haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 359αντι για 459?/100 κατω Sorry αλλά εγώ είδα τιμή 379 ενώ είχες απόδειξη για 390. Είδα κάτι λάθος; Τώρα βέβαια εσύ προφανώς έχεις στο μυαλό σου και τα εξτραδάκια αλλά όπως είναι γνωστό τα έξτρα πάνω σε όχημα (ποδήλατο, μηχανή, αυτοκίνητο) αν και το κάνουν πιο ενδιαφέρον και επιθυμητό συνήθως κανείς δεν θέλει να τα πληρώσει
haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θα σου έλεγα αυτά που λες εδώ να τα βάλεις στην αγγελία γιατί έτσι όπως φάνηκε σε μένα μπορεί να φανεί και σε άλλους. Μπορεί δηλαδή να σκεφτεί ότι το πήρες 390 (άσχετη η "τιμή καταλόγου" αφού τις περισσότερες φορές είναι βάση διαπραγμάτευσης προς τα κάτω) και απλά το δίνεις 11 ευρώ κάτω. Και η δεύτερη απόδειξη αφορά τα έξτρα, αφού έτσι κι αλλιώς γράφει "ανταλλακτικά"
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 ναι φιλε γιατί δεν βολεύει - από την άποψη - πας βόλτα κουβαλάς την ΣΕΛΑ μαζί- κουβαλάς κλειδιά μαζί για κλειδαριές και ιστορίες να πάει να γάμοι!$!#$@#%$@# προτιμώ με τα πόδια loll Δεν βολεύει να κουβαλάς κλειδιά μαζί σου; Lol, από το σπίτι πώς βγαίνεις; Τώρα για την σέλα, οκ, αλλά και μηχανάκι να έχεις πάλι πρέπει να κουβαλάς το κράνος. Imo, Πάρε μια καλή κλειδαριά, πχ abus πέταλο με καλώδιο, γύρω στα 50€ έχουν, να την κόψουν θέλουν τροχό και κάνει πολύ θόρυβο που δεν τους αρέσει. Εκτός αν ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις μαντραχαλος με ποδήλατο και ψάχνεις δικαιολογίες...
moure Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι το κατάστημα έχει δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση και σωστά δεν παίρνει το ποδήλατο πίσω. Πάντως ακόμα θεωρώ ότι πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στο ποδήλατο...Όσο λανθασμένα παρορμητικά το αγόρασες το ίδιο λαναιασμενα παρορμητικά το πουλάς μετά απο λίγες ώρες.Η το πουλήσεις τώρα η σε 15 μέρες τα ίδια λεφτά θα πάρεις... Αν ακόμα επιμένεις πάντως η τιμή που το δίνεις στην αγγελία είναι καλή και εγώ αν ήθελα ποδήλατο θα το αγόραζα . Βάλτο και στο car θα φύγει αμέσως
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πάρε ένα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή και εξήγησε την κατάσταση να σου πουν τι μπορείς να κάνεις . Δυστυχώς δεν με άκουσες που σου είπα να μην κάνεις βιαστική αγορά .. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θες να το πουλήσεις πάντως , είναι επειδή όντως φοβάσαι μην στο κλέψουν η απλά ξενέρωσες από την πρώτη βόλτα ; Aν ξενέρωσες από την πρώτη βόλτα να ξέρεις ότι σχεδόν όλοι είχαμε την ίδια εμπειρία .Θυμάμαι πριν 3 χρόνια ανέβηκα σε ποδήλατο μετά από τόσα χρόνια και σε μια ανηφόρα 2 λεπτών το πήρα με τα πόδια .Μέσα σε έξι μήνες ανέβαινα βουνά με σχετική άνεση και τα κιλά πέσανε κατακόρυφα. Ούτε το μυαλό ούτε το σώμα είναι προπονημένα , δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και όταν αρχίσουν τα κιλά σου να πέφτουν θα δεις ότι έκανες καλά που δεν τα παράτησες ..για να είμαστε ειλικρινής θα δυσκολευτείς πολύ ..αλλά δεν είναι ακατόρθωτο . Δυστιχώς και εγώ το έχω παρατήσει τους τελευταίους μήνες και το μετανιώνω πικρά Σίγουρα όταν θα αποφασίσω να ξεκινήσω πάλι στην πρώτη βόλτα θα σκεφτώ να τα παρατήσω , είμαι σίγουρος. Έχω φίλους ποδηλάτες που έχουν χάσει απίστευτα κιλά με το ποδήλατο..τους γνώρισα χοντρούς και πλέον είναι λεπτότεροι από εμένα. Αν φοβάσαι μην στο κλέψουν σου έχω αναφέρει μία λύση . Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θες και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις............
