Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται το youhou.gr; Είναι αξιόπιστο?ενδιαφέρομαι για αγορά xiaomi εισαγωγής από ότι φαίνεται. Να προχωρήσω η kotsovilos+70 euros;

Και ένας φίλος έχει πάρει από το ίδιο μαγαζί το Xiaomi Note 4X και ήταν μια χαρά.

• Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ηδη εχει γινει άνοδος τιμών με το νέο νόμο περί ΦΠΑ στο scrutz

Eνα εχω να πω=Αγοραζετε απο το εξωτερικο γιατι μας εχουν για μακακες εδω

Δημοσ.

Ηδη εχει γινει άνοδος τιμών με το νέο νόμο περί ΦΠΑ στο scrutz

Και από εξωτερικό να γλυτώσεις ίδιες τιμές έχει εκτός από Αμερική που πληρώνεις έσοδα τελωνείου . Εκτός αν γνωρίζεις κάτι που εμείς δεν...
Δημοσ.

Για πάμε να δούμε λίγο και του στραβού το δίκιο. Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου.

Αυτήν την κυβέρνηση την έχω βρίσει αρκετές φορές.

Μας έχει φορτώσει ένα κάρο κακά πράματα, αντισυνταγματικούς και άδικους νόμους κλπ.

Πρώτη φόρα όμως τολμώ να πω ότι τους παραδέχομαι και ψήφισαν έναν σωστό νόμο.

Γιατί φάνηκε κιόλας από αυτήν την άνοδο των τιμών ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πριν. Και μακάρι να το κάνουν αυτό σε ολόκληρη την χονδρική.

Και αναρωτήσου, θεωρείς τον εαυτό σου μαλάκα που ο νόμος σε αναγκάζει εσένα σαν καταναλωτή να πληρώνεις ένα προϊόν στην τιμή που θα έπρεπε να πωλείται; Ή πριν που αγοράζες φθηνά επί πτωμάτων ήσουν έξυπνος και συνειδητοποιημένος αγοραστής;

Δεν βγάζω τον εαυτό μου στην απέξω - κι εγώ αγόραζα πράματα κατ' αυτόν τον τρόπο. Όμως σκέψου το παραπάνω.

Όσον αφορά την αγορά από το εξωτερικό όπως αναφέρεις, προφανώς αναφέρεσαι σε αγορά από Ασία. Έχω αναφέρει την άποψη μου σε αυτό το κομμάτι αρκετές φορές εδώ πέρα.

Δημοσ.

τα περισσοτερα εχουν ανεβει γυρω στο 50ρικο ενω ορισμενα 80, 100 μεχρι και 140 σε σχεση με λιγες μερες πριν. ε, ρε κλεψιμο που πεφτει..ποσα θα κλεισουν να δουμε

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό αγαπητε.

Εγώ βλέπω αυτές τις μέρες ίδια μαγαζιά και ανεβάζουν τις τιμές συνέχεια.Η μια και καλή ανεβαίνει όσο είναι να ανέβει η τιμή η καθόλου.

Δημοσ.

Εγώ πήρα εχτές κινητό από Γερμανό με διαφορά τιμής από το φθηνότερο Σκρουτζ κατά 30€ πιο ακριβό....και γιατί να μην το πάρω...

Δημοσ.

Καλησπέρα, εκανα παραγγελια κι εγώ από το iphonego.gr. Πληρωσα για ενα κινητο και περιμενω mail τους με τον αριθμο αποστολης, αλλα δυστυχως δεν εχουν στειλει ακομα κατι.

Εχετε καλη εμπειρια απο αυτο το site;

Τους εχω στειλει mail και τους παιρνω και τηλεφωνο, αλλα δεν μπορω να επικοινωνησω μαζι τους.

Ευχαριστω πολυ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από την μία είναι ο δελεασμός της χαμηλότερης τιμής, από την άλλη δεν έχω πειστεί ίσως λόγω ορισμένων αρνητικών σχολίων (όπως για κλειδωμένα ή branded iphone μέσω πχ tokinito.gr κλπ). Που θα επιλέγατε να κάνετε αγορά ενός iPhone 7; Να προσφέρει γνήσιο, EU, ξεκλειδωμένο και φυσικά το κυριότερο να έχει τους πληρέστερους όρους after sales και να τους εφαρμόζει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει branded iPhone.

Δεν υπάρχει περίπτωση εισαγωγής από εξωτερικό;  ( όπως περίπτωση που αναφέρθηκε εδώ σε παλαιότερο post αν δεν κάνω λάθος, από t-mobile Πολωνία και πουλήθηκε ως νέο σφραγισμένο από skroutzομάγαζο; )

Υπάρχει όμως ανακατασκευή που με μαγειρέματα παρουσιάζετε καινούργιο μέχρι και άλλο imei ...

Αυτό πως μπορείς να το καταλάβεις, πριν ή μετά την αγορά και που είναι πιθανότερο να το πετύχει κάποιος, σε μικρά internetικά e-shop ή και σε γνωστές μεγάλες αλυσίδες;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ανακατασκευασμένο,τα σαΐνια αλλάζουν είτε από συσκευή (ναι καλά ακούσατε) είτε από συσκευασία το imei ώστε να έχουν το ίδιο... και το μοσχοπουλάνε ως σφραγισμένο...

Δημοσ.

Αυτό να υποθέσω ότι μπορεί να συμβεί μόνο από κάποιον που θα πουλήσει σε αγγελία ή και σε κάποιο μικρό μαγαζί (εκεί να το γνωρίζει αυτός που πουλάει ή μπορεί να πει ότι έπεσε θύμα), αλλά στα μεγάλα καταστήματα είναι πιο δύσκολο να συμβεί; 

Εισαγωγές στην Ελλάδα κάνει μόνο η infoquest ή και άλλος; Με τα ανακατασκευασμένα και αυτά που γίνονται αντικατάσταση (τα χαλασμένα) που πάνε για επισκευή; Μιλώ πάντα για την επίσημη οδό και διαδικασίες.

Δημοσ.

Οι τιμές αυξήθηκαν λόγω του φόρου υπερ τρίτων για κινητα και ταμπλετ η έχει να κάνει με άλλο νομο; Υπάρχει καπου να μπορούμε να τον διαβάσουμε γιατι πολυ περίεργη μου φαίνεται αυτή η ξαφνική τρελη αύξηση στις τιμές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...