Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το γραφει πανω στο κουτι να μην την ξεπαγωνεις. εκανα το λαθος μια φορα και ξεπαγωσα φις στικς και μετα ηταν σαν πουρες.

  • Like 1
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
Δημοσ.

η βαρεμάρα του να περιμένεις για ξεπάγωμα καλύπτει την βαρεμάρα του να διαβάσεις το κουτί :P

Δημοσ.

το πιο δυσκολο πραγμα να πετυχεις σε μια σπιτικη πιτσα ειναι η σαλτσα τοματας. Εκει που παραδεχομαι τις πιτσαριες αλλα και τις κατεψυγμενες πιτσες ειναι στη σαλτσα που δε με νοιαζει αν ειναι ανθυγιεινα και τι υλικα βαζουν μεσα αλλα σιγουρα γευστικα στις σπιτικες μου πιτσες η σαλτσα υστερει.

Επισης οντως οι κατεψυγμενες πιτσες του λιντλ οι alfredo που εχω δοκιμασει εχουν πολυ καλη σαλτσα.

 

Να ρωτησω αν εχει κανεις δοκιμασει κατι κατεψυγμενες πιτσες του μαρινοπουλου που δε θυμαμαι μαρκα. μια ξενη ειναι σε ενα πορτοκολοκοκκινο μικρο σχετικα τετραγωνο κουτι σε πολυ καλη τιμη καπου 3 3.50 ευρω οι 2...

Τις βλεπω καθε φορα στο ψυγειο αλλα δε τολμησα να τις δοκιμασω

Δημοσ.

το πιο δυσκολο πραγμα να πετυχεις σε μια σπιτικη πιτσα ειναι η σαλτσα τοματας. Εκει που παραδεχομαι τις πιτσαριες αλλα και τις κατεψυγμενες πιτσες ειναι στη σαλτσα που δε με νοιαζει αν ειναι ανθυγιεινα και τι υλικα βαζουν μεσα αλλα σιγουρα γευστικα στις σπιτικες μου πιτσες η σαλτσα υστερει.

Επισης οντως οι κατεψυγμενες πιτσες του λιντλ οι alfredo που εχω δοκιμασει εχουν πολυ καλη σαλτσα.

 

Να ρωτησω αν εχει κανεις δοκιμασει κατι κατεψυγμενες πιτσες του μαρινοπουλου που δε θυμαμαι μαρκα. μια ξενη ειναι σε ενα πορτοκολοκοκκινο μικρο σχετικα τετραγωνο κουτι σε πολυ καλη τιμη καπου 3 3.50 ευρω οι 2...

Τις βλεπω καθε φορα στο ψυγειο αλλα δε τολμησα να τις δοκιμασω

Μια πολύ εύκολη συνταγή για σάλτσα είναι να πάρεις έτοιμη ντομάτα στον τρίφτη από του super, να βάλεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι , βασιλικό και λίγη ζάχαρη ριχτού μια βράση και είναι έτοιμη και πεντανοστιμη.  

Δημοσ.

Μια πολύ εύκολη συνταγή για σάλτσα είναι να πάρεις έτοιμη ντομάτα στον τρίφτη από του super, να βάλεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι , βασιλικό και λίγη ζάχαρη ριχτού μια βράση και είναι έτοιμη και πεντανοστιμη.  

την εχω δοκιμάσει αυτη ακριβως πότε με βασιλικο πότε με βασιλικο και θυμαρι. Η σαλτσα βγαίνει πολύ βαριά για τα γούστα μου. νόστιμη μεν αλλα οχι αυτο που θελω. βασικά θέλω μια σάλτσα που ναι μεν να μην ειναι αδιαφορη σα να βαζει σκέτο πουμαρο αλλα  οχι και να θυμιζει στιφαδο η πιτσα

Δημοσ.

την εχω δοκιμάσει αυτη ακριβως πότε με βασιλικο πότε με βασιλικο και θυμαρι. Η σαλτσα βγαίνει πολύ βαριά για τα γούστα μου. νόστιμη μεν αλλα οχι αυτο που θελω. βασικά θέλω μια σάλτσα που ναι μεν να μην ειναι αδιαφορη σα να βαζει σκέτο πουμαρο αλλα  οχι και να θυμιζει στιφαδο η πιτσα

 

ντοματα, αλατι, ζαχαρη, ελαιολαδο και ριγανη τα βαζεις να σιβογρασουν κανα 5λεπτο.

Δημοσ.

δεν ξερω αν οι ιταλοι την μαγειρευουν την σαλτσα αλλα δεν νομιζω οτι βαζουν πουμαρο κιολας οπως ειναι.

Δημοσ.

δεν ξερω αν οι ιταλοι την μαγειρευουν την σαλτσα αλλα δεν νομιζω οτι βαζουν πουμαρο κιολας οπως ειναι.

το εχω δοκιμασει. αμαγειρευτο πουμαρο με λιγο ξερο βασιλικο απο πανω και λιγοτερη ριγανη,

γευστικα ηταν καλο αν και ανοστο γενικως οπως ειναι λογικα.

 

τον τελευταιο καιρο δε μαγειρευω τη σαλτσα αλλα αρεσει μονο σε εμενα η αδιαφορη σαλτσα. ολοι οι αλλοι μου παραπονιουνται οτι ειναι αγευστη η πιτσα. για αυτο πιο πολυ ρωτησα για τη σαλτσα.

 

ευα και τη σαλτσα σου σχεδον την εχω κανει αλλα την εψηνα παραπανω απο 5λεπτο σιγουρα.

Δημοσ.

χανονται οι μυρωδιες με το πολυ βρασιμο. επισης πρεπει να ειναι πιχτη λιγο. δοκιμασε κανενα πιο ακριβο πουμερο.

Δημοσ.

Δηλαδή σε ολόκληρη τη Μάνη που τα βάζουν όλα αυτά στα λουκάνικα κλπ είναι άρρωστοι? 

Και σε ολοκληρη Κινα (1/7 του πλανητη σχεδον) τρωνε κατσαριδες φιδια σκυλια και ο,τι εχει την πλατη στον ουρανο. Ειναι αρρωστοι? Για μας ναι. Για αυτους οχι. Καταλαβες τι θελω να πω.

 

 

  • Like 2
Δημοσ.

αυτή του foodwish είναι αρρώστια. εγώ δεν είχα πάστα από αντζούγιες και έτσι έλιωσα μια κανονική.

 

η συνέχεια ήταν να τα συνδυάσω με τα κεφτεδάκια του foodwishes (εκεί να δεις αρρώστεια )

 

και όπως λέει ο τύπος στο foodwishes διαφορετικό να βράσεις την σάλτσα καμια 1.5 ώρα και άλλο 5 λεπτά.
όπως και ο κιμάς μια κατάσταση!

Δημοσ.

Για γρηγορη σαλτσα "ετοιμη" εχει η pummaro ενα ketsup το οποιο εχει μεσα βασιλικο και αλλα τετοια... η γευση του μονο ketsup δε θυμιζει παρα σαλτσα τοματας... Το εβαλα μια φορα σε pizza και μπορω να πω πως ηταν πολυ καλο...

  • Super Moderators
Δημοσ.

Και σε ολοκληρη Κινα (1/7 του πλανητη σχεδον) τρωνε κατσαριδες φιδια σκυλια και ο,τι εχει την πλατη στον ουρανο. Ειναι αρρωστοι? Για μας ναι. Για αυτους οχι. Καταλαβες τι θελω να πω.

 

Χμ ναι... Δηλαδή τώρα συγκρίνουμε τις πιο ακραίες προς εμάς τροφές με τη χρήση γλυκών και αλμυρών συστατικών ταυτόχρονα? ΟΚ.

 

Πάω σούπερ μάρκετ γιατί τελείωσε το γλυκό περγαμόντο και έχει μείνει και λίγο κατσικίσιο τυρί σε κορμό στο ψυγείο και λέω να το περιποιηθώ ως ορεκτικό το βράδυ! :P

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...