sam75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πάρε ένα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή και εξήγησε την κατάσταση να σου πουν τι μπορείς να κάνεις . Δυστυχώς δεν με άκουσες που σου είπα να μην κάνεις βιαστική αγορά .. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θες να το πουλήσεις πάντως , είναι επειδή όντως φοβάσαι μην στο κλέψουν η απλά ξενέρωσες από την πρώτη βόλτα ; Aν ξενέρωσες από την πρώτη βόλτα να ξέρεις ότι σχεδόν όλοι είχαμε την ίδια εμπειρία . Ανέβηκα σε ποδήλατο μετά από τόσα χρόνια και σε μια ανηφόρα 2 λεπτών το πήρα με τα πόδια .Μέσα σε έξι μήνες ανέβαινα βουνά με σχετική άνεση . Ούτε το μυαλό ούτε το σώμα είναι προπονημένα , δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και όταν αρχίσουν τα κιλά σου να πέφτουν θα δεις ότι έκανες καλά που δεν τα παράτησες ..για να είμαστε ειλικρινής θα δυσκολευτείς πολύ ..αλλά δεν είναι ακατόρθωτο . Δυστιχώς και εγώ το έχω παρατήσει τους τελευταίους μήνες και το μετανιώνω πικρά Έχω φίλους ποδηλάτες που έχουν χάσει απίστευτα κιλά με το ποδήλατο..τους γνώρισα χοντρούς και πλέον είναι λεπτότεροι από εμένα. Αν φοβάσαι μην στο κλέψουν σου έχω αναφέρει μία λύση . Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θες και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις............ Μάλλον δεν θέλει να χάσει κιλά.. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να δίνω χρήματ αλλά είναι εξοδο . δεν χάνεις εξάλλου εαν δεν κανεις μεγαλες.διαδρομές
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα είπες ..για τι έξοδα μιλάς ; Στην αρχή θα κάνεις μικρές διαδρόμες και σιγά σιγά θα ανεβάζεις . Μάλλον δεν θέλει να χάσει κιλά.. Μην γίνεσαι κακός . 1
sam75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα είπες ..για τι έξοδα μιλάς ; Στην αρχή θα κάνεις μικρές διαδρόμες και σιγά σιγά θα ανεβάζεις . Μην γίνεσαι κακός . Τι κακός σοι μου είναι τον ξέρω από πρώτο χεράκι 1
visualizer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τι κακός σοι μου είναι τον ξέρω από πρώτο χεράκι Α καλώς τότε.. ε ριχτου ένα χέρι ξύλο να μην τα παρατήσει ..
sam75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Α καλώς τότε.. ε ριχτου ένα χέρι ξύλο να μην τα παρατήσει .. Τι ξύλο ρε συ; ολόκληρη αρκούδα είναι αυτός, 180 κάνει πάγκο
haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πάρε ένα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή και εξήγησε την κατάσταση να σου πουν τι μπορείς να κάνεις Ελπίζω να μην μπορεί να κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω από κακία προς τον συγκεκριμένο συνφορουμίτη τον οποίο και δεν γνωρίζω ή όποιον άλλο. Θεωρώ θεμιτό το να υπάρχει κάποιος να στηρίζει τον καταναλωτή από την όποια αυθαιρεσία της Χ ή της Ψ επιχείρησης. Από την άλλη όμως εδώ έχουμε ένα καταναλωτή που πήρε το ποδήλατο, το περπάτησε (έστω και λίγο) και...άλλαξε γνώμη. Δικαίωμά του. Με ποιο όμως σκεπτικό το, σύμφωνα με το νόμο, μεταχειρισμένο πλέον ποδήλατο να το φεσωθεί το όποιο κατάστημα; Ειδικά αφού θα ήταν παράνομο πλέον να πουληθεί ως καινούργιο; Και ποιος από εμάς δεν θα "τα 'παιρνε" και θα άνοιγε διάφορα νήματα για να κράξει ένα κατάστημα αν ανακάλυπτε ότι το καινούργιο του ποδήλατο είναι, έστω και κατά 3km, περπατημένο; Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν, αλλά είμαι της άποψης ότι υπάρχουν φορές που ο πελάτης ΔΕΝ έχει δίκιο. Και όταν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζει και τις όποιες επιπτώσεις αυτό συνεπάγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα