Προς το περιεχόμενο

Ryse [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου εισαι πολυ πισω... :D  αλλοι με την ελευση του titanfall το κανανε uninstall το battlefield απο το origin μεχρι νεοτερας. να περασουνε και ενα μυνημα στην τελικη στην ΕΑ, το οποιο να εισαι σιγουρος, με τρια spinoffs στο φουρνο την καιει και την παρακαιει ;)

οσο για το αλλο που λες, <<Τα σπάει το TitanFall όσον αφορά την διασκέδαση, δεν το βλέπει κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής σε αυτό το τομέα>>

αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος για τον οποιο περιμενα ετσι αυτο το game. κατα τη γνωμη μου, αυτη ειναι κιολας η πεμπτουσια του gaming. το ποσο διασκεδαζεις. και στον τομεα του, το titanfall μεχρι στιγμης χτυπαει διανα ολους τους στοχους. ΚΑΙ για να το γυρισω και σε on topic, με παρομοιο τροπο αλλα στο δικο του τομεα, και το ryse καταφερνει να ειναι ενα πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι, για αυτο και τοσο καιρο αρκετοι απο εμας γελαμε που ακομα καποιοι στο βιλαμπαχο δικαιολογουν τα αδικαιολογητα :D

Μακριά σε δύο από τα καλύτερα games της τωρινής γενιάς κονσολών :)και παίξτε Killzone / Knack!

XAXAXA

ετσι!! ΞΟΥΤ-ΞΟΥΤ ρε!! :D

και εξομοιωτες βαρεμαρας στα pc παιξτε, μη ξεχνιομαστε!!

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 718
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο US marketplace βγαινει ~42ε.

στα μτχ ποσο?

εχασες παντως το sale της προηγουμενης εβδομαδας, 50% off, εβγαινε 21ε.

Δημοσ.

Το ryse αξιζει να αγοραστει digital  (us account) ή να το παρω retail μτχ , οταν το βρω ?

Δυστυχώς το seven δεν έχει φέρει ακόμα X1 games για ενοικίαση (θέλω να δοκιμάσω το PvZ). Οπότε σου προτείνω μεταχειρισμένο όπου όταν το έψαχνα έπαιζε στα 30-40 ευρώ.

Δημοσ.

Ωραια , μτχ τοτε ..ευχαριστω guys !

Αν το δινει κανενας ενημερωστε με pls.

εχασες παντως το sale της προηγουμενης εβδομαδας, 50% off, εβγαινε 21ε.

Ασε με και εχω σκασει !!

Δημοσ.

Παντως το παιχνιδι οσο το προχωραω φαινεται πολυ καλο ,αψογη δουλεια σε gameplay και κυριως σε γραφικα  και σου βγαζει αυτη  την αισθηση οτι σε απορροφα το παιχνιδι στο story και στην ατμοσφαιρα του  ..

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω με τα 5 αρια που παιρνει.

Δεν εχει κατι παραπανω περα απο τα γραφικα. Ουτε στορυ, καμμια συνδεση με τους χαρακτηρες. Μηδαμινη ποικιλια κακων, ελαχιστα bosses με στημενο pattern κινησεων, επαναλαμβανομενο συστημα μαχης, χλιαρο upgrade system. Pροσωπικα βαρεθηκα. Ενα 5 ωρακι συνολικη διαρκεια το campaign.

Δημοσ.

Kαι το Castlevania LoS 2 είναι τεχνικά αρτιότατο, αλλά τα 5-άρια δεν τα γλίτωσε.

το LoS 2 να σημειώσουμε ότι μπορεί να θάφτηκε από reviewers αλλά user score από παντού μαζεύει 8αρακια+ (και δικαίως κατά την άποψή μου, γιατί και τεχνικά δεν είχε κανένα θέμα και τα αρνητικά στο gameplay που τόνιζαν οι καθυστέρες reviewers -δηλαδή το stealth κυρίως- δεν ήταν αρκετά ώστε να χαλάσουν το παιχνίδι )

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου περα απο το οπτικο δε προσφερει τπτ αλλο.

Αν τυχει και το βρεις στο 20αρικο ειτε digital ειτε φυσικη κοπια παρτο, αλλιως μονο με ενοικιαση.

Δε ξερω ποια αλλα παιχνιδια εχεις, αλλα υπαρχουν αλλα που αξιζουν πολυ περισσοτερο αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου περα απο το οπτικο δε προσφερει τπτ αλλο.

Αν τυχει και το βρεις στο 20αρικο ειτε digital ειτε φυσικη κοπια παρτο, αλλιως μονο με ενοικιαση.

Δε ξερω ποια αλλα παιχνιδια εχεις, αλλα υπαρχουν αλλα που αξιζουν πολυ περισσοτερο αυτα τα λεφτα.

οι αποψεις σου θυμιζουν λιγο τυπο του βιντεοκλαμπ.

ΕΑΝ καποιου του αρεσουν: τα hack n' slash, τα πολυ εντυπωσιακα γραφικα, η ρωμαϊκη εποχη, και μπορει να δει τον εαυτο του να ευχαριστιεται ενα online coop ...σφαγειο με τα ανωθι, το ryse παντα ειναι καταλληλο για αγορα!

επειδη υπαρχει το titanfall ή το garden warfare ή το forza ή οποιο αλλο game εχεις στο μυαλο σου, αυτο δεν παει να πει οτι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ το γουστο ή και το budget αν θελεις, ειναι το ιδιο.

το ryse εχει ακομα δυο πακετα dlc να βγαινουν, και τα νεα modes στο multiplayer ειναι πολυ ευχαριστα, και γενικα δεν μπορω να βρω κατι που να λεει "avoid" οπως λενε γενικα τα σχολια σου..

Δημοσ.

Και οι δικες σου τυπου απο το πλαισιο.

Kαι επειδη αναφερθηκες σε budget, ειναι κριμα για tech demos, να πηγαινουν χαμενα τα λεφτα ενω σιγουρα η πλατφορμα εχει πιο ευχαριστα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...