Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από ribo7
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό το Xiaomi και έναν τέτοιο πολυδιακόπτη που έβαλες. Φαίνεται πιο ποιοτικός από αυτόν που έχω εγώ. Αυτόν εδώ έχω https://www.ebay.com/itm/293791763772?hash=item44675a8d3c:g:sUgAAOSwaF9fjmO- Τιν έχω πάρει από Ευρώπη. όμως. Νομίζω υπάρχει και στο e-shop Δεν μπορώ να δω καλύτερα αυτή την στιγμή αφού είμαι σε κινητό Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από mr.Vox 1
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Για το Xiaomi Mi TV Box S, ξέρουμε ποια έκδοση δεν ειναι παραεισαγωγής? skroutzoμάγαζα βλέπω άλλα λένε EU version, άλλα Global, άλλα γράφουν 4K, άλλα όχι. Βρίσκω με Item model MDZ-22-AB και EU-M19E. Αν έχεις κάποιος μη παραεισαγωγής, ας στείλει ένα link. Ευχαριστώ.
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Νομίζω infoquest είναι ο επίσημος εισαγωγέας. Σε κινητά Xiaomi αυτός είναι αφού χρησιμοποίησα την εγγύηση 1 μήνα πριν λήξει (δυο χρόνια) ήταν και μου το αντικατέστησαν. Κάηκε η πλακέτα ολόκληρη
makis1024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα , δεν υπάρχει ούτε επίσημος εισαγωγέας ούτε επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην χώρα μας. 1
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κρασάρισμα σε Wi-Fi, και έχει ανέβει και η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες.
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, makis1024 είπε Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα , δεν υπάρχει ούτε επίσημος εισαγωγέας ούτε επίσημος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην χώρα μας. Ο επίσημος διανομέας σε καλύπτει και με την εγγύηση. Ίσως να μην την χρειαστείς ποτέ. Για αυτό και πληρώνεις περισσότερα. Αλλιώς παρα εισαγωγή με service από το κατάστημα που το αγόρασες. Το αναφέρω γιατί πρώτη φορά χρειάστηκα εγγύηση και με κάλυψαν στο κινητό. Αλλιώς τώρα θα ήθελα καινούργιο πάνω από 200 ευρώ. Συνήθως δεν πολυ δίνω σημασία σε τέτοια
makis1024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν διαφωνούμε πουθενά , εάν το είχες πάρει από παραεισαγωγέα , δεν θα σε κάλυπτε ο επίσημος διανομέας που είναι η Infoquest και τρέχα γύρευε με το skroutzoμάγαζο. Εδώ εφαρμόζω τον χρυσό κανόνα , διαφορά 20€-40€ με Banggood , το παίρνεις από το δίκτυο διανομής της Infoquest , εάν η διαφορά είναι 80€+ το παίρνεις από έξω και κάνεις τον σταυρό σου να μην σου κάτσει η στραβή. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από makis1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα