Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το double dragon ρε συ... το παλιο ηλεκτρονικο με το δεκαρικο...

το ryse ειναι old-school brawler με nextgen production values.

ισως να μην ειναι για ολους, αλλα αυτο που κανει το κανει καλα 8)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από όσα βίντεο που έχω δει (και είναι πολλά, δε μιλάω για 2λεπτα gameplay trailers), πάντως, έχω μείνει με την εντύπωση πως το combat του είναι πολύ μονότονο κι επαναλαμβανόμενο. Αυτό ίσως να μην ήταν τόσο ατόπημα αν το παιχνίδι είχε και κάτι άλλο πέρα από το combat να προσφέρει. Από τη στιγμή, όμως, που το παιχνίδι είναι, ουσιαστικά, αρένες και πας από τη μία στην άλλη μέσω στενών διαδρόμων, στις οποίες αντιμετωπίζεις κοπιπαστωμένους εχθρούς, και δεν κάνεις τίποτα άλλο, μια χαρά του αξίζουν οι κριτικές που έχει πάρει. Δεν πάει να λέει ό,τι θέλει οποιοσδήποτε καμένος με τα Batman :P

Κι αυτά αν ήταν μόνο οριζόντιο combat με 3 κοπιπαστωμένους εχθρούς και κανένα gadget το ίδιο μετριότητες θα ήταν.

Δημοσ.
Δεν πάει να λέει ό,τι θέλει οποιοσδήποτε καμένος με τα Batman

ok, ο καλυτερος παιχτης του batman και σε ps3 και σε 360,  ειναι "καμμενος" και οχι ικανος να μιλησει για το (παρομοιο) combat system του RYSE.

ας μιλανε λοιπον για το gameplay ολοι αυτοι που α) δεν εχουν παιξει ή/και δεν κοζαρουν, και β) δεν προκειται να παιξουν οχι μονο το ryse, αλλα ο,τιδηποτε xbone

εχει νοημα ;)

εγω προσωπικα μονο εβλεπα, νομιζα οτι αυτο που βλεπω εχει καλη μηχανικη, φυσικα δεν μπορουσα να ξερω παραπανω. εβλεπα και διαβαζα ομως τι γραφοταν γενικα (μουφα, θεατρο, παιζει μονο του, κλπ), με αποτελεσμα να μην ειμαι σιγουρος για αυτο που βλεπουν τα ματια μου (solid combat system)

και εκτος απο τον απο πανω, ειναι κι αλλοι πολλοι που παιζουν και εχουν την ιδια ακριβως αποψη.

με λιγη τυχη σημεραυριο ή, το αργοτερο τη δευτερα θα μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω εμπρακτως πλεον.. :)

Δημοσ.

Να συγκρινεις δικαια ομως.Οκ to resistance στο ps3[απο τους πρωτους τιτλους],ναι το παιχνιδι στο ps4[απο τους πρωτους τιτλου],αλλα το black στο ps2[απο τους τελευταιους τιτλους].Κανονικα θα επρεπεε να δειξεις το πρωτο fps game στο ps2,οχι το black.

Nαι εχεις δικιο.

Και παλι οι διαφορες ομως ειναι το ιδιο μεγαλες.

Mπορεις να βαλεις το timesplitters για το ps2.

Δημοσ.

ok, ο καλυτερος παιχτης του batman και σε ps3 και σε 360,  ειναι "καμμενος" και οχι ικανος να μιλησει για το (παρομοιο) combat system του RYSE.

ας μιλανε λοιπον για το gameplay ολοι αυτοι που α) δεν εχουν παιξει ή/και δεν κοζαρουν, και β) δεν προκειται να παιξουν οχι μονο το ryse, αλλα ο,τιδηποτε xbone

εχει νοημα ;)

εγω προσωπικα μονο εβλεπα, νομιζα οτι αυτο που βλεπω εχει καλη μηχανικη, φυσικα δεν μπορουσα να ξερω παραπανω. εβλεπα και διαβαζα ομως τι γραφοταν γενικα (μουφα, θεατρο, παιζει μονο του, κλπ), με αποτελεσμα να μην ειμαι σιγουρος για αυτο που βλεπουν τα ματια μου (solid combat system)

και εκτος απο τον απο πανω, ειναι κι αλλοι πολλοι που παιζουν και εχουν την ιδια ακριβως αποψη.

