Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου πλεον υπάρχουν έτοιμες φρέσκιες ζύμες, γιατί δεν τις φτιάχνετε μόνοι σας με ο,τι υλικά γουστάρετε???

pillsbury η λεπτή (ιταλικού τύπου). Απο τις καλύτερες φρέσκιες ζύμες (εκτός αν είστε απο αυτούς που θέλουν τη βάση σαν "ψωμί" για να χορταίνουν...).

συμφωνω με την pillsbury  αλλα ειναι πανακριβες ρε γαμωτο.

Επισης εφαγα προσφατα πιτσα Alta (mymarket) και νομιζω οτι ειναι vfm

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως εχω σωθει με μαγαζι που πραγγελνω. 8,5 ευρω η γιγας μεσο ορο και μιλαμε για πιτσα να φας του σκασμου, ψημενη στα ξυλα και να μεινει και για την αλλη μερα. Μαλλον θα σας πεφτει λιγο μακρια η βαρυμπομπη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Την λεπτή την εχω πετύχει μόνο μία φορά σε τεραστιο καρφουρ, οποτε αλλοτε την ψαχνω δεν... Ασε που βγαίνει πολυ μεγάλη για ένα άτομο (και πιστεψε με τρώω πολύ)!

Για κάποιο λόγο που δεν τον έχω καταλάβει ακόμη, τη λεπτή τη βάζουν ξεχωριστά από τις άλλες στα σουπερ μάρκετ! Οπότε ψάξε και παραδίπλα...

Δημοσ.

Εγω παντως εχω σωθει με μαγαζι που πραγγελνω. 8,5 ευρω η γιγας μεσο ορο και μιλαμε για πιτσα να φας του σκασμου, ψημενη στα ξυλα και να μεινει και για την αλλη μερα. Μαλλον θα σας πεφτει λιγο μακρια η βαρυμπομπη.

μωρε και εγω ξερω πιτσαριες που μαμανε αλλα 8-9 ευρω τα δινεις μια στο τοσο ενω την καταψυγμενη την εχεις για καβατσα ειτε αν δεν εχεις μαγιρεψει η οταν ξεμενεις απο φραγκα

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο που δεν τον έχω καταλάβει ακόμη, τη λεπτή τη βάζουν ξεχωριστά από τις άλλες στα σουπερ μάρκετ! Οπότε ψάξε και παραδίπλα...

μπα δεν... ρώτησα, την ζητησα να τη φέρουν αλλα δεν...

Κατεληξα στο να καθομαι μία φορά στις 15 μέρες ζυμώνω και τα βαζω καταψυξη! ;)

Δημοσ.

Πηρα ζυμες pillsbury που ειναι στο ρολο,ενταξει ψιλοακριβες.Αυτη τη στιγμη αρχιζει ο..σχεδιασμος.Σκεφτομαι να ριξω τυρι γκουντα , καπνιστο τυρι dirollo ,σαλαμακι πικαντικο υφαντης,ντοματα πιπερια φυσικα.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε τυρια αλλαντικα ? Υπαρχει κανα tip ? Mηπως πρεπει να αλειψω ελαφρως την ζυμη με βουτυρο η λαδι για καλυτερη γευση ας πουμε ?

Δημοσ.

Πηρα ζυμες pillsbury που ειναι στο ρολο,ενταξει ψιλοακριβες.Αυτη τη στιγμη αρχιζει ο..σχεδιασμος.Σκεφτομαι να ριξω τυρι γκουντα , καπνιστο τυρι dirollo ,σαλαμακι πικαντικο υφαντης,ντοματα πιπερια φυσικα.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε τυρια αλλαντικα ? Υπαρχει κανα tip ? Mηπως πρεπει να αλειψω ελαφρως την ζυμη με βουτυρο η λαδι για καλυτερη γευση ας πουμε ?

bacon σε ρολό! Μετράει!

οχι δε θέλει βουτυρο-λαδι, θα βγάλουν τα τυριά και να γίνει πολύ βαριά μετά... Απο κάτω βάλε λαδοχαρτο και πάντα σε προσθερμασμένο φούρνο...

• Like 1
Δημοσ.

bacon σε ρολό! Μετράει!

