Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεμα με την εγγυηση οπως αναφερθηκε δεν υπαρχει.Το μονο που πρεπει να γνωριζεις γενικα για τις συσκευες της apple ομως ειναι οτι τα καταστηματα καλυπτουν μονο τον πρωτο χρονο εγγυησης και για τον δευτερο πρεπει να πας εσυ(ή να στειλεις δεν ξερω πως λειτουργει εξ αποστασεως)στην αντιπροσωπεια το κινητο.

Πχ αγορασες το iphone απο τον Κωτσοβολο ή ενα μικρο σκρουτζομαγαζο.Αν παθει κατι μπορεις να το πας στον πρωτο χρονο στο μαγαζι και να το στειλουν αυτοι(με δικα τους εξοδα)στην αντιπροσωπεια για επισκευη.Αν ομως παθει κατι στον 1.5χρονο(που να το καλυπτει η εγγυηση)τοτε πρεπει να πας ο ιδιος(ή να το στειλεις αν γινεται)το κινητο με την αποδειξη αγορας στο service.

Πολύ ωραία. Good to know. Αλλά τότε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ Σκρουτζομάγαζων και γνωστών αλυσίδων (Public, Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ) αφού δεν παίζουν "περίεργα" με την εγγύηση και ΔΕΝ αγοράζουν πολλοί iPhone μέσω Σκρουτζ; Τυχαίνει να γνωρίζεις ή να έχει αναφερθεί στο θέμα; Ή μήπως κάνω λάθος και η μειοψηφία είναι που αγοράζει iPhone εκτός Σκρουτζ;

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ ωραία. Good to know. Αλλά τότε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ Σκρουτζομάγαζων και γνωστών αλυσίδων (Public, Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ) αφού δεν παίζουν "περίεργα" με την εγγύηση και ΔΕΝ αγοράζουν πολλοί iPhone μέσω Σκρουτζ; Τυχαίνει να γνωρίζεις ή να έχει αναφερθεί στο θέμα; Ή μήπως κάνω λάθος και η μειοψηφία είναι που αγοράζει iPhone εκτός Σκρουτζ;

Γιατι οι μεγαλες αλυσιδες εισαγουν με συγκεκριμενη τιμη τα εν λογω κινητα και τα ριχνουν μονο αν υπαρχει επισημη ανακοινωση απο την εταιρια για πτωση τιμης ή σε τιποτα εκπτωσεις. Δεν μπορουν δηλαδη να κατεβασουν την τιμη καθε 3 και λιγο οπως στα σκρουτζομαγαζα.Και αυτο δεν συμβαινει μονο στα κινητα αλλα και στα video games,το pc hardware και παει λεγοντας.

Επισης οπως εχει αναφερθει στο θεμα αυτο τα κινητα αυτα αγοραζονται ουτως ή αλλως φθηνοτερα απο τις χωρες που εισαγονται αρα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στα σκρουτζομαγαζα. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα σκρουτζομαγαζα γιαυτο το λογο δεν εχουν περιοδο εκπτωσεων αλλα μονο οι μεγαλες αλυσιδες.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι οι μεγαλες αλυσιδες εισαγουν με συγκεκριμενη τιμη τα εν λογω κινητα και τα ριχνουν μονο αν υπαρχει επισημη ανακοινωση απο την εταιρια για πτωση τιμης ή σε τιποτα εκπτωσεις. Δεν μπορουν δηλαδη να κατεβασουν την τιμη καθε 3 και λιγο οπως στα σκρουτζομαγαζα.Και αυτο δεν συμβαινει μονο στα κινητα αλλα και στα video games,το pc hardware και παει λεγοντας.

Επισης οπως εχει αναφερθει στο θεμα αυτο τα κινητα αυτα αγοραζονται ουτως ή αλλως φθηνοτερα απο τις χωρες που εισαγονται αρα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στα σκρουτζομαγαζα. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα σκρουτζομαγαζα γιαυτο το λογο δεν εχουν περιοδο εκπτωσεων αλλα μονο οι μεγαλες αλυσιδες.

Ευχαριστώ, με κατατόπισες πλήρως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα κινητά της hellasphone είναι παραεισαγωγής , ξέρεις κάποιος ; , να προτιμήσω την Lenovo Exclusive και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που χρειαστώ την εγγύηση ;

Εγώ χωρίς να ξέρω θα έπαιρνα από Ελλάδα.. Γιατί σκέψου να χαλάσει τις πρώτες 14 ημέρες; θα είσαι χωρίς την συσκευή ενώ έχεις πληρώσει.

Δημοσ.

Εγώ χωρίς να ξέρω θα έπαιρνα από Ελλάδα.. Γιατί σκέψου να χαλάσει τις πρώτες 14 ημέρες; θα είσαι χωρίς την συσκευή ενώ έχεις πληρώσει.

Ναι,ενω απο Ελλαδα εχεις την αμεσοτερη και καλυτερη εξυπηρετηση (σερβις-εγγυηση) που υπαρχει!!! :-D

Αν κατσω να σου πως ιστοριες απο προιοντα συσκευες,κινητα κτλ που τραβιουνται ακομα και σε καταγγελιες (1520) και στα δικαστηρια τις μεγαλες αλυσιδες και εταιρειες προιοντων θα κανουμε χριστουγεννα και πρωτοχρονια εδω μεσα να συζηταμε ακομα!!! :-D

Αστα βρε φιλε,ειναι να μη σου τυχη και μπλεξεις με το σερβις.Μπορει να εισαι τυχερος και να ξεμπλεξεις αμεσα αλλα μπορει βρε παιδι μου να πεσεις σε τιποτα @@@@ :mad:  και να μη βρισκεις το δικιο σου!! :shock: Εχει τυχει να αγοραζω απο Ελλαδα και να με ταλαιπωρουν (δηθεν οτι απο εμενα ειναι το προβλημα η να μου το φερνουν πισω και να εχουν αλλαξει τα ανταλλακτικα,φθορες που δεν ειχα στο κινητο κτλ) και να εχω παρει απο παραεισαγωγης κι οταν χρειαστηκα την εγγυηση μεσα σε λιγες μερες να μου το φερουν χαρτι!!!! :)

Αυτα δεν ειναι εμπειριες μονο απο μενα,αλλα και απο οσους γνωριζω και ξερω!!!