με λιγη τυχη σημεραυριο ή, το αργοτερο τη δευτερα θα μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω εμπρακτως πλεον.. :)

Κοίτα, για να έχει αυτές τις θέσεις στα leaderboards καμένος είναι λίγο, δεν είναι; :P

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, το combat του μπορεί να είναι αξιοπρεπές (του Ryse), αλλά δεν αρκεί για να είναι καλό παιχνίδι τη στιγμή που το μόνο που έχει είναι 5 εχθροί και τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Τα Batman έχουν ποικιλία στο gameplay τους, το Ryse δε φαίνεται να την έχει. Αν την έχει και δεν την έχω δει πουθενά ως τώρα (είδα και το Quick Look και το live stream του Giantbomb, και στα δύο έπαιξαν αρκετή ώρα, και στα δύο είπαν τα ίδια πράγματα για μονοτονία κι επανάληψη και τίποτα πέρα από αυτό, και στα δύο είδα πράγματα που επιβεβαίωσαν τις αρχικές μου εντυπώσεις από τα trailers) εδώ θα είμαστε να με διαψεύσεις ;)

Οσο για το τίνος εταιρείας τα fanboys αφορίζουν παιχνίδια χωρίς να τα έχουν δει, αν έχεις χρόνο για σκότωμα - επειδή φαντάζομαι ότι δεν παρακολουθούσες τα topics όσο καιρό δεν πόσταρες - και διαβάσεις καμιά 10αριά σελίδες από κάθε topic θα δεις ότι οι τάσεις είναι αντίστροφες από αυτές που ίσως νομίζεις. Για το υπόλοιπο ίντερνετ δεν ξέρω, αν αναφερόσουν αλλού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οσο για το τίνος εταιρείας τα fanboys αφορίζουν παιχνίδια χωρίς να τα έχουν δει, αν έχεις χρόνο για σκότωμα - επειδή φαντάζομαι ότι δεν παρακολουθούσες τα topics όσο καιρό δεν πόσταρες - και διαβάσεις καμιά 10αριά σελίδες από κάθε topic θα δεις ότι οι τάσεις είναι αντίστροφες από αυτές που ίσως νομίζεις. Για το υπόλοιπο ίντερνετ δεν ξέρω, αν αναφερόσουν αλλού.

μα δεν υπαρχει και κατι να αφορισουμε στο ps4...ενα killzone βλεπω μονο!

Επεξ/σία από HolyMan
Δημοσ.

Κοίτα, για να έχει αυτές τις θέσεις στα leaderboards καμένος είναι λίγο, δεν είναι; :P

.........

ΠΟΛΥ καμμενος, αλλα συναμα και νο1 ειδικος  :)

ναι, ειχα καιρο να μπω στο insomnia, δεν αναφερομαι καθολου στις εδω συζητησεις (που δεν γνωριζω καν), αλλα αναφερομαι στα γενικοτερα σχολια στα μεγαλα gaming forum & sites, στην "κοινη γνωμη" αν θελεις.

το ryse τελικα ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω, και συναμα και το καλυτερο οφθαλμολουτρο για να ξεκινησει η νεα γενια.

οπως ειπα, σιγουρα δεν ειναι για ολους, αλλα οσοι γουσταρουν ενα old school beat'em up, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μεινουν απογοητευμενοι απο το gameplay.

και η λογικη των unlocks/combos για high scoring, εφ'οσον τελικα το παιχνιδι κοντρολαρεται καλα, ειμαι σιγουρος οτι θα του δωσει "πόδια" να σταθει στο χρονο για τους fan του ειδους. και η αρενα στο κολοσσαιο, αυτο κι αν εχει ..προοπτικη :)

παρακολουθησα λιγο τους developers παλιοτερα, και ειδα οτι και αυτοι εχουν και θελουν να κανουν πολλα ακομα, αλλα θα εξαρτηθει απο την αποδοχη του παιχνιδιου αν θα τους δωθει ο χρονος απο τα boss τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μη τι άλλο, αν τελικά γίνει σειρά το Ryse, θα έχουν το περιθώριο και το χρόνο να το βελτιώσουν κι εμπλουτίσουν στο sequel του, επειδή σίγουρα τώρα έπαιζαν και σκληρότατες προθεσμίες για το launch. Ιδωμεν. Για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να πάει καλά και να βγάλουν καλύτερο sequel, γιατί είναι νέα σειρά και με νέο setting. Εχω βαρεθεί τους marines όσο δεν πάει, και το Halo δεν το βλέπω να το "κόβουν" ποτέ. 