Εχουμε συγκεκριμενη μαρκα ? Η αν οχι τα φερνει καποιο σουπερμαρκετ ειδικα ? Επειδη ειπες ρολο λεω μηπως παιζει κανα συγκεκριμενο που ειναι ταμαμ για πιτσες.Αλλιως θα βαλω κανα υφαντης  :-D

Δημοσ.

Εχουμε συγκεκριμενη μαρκα ? Η αν οχι τα φερνει καποιο σουπερμαρκετ ειδικα ? Επειδη ειπες ρολο λεω μηπως παιζει κανα συγκεκριμενο που ειναι ταμαμ για πιτσες.Αλλιως θα βαλω κανα υφαντης  :-D

Οτι βρείς, εγω παίρνω ένα απο το καρφουρ αλλα το καλύτερο ειναι ένα που εχει ο μασουτης χωρις λιπος!

Δημοσ.

Τα supermarket έχουν τα "υπολοιπα" από τα μπαστούνια που κόβουν αλλαντικά και ΣΥΝΗΘΩΣ τα πουλάνε (και σε  χαμηλότερες τιμές).

Ποικιλία και γεύση, κάθε κομμάτι βγαίνει και διαφορετικό.

Ειδικά αμα είσαι και φίλος με αυτόν πίσω από τον πάγκο, ώστε να παίρνεις καλό πράγμα, βγαίνουν κάτι πίτσες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φτιάξτε τη ζύμη με μπλέ κλασικό αλευράκι και βάλτε την κατάψυξη .. Με ενα μπλέ αλεύρι φτιάχνεις 5-6 μεγάλες πίτσες με λεπτή ζύμη..

Κάθε ζύμη ξεχωριστά σε αλουμινόχαρτο αλευρομένο ελαφρώς για βάση για να μην κολλήσουν.

Ξεπαγώνετε και ψύνετε στους 180 με τον αέρα για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει .. Γίνεται λουκούμι και υγιεινή αφού βάζετε δικά σας υλικά.

Η συνταγή για τη ζύμη της Αργυρώς .. εύκολη και δοκιμασμένη ..  Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλες αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.

http://www.argiro.gr/Recipe/βασική-ζύη-για-πίτσα

Αυτή είναι λοιπον η καλύτερη κατεψυγμένη.. Μην ψάχνετε σε ψυγεία.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 2
Δημοσ.

μωρε και εγω ξερω πιτσαριες που μαμανε αλλα 8-9 ευρω τα δινεις μια στο τοσο ενω την καταψυγμενη την εχεις για καβατσα ειτε αν δεν εχεις μαγιρεψει η οταν ξεμενεις απο φραγκα

Οκ συμφωνω, δικιο εχεις. Ετοιμασου τωρα να φτιαξεις την πιο φθηνη και γρηγορη πιτσα, εγω προσωπικα εχω καραβολευτει σε στιγμες τσακ μπαμ που λεμε.

Παρε τις πιτες για σουβλακια ( τις βρισκεις σχεδον παντου), υπαρχουν και σε μεγαλο μεγεθος αλλα και οι κανονικες δε με χαλανε καθολου. Βαλε πανω οτι υλικο θελεις η διαθετεις και καλη ορεξη. Κρατανε για πολυ καιρο στην καταψυξη.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ συμφωνω, δικιο εχεις. Ετοιμασου τωρα να φτιαξεις την πιο φθηνη και γρηγορη πιτσα, εγω προσωπικα εχω καραβολευτει σε στιγμες τσακ μπαμ που λεμε.

Παρε τις πιτες για σουβλακια ( τις βρισκεις σχεδον παντου), υπαρχουν και σε μεγαλο μεγεθος αλλα και οι κανονικες δε με χαλανε καθολου. Βαλε πανω οτι υλικο θελεις η διαθετεις και καλη ορεξη. Κρατανε για πολυ καιρο στην καταψυξη.

Σωστός! Για όσους το να φτιάξουν ζύμη είναι πυρηνική φυσική είναι η καλύτερη λύση! Ψευτοπίτσα αλλά νόστιμη και γρήγορη. Καλύτερα τις μικρές (το κλασσικό μέγεθος της πίτας δηλαδή) γιατί μπορείς να φτιάξεις 2-3 διαφορετικές για ποικιλία :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...