Δημοσ.

Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι το μονο πραγματικο πλεονεκτημα που εχουν τα κινητα Ελληνικης εισαγωγης απο τις μεγαλες αλυσιδες ειναι στην περιπτωση του service να υπαρχει η δυνατοτητα αντικαταστασης κατι που στα κινητα παραεισαγωγης δεν γινεται(παρα μονο αν μιλησεις με το καταστημα αγορας και παει λεγοντας).

Επισης να ενημερωσουμε οτι γενικα Ελληνικης εισαγωγης ειναι τα κινητα απο μεγαλες αλυσιδες κυριως οπως Cosmote,vodafone,wind(συνηθως απο αυτες),Πλαισιο,Public,Κωτσοβολος,Media markt.

Ολα τα αλλα καταστημα εχουν κινητα παραεισαγωγης,οπως το HellasPhone παραπανω.

Δημοσ.

Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι το μονο πραγματικο πλεονεκτημα που εχουν τα κινητα Ελληνικης εισαγωγης απο τις μεγαλες αλυσιδες ειναι στην περιπτωση του service να υπαρχει η δυνατοτητα αντικαταστασης κατι που στα κινητα παραεισαγωγης δεν γινεται(παρα μονο αν μιλησεις με το καταστημα αγορας και παει λεγοντας).

Επισης να ενημερωσουμε οτι γενικα Ελληνικης εισαγωγης ειναι τα κινητα απο μεγαλες αλυσιδες κυριως οπως Cosmote,vodafone,wind(συνηθως απο αυτες),Πλαισιο,Public,Κωτσοβολος,Media markt.

Ολα τα αλλα καταστημα εχουν κινητα παραεισαγωγης,οπως το HellasPhone παραπανω.

Αυτους ομως να φοβαστε!

Αυτοι κανουν και τις χειροτερες απατεωνιες!

• Like 2
Δημοσ.

Εννοειται οτι εχουμε πετυχει και αρκετα κουλα κυριως απο τις πρωτες 3 εταιριες κινητης τηλεφωνιας με κλασσικο παραδειγμα την Wind με τα Nexus 6 τα οποια ηταν με χωρα προορισμου την Δανια και τα πουλαγανε ως Ελληνικα(αρα παραεισαγωγης),αλλα και το eshop φυσικα που γιαυτο δεν το εβαλα μεσα.

Δημοσ.

Η wind, Vodafone και cote δεν κάνουν αλλαγή σε συσκευές μέσα στις 14 ημέρες.

Το plaisio, media market και public το πας το βλέπει ο τεχνικός και αμέσως παίρνεις άλλη συσκευή. Δεν κάθονται να γίνουν ρεζίλι για 500 ευρώ.

Φυσικά μπορεί να σου τύχει κάνας λαλακας και να μην στο αλλάξει, εκεί την τρως, πάει το κινητό από Θεσσαλονίκη - Αθήνα κάνει 200 βόλτες σε 1-2 μήνες και εσύ πας παίρνεις άλλο γιστι είσαι χωρίς συσκευή.

Οπότε το καλύτερο είναι να αγοράζεις μέσω skroutz αλλά με φυσικό κατάστημα παράδειγμα plus3.

Δημοσ.

Αυτό ειναι ενα θεμα μιας και το ενα λεει οτι θα το στείλει στην επίσημη αντιπροσωπία (Αθήνα) ενω το αλλο εχει δικό του service.

Το Lenovo Exclusive μου φαίνεται οτι είναι επίσημος διανομέας οπότε δεν νομίζω να είναι και αυτά παρεισαγωγής. Εαν εχει αγοράσει κάποιος ας μας πει τι παίζει .

Δημοσ.

Εννοειται οτι εχουμε πετυχει και αρκετα κουλα κυριως απο τις πρωτες 3 εταιριες κινητης τηλεφωνιας με κλασσικο παραδειγμα την Wind με τα Nexus 6 τα οποια ηταν με χωρα προορισμου την Δανια και τα πουλαγανε ως Ελληνικα(αρα παραεισαγωγης),αλλα και το eshop φυσικα που γιαυτο δεν το εβαλα μεσα.

Για αυτά που γράφει το eshop ως GR γνωρίζουμε τι γίνεται;

πχ βλέπεις το moto G4 play στα κλασσικα ελληνικα καταστηματα κοντα 170€ και το δίνει με εκπτωση πχ.

όπως και αρκετά απο τα GR τηλέφωνα που γράφει.

Δημοσ.

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? Κοντα στα 100ε πανω απο πριν 1 μηνα ρε παιδια... Ελεος!...

Δημοσ.

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? Κοντα στα 100ε πανω απο πριν 1 μηνα ρε παιδια... Ελεος!...

Γιατί κάποιοι παίρνουν δώρο Χριστουγέννων και θα πάνε να αγοράσουν κινητό χωρίς να έχουν κάνει έρευνα αγοράς πρώτα. Τα καταστήματα απλά εκμεταλλεύονται τη κατάσταση. Κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...