Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μόνο μεταχειρισμένο, λίγο ψάξιμο και υπομονή θέλει. XL γενικά δεν παίζουν πολλά και φεύγουν γρήγορα αλλά πιστεύω θα βολευτείς και με L

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμητες... 

Θέλω να αγοράσω ένα ποδήλατο και διαθέτω 250€. Έχω ύψος 1.95 και θα ήθελα να είναι κάτι σχετικά ελαφρύ καθώς είμαι κάτοχος ενός Mtb universal το οποίο είναι πολύ βαρύ.  Το θέλω κυρίως για βόλτες στην πόλη αλλά και ν μπορώ να το πάω σε χωματόδρομο καμία φορά...  Έχετε να μου προτείνετε κάτι; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σε όλους παιδιά.

Για τα ποδήλατα δρόμου του praktiker, μάρκας Interbikes, Βουλγαρικής κατασκευής,ποια η άποψη σας;

Είδα ένα,τελευταίο κομμάτι,σε καλή τιμή,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μ είναι το σωστό μέγεθος.ειναι 520mm και όταν το δοκίμασα απείχε 3-4 εκατοστά το οριζόντιο σίδερο απ' τον καβάλο μου (είμαι 1.79 με 80καβαλο).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ποδήλατο για το δρομολόγιο σπίτι-δουλειά κατά κύριο λόγο (και καμιά βόλτα κυρίως πόλη και ίσως χώμα). Δεν ξέρω από μάρκες και χάθηκα όταν άρχισα να ψάχνω. Ψάχνω κάτι γύρω στα 400€ η και λίγο ακριβότερο αν αξίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων     

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Aniparktos είπε

Καλημέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ποδήλατο για το δρομολόγιο σπίτι-δουλειά κατά κύριο λόγο (και καμιά βόλτα κυρίως πόλη και ίσως χώμα). Δεν ξέρω από μάρκες και χάθηκα όταν άρχισα να ψάχνω. Ψάχνω κάτι γύρω στα 400€ η και λίγο ακριβότερο αν αξίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων     

To ideal cityrun που ανέφερε παραπάνω ο φίλος είναι μια πολύ καλή λύση για τα καθημερινά σου δρομολόγια. Βέβαια αν θες να βγεις λίγο χωμα και να είσαι λίγο πιο άνετος σε παλιοδρομους θα πρέπει να πας σε trekking . πχ σε κάτι τέτοιο . Στα έξοδα αγοράς να συνυπολογίσεις ένα καλό κράνος (ένα κεφάλι του έχουμε) ,  μια καλή κλειδαριά και φωτάκια, παγουροθήκη. Καλές βόλτες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kronos73 είπε

To ideal cityrun που ανέφερε παραπάνω ο φίλος είναι μια πολύ καλή λύση για τα καθημερινά σου δρομολόγια. Βέβαια αν θες να βγεις λίγο χωμα και να είσαι λίγο πιο άνετος σε παλιοδρομους θα πρέπει να πας σε trekking . πχ σε κάτι τέτοιο . Στα έξοδα αγοράς να συνυπολογίσεις ένα καλό κράνος (ένα κεφάλι του έχουμε) ,  μια καλή κλειδαριά και φωτάκια, παγουροθήκη. Καλές βόλτες

Οπότε πάω σε trekking. Έχω υπολογίσει τα έξτρα έξοδα. Οπότε μου προτείνεις το Lombardo. Σε ευχαριστώ :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aniparktos είπε

Οπότε πάω σε trekking. Έχω υπολογίσει τα έξτρα έξοδα. Οπότε μου προτείνεις το Lombardo. Σε ευχαριστώ :D

Δε το έχω οδηγήσει, απλά το έχω έχει γνωστός που μου είπε καλά λόγια.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kronos73 είπε

δες ideal cityrun ή kona dew.

καλύτερα χωρίς ανάρτηση (είναι πιο ελαφριά και "μανιτσέβελα"), αν θέλεις άνεση μπορείς να βάλεις πιο φαρδύ λάστιχο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναζητειται 'τιτλος προιοντος'-αντικειμενο!
Ψαχνω για αυτα τα φωτακια που μπαινουν στις ροδες, και φωτιζουν μονο με την κινηση, και βοηθουν και απο θεμα ασφαλειας τη νυχτα, αλλα ειναι και αισθητικα ομορφα(φως που γυριζει!) . Απ'οσο ξερω παιρνουν μπαταριες. Επισης εμαθα οτι στερεωνουν σε βαλβιδες.
Ερωτησεις:

- Πως τα λενε; Παρακαλω οποιον ξερει, οχι μονο τον ελληνικο, αλλα τον αντιστοιχο αγγλικο όρο, για να αναζητησω επιλογες και στο ebay.

- Υπαρχει επιλογη, που να μην μπαινει στην βαλβιδα, αλλα στις ακτινες;

- Υπαρχει επιλογη με μπαταριες ΑΑΑ; Απεχθανομαι να τρεχω στον Γερμανο για το παραμικρο.

- Αν ξερει κανεις αν οντως βοηθουν το βραδυ, και τιμες, ας πει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mindreader είπε

- Αν ξερει κανεις αν οντως βοηθουν το βραδυ, και τιμες, ας πει.

ΌΧΙ, δεν βοηθούν σε τίποτα πρά μόνο κάνουν εφφέ με την κίνηση.

Αν θες να κυκλοφορείς βράδυ πάρε κανονικά φώτα μπρος/πίσω, αρκετά δυνατά και να φοράς ανοικτόχρωμα ρούχα ή να έχουν ανακλαστικές λωρίδες.
Το μπροστινό φως είναι για να βλέπεις εσύ (σταθερή λειτουργία) αλλά αν κυκλοφορείς κυρίως εντός αστικού ιστού (άρα αρκετός φωτισμός από το γύρω περιβάλλον) είναι και για να σε βλέπουν οι μπροστινοί σου (παλλόμενη λειτουργία).
Το πίσω φως (παλόμενο κόκκινο πάντα) είναι καλό για να σε βλέπουν όσοι έρχονται αλλά και για την μέρα αν είσαι σε δρόμο με έντονη κυκλοφορία.

Σε κάθε περίπτωση απέφυγε τα κατάμαυρα ρούχα που δυστυχώς βλέπω σε πολλούς αυτοκτονικούς ποδηλάτες το βράδυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...