HolyMan, δεν ξέρω σε ποιον άλλον αναφέρεσαι ότι έχει πειραχτεί από την όποια δυναμική του Χ1, αλλά, επειδή αν δεν κάνω λάθος είσαι σχετικά νέος στο forum, να σου πω (αν δεν είσαι νέος να σου θυμίσω) ότι το 360 ήταν η κύρια κονσόλα μου για το μεγαλύτερο κομμάτι της γενιάς, σε πολλά πράγματα προτιμώ την πλατφόρμα του Xbox και πολύ θα ήθελα να συνέχιζα σε αυτή. Αλλά μιας και δεν είμαι fanboy να ακολουθώ τυφλά εταιρείες και να βλέπω παιχνιδάρες εκεί όπου δεν υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή είναι αποκλειστικότητες στην κονσόλα "μου", πάω εκεί όπου μου λέει η λογική ότι είναι είναι το συμφέρον μου ως gamer. Οσο για τους αφορισμούς, να σου θυμίσω τα σχόλια για τους digital τίτλους του PS4 όταν λέγαμε για πλήθος παιχνιδιών στο launch window; Τέλος πάντων, μην εκτροχιάσουμε το θέμα. Ο λόγος για την αναφορά που έκανα ήταν ότι ο p3tran έλειπε καιρό και ήθελα να δω αν αναφέρεται σε ετούτο το φόρουμ ή σε γενικότερη τάση.

• Like 1
Δημοσ.

FMV? lol

ειπαμε, το νουμερο 1 nextgen οφθαλμολουτρο, ειναι το ryse  .&-

ryse1_by_mrpetros-d6tdou6.gif

gladiator2_by_mrpetros-d6u99sy.gif

gladiator4_by_mrpetros-d6u92g3.gif

@vole:

χαχα οκ καταλαβα. νομιζω οτι θα το ζησεις παντως αυτο που λες στο τελος, το σχετικο με τα "mistakes".

contrast κλπ ειναι αναξια λογου, μετα την ντροπή του driveclub επρεπε να βρουνε κατι,απλα για να λενε οτι βρηκανε. παρτο στο 360, στο pc, οπου θες. δεν αξιζει μμια, οχι δικαιολογει νεα πλατφορμα..

τωρα, το οτι το TITANFALL θα σου φερει ...ναυτια, χαχα, οκ. 

ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ...ΖΑΛΑΔΕΣ, επειδη ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.

και εδω ερχονται τα "λεφτα" που εγραψα πιο πανω, μιας και στο playstation το TITANFALL θα βγει, οσο ακριβως βγηκε και το GEARS OF WAR. ;)

για το DESTINY, ας μην ξεχναμε οτι η BUNGIE ειναι μια 100% καλοαναθρεμμενη εταιρια απο την ...microsoft, και ο μονος λογος που υπαρχει σημερα με αυτο το καθεστως, ειναι επειδη η ...microsoft .....συμφωνησε. ;)

αρα, περα απο τα marketing gigs, ειλικρινα θα ξαφνιαστω αν δουμε κατι απο την bungie που να δινει πιο πολυ σημασια στη sony απο οτι στη microsoft. πχ to ΒΕΤΑ ποσο καιρο νομιζεις θα προηγηθει στο ps? μηνα? περισσοτερο? λιγοτερο απο το μισο? βδομαδα? ;)

αυτα για τα games..

τωρα, οσον αφορα το θεμα τιμης, αν μπορεις να πεσεις ενα πενηνταρικο κατω ψωνιζοντας το ενα (απο usa?), φανταζομαι το ιδιο θα μπορουσες και για το αλλο.

οποτε δεν ειναι money thing. επελεξες playstation. and yes, you may have made a huuuge mistake :D

edit γιατι ξεχασα να γραψω για τιμονι, καμερες κλπ. που ρωτησες

1) τιμονι:

θα τα σκασω. το fanatec ετσι κι αλλιως το εζμπωξα πριν μηνες, η thrustmaster ανακοινωσε οτι το forzo-τιμονι θα κανει και σε pc, και μιας και το ιδιο ακριβως πακετο θα το φας κι εσυ με το playstation4 (αφου ΚΑΙ εκει δεν θα παιζει ΚΑΝΕΝΑ παλιο τιμονι, θα σου ελεγα να κοιταξεις κι εσυ προς thrustmaster, απλα σε ...3 χρονια που θα βγει το gt7

2) καμερα/voice control σε μη-kinect games:

ηδη games οπως το battlefield 4, χρησιμοποιουν το kinect με γαματο τροπο, καθως γερνεις λιγο και γερνει ο παιχτης, υπαρχει μεγαλη λιστα απο voice commands που δουλευουν τελεια και εχουν να κανουν ειτε με εντολες προς το squad, ειτε με support εντολες (need ammo/medic κλπ), καθως και τα voice commands ειναι σε πολλες περιπτωσεις ΤΕΛΕΙΑ αντικατασταση του να πατας απο μενου σε υπομενου για να φτασεις σε κατι που θες.

δε βλεπω τη microsoft να αφαιρει το kinect, οποτε αναγκαστικα βλεπω τη sony να παιζει και αυτη τη γενια catchup σε αρκετα πραγματα, οπως και την προηγουμενη

3) αγορασες BEYOND? ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ;D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...