Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Figantu είπε

24αρι ειναι για παιδια οχι για μεγαλους. Τωρα εξαρταται που καθοταν επειδη αμα καθοταν σε αποθηκη ή μπαλκονι πχ θα εχει προβληματα πολλα ενω αν ηταν μεσα στο σπιτι ολα κομπλε σχεδον

Σε ευχαριστώ πολυ, για παιδί πρόκειται.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πρέπει να μετρήσω για να πάρω σωστό πιρούνι με ανάρτηση για ένα 26άρι mountain; Εννοώ εκτός από το μέγεθος του τροχού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Τι πρέπει να μετρήσω για να πάρω σωστό πιρούνι με ανάρτηση για ένα 26άρι mountain; Εννοώ εκτός από το μέγεθος του τροχού.

Αξονα τροχου , διαδρομη της αναρτησης να μην ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην που εχει απο το εργοστασιο το πολυ 20mm ανεβα και τελος αν εχεις tapered ή 1 1/8 σωληνα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Figantu είπε

Αξονα τροχου , διαδρομη της αναρτησης να μην ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην που εχει απο το εργοστασιο το πολυ 20mm ανεβα και τελος αν εχεις tapered ή 1 1/8 σωληνα. 

Ευχαριστώ, δεν έχει ανάρτηση τώρα, έχει απλό πηρούνι και θέλω να του βάλω μια οικονομική ανάρτηση.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, zio10 είπε

Ευχαριστώ, δεν έχει ανάρτηση τώρα, έχει απλό πηρούνι και θέλω να του βάλω μια οικονομική ανάρτηση.

Δες μια 1 1/8 σωληνα με αξονα (quick release) και μηκος 80mm η 100mm .

Καλη μαρκα σε λιγα λεφτα ειναι η rock shox..μετε πας για suntour αν δεν θες να δωσεις και παρα πολλα λεφτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, zio10 είπε

Τι θέλεις να κάνεις με το ποδήλατο; ποια η χρήση του έως τώρα; περίπου πόσο χρονών είναι; 

Δημοσ.
Στις 19/6/2020 στις 12:36 ΠΜ, zio10 είπε

Πεταμένα λεφτά και δεν θα κάνει διαφορά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CleanthisD είπε

Τι θέλεις να κάνεις με το ποδήλατο; ποια η χρήση του έως τώρα; περίπου πόσο χρονών είναι; 

2 ώρες πριν, dpolal είπε

Πεταμένα λεφτά και δεν θα κάνει διαφορά.

Είναι ένα απλό mountain το οποίο έχω κάνει ηλεκτρικό και θέλω να βάλω μια ανάρτηση γιατί κοπανάει λίγο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zio10 είπε

Είναι ένα απλό mountain το οποίο έχω κάνει ηλεκτρικό και θέλω να βάλω μια ανάρτηση γιατί κοπανάει λίγο.

Βάλε ποιό χοντρά λάστιχα.
Με τις φτηνιάρικες αναρτήσεις δεν θα δείς προκοπή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Βάλε ποιό χοντρά λάστιχα.
Με τις φτηνιάρικες αναρτήσεις δεν θα δείς προκοπή.

Δοκίμασα ένα άλλο mountain με απλή ανάρτηση (των 250€ ποδήλατο φαντάσου) και μου άρεσε γι'αυτό το είπα.

Δημοσ.

Καλημέρα κι από εμένα, ήρθε κι εμένα ο καιρός μου ύστερα από 18 χρόνια για ν' αγοράσω νέο ποδήλατο το οποίο το αγόρασα εν μέσω καραντίνας. Ένα απλό MTB 29 ιντσών (μάρκας Enery-μοντέλο Enigma)  με v-brakes και μπροστά ανάρτηση. Ύστερα από χρήση 3 μηνών (το έχω βάλει κι αγγελία προς πώληση εδώ στο σάιτ),αντιλήφθηκα ότι δεν ταιριάζει στα θέλω μου-ανάγκες μου. Θέλω κατά κύριο λόγο κάτι για μέσα στη πόλη (κάνω αρκετά χιλιόμετρα ) και σπάνια για χωματόδρομο. Budget region 500 ευρώ, σίγουρα θα κινηθώ και σε κάτι μεταχειρισμένο, απλά δε νομίζω ότι γνωρίζω τι ψάχνω...Trekking? Hybrid? Fitness? Θέλω οπωσδήποτε υδραυλικά δισκόφρενα. Κάθε πρόταση-άποψη-νουθεσία δεκτή, α κι είμαι 180cm-90kg. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, erastis77 είπε

Καλημέρα κι από εμένα, ήρθε κι εμένα ο καιρός μου ύστερα από 18 χρόνια για ν' αγοράσω νέο ποδήλατο το οποίο το αγόρασα εν μέσω καραντίνας. Ένα απλό MTB 29 ιντσών (μάρκας Enery-μοντέλο Enigma)  με v-brakes και μπροστά ανάρτηση. Ύστερα από χρήση 3 μηνών (το έχω βάλει κι αγγελία προς πώληση εδώ στο σάιτ),αντιλήφθηκα ότι δεν ταιριάζει στα θέλω μου-ανάγκες μου. Θέλω κατά κύριο λόγο κάτι για μέσα στη πόλη (κάνω αρκετά χιλιόμετρα ) και σπάνια για χωματόδρομο. Budget region 500 ευρώ, σίγουρα θα κινηθώ και σε κάτι μεταχειρισμένο, απλά δε νομίζω ότι γνωρίζω τι ψάχνω...Trekking? Hybrid? Fitness? Θέλω οπωσδήποτε υδραυλικά δισκόφρενα. Κάθε πρόταση-άποψη-νουθεσία δεκτή, α κι είμαι 180cm-90kg. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιατι να μπεις σε τετοια διαδικασια ; Τι δες σε καλυπτει/βολευει σε αυτο που εχεις ;

Αν ειναι θεμα ανεσης μπορεις να βαλεις λαστιχα δρομου (σλικ) για να μην εχεις κραδασμο απο το λαστικο και μια πιο ανετη σελα ισως με παλουκοσελο με αμορτισερ (εχω και ειναι πολυ βολικο , σταματησα να σηκωνομαι ορθιος σε κακοτραχαλη ασφαλτο)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leolipop είπε

Γιατι να μπεις σε τετοια διαδικασια ; Τι δες σε καλυπτει/βολευει σε αυτο που εχεις ;

Αν ειναι θεμα ανεσης μπορεις να βαλεις λαστιχα δρομου (σλικ) για να μην εχεις κραδασμο απο το λαστικο και μια πιο ανετη σελα ισως με παλουκοσελο με αμορτισερ (εχω και ειναι πολυ βολικο , σταματησα να σηκωνομαι ορθιος σε κακοτραχαλη ασφαλτο)

Επειδή θέλω να κάνω μεγάλες διαδρομές, ακόμη και σε καθημερινή βάση, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο περισσότερο μου δημιουργεί προβλήματα που προκύπτουν παρά μου λύνει. Κι επειδή δεν θέλω να αρχίσω να δίνει συνέχεια χρήματα για βελτιώσεις/αναβαθμίσεις θα ήθελα κατευθείαν να πάω στο επόμενο στάδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...