Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Έχεις να δείξεις εσύ κάποια στατιστική για χτυπήματα από παιδιά; Όχι, όπως έγραψα δεν έχω ακούσει καν για τέτοιο περιστατικό. Πάντως εσύ ισχυρίστηκες ότι είναι εύκολο να σου σπάσει το σαγόνι με τα γόνατα ένα πιτσιρίκι, οπότε αν πρέπει κάποιος να βρει στοιχεία ή στατιστικές για κάτι τέτοιο, αυτός είσαι εσύ. Όχι εγώ.
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μισο, διοτι εδω αλλαζει το θεμα. Δεν ειναι μια παραλια οπου ναναι, που απλα τυχαινει να γεμισει κοσμο, ειναι μια παραλια, που εχει απο την αρχη της συγκεκριμενες θεσεις, δεμενες, για Χ τετραγωνικα, οπου ξερεις οτι αυτες οι θεσεις εκ των προτερων αντιστοιχουν σε ανθρωπους. Αρα και απο τις 6 το πρωι να πας για να παιξεις ρακετες, δε γινεται να πεις πηγα πρωτος, διοτι στην ουσια πας σε ηδη εν δυναμει "γεματη παραλια. Όλα αυτά είναι θεωρητικά και υποθετικά. Το πράγμα είναι απλό: αν μιλάμε για παραλία στην οποία δεν απαγορεύονται με κάποια διάταξη/νόνο/κανονισμό οι ρακέτες, και οι ρακετίστες είναι απ' το προηγούμενο βράδυ εκεί, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους υποχρεώσει να σταματήσουν να παίζουν. Να γίνει προσπάθεια για πολιτισμένη συζήτηση εν μέσω κατανόησης, ναι. Τώρα κάτι άλλα posts εδώ μέσα που ενέχουν χαρακτηρισμούς, είναι τουλάχιστον για γέλια. Ας έρθει ο καθένας να μου βάλει τη ρακέτα στην... τσάντα, και το iPad του θα πάρει το σχήμα της μάπας του. Όχι, όπως έγραψα δεν έχω ακούσει καν για τέτοιο περιστατικό. Πάντως εσύ ισχυρίστηκες ότι είναι εύκολο να σου σπάσει το σαγόνι με τα γόνατα ένα πιτσιρίκι, οπότε αν πρέπει κάποιος να βρει στοιχεία ή στατιστικές για κάτι τέτοιο, αυτός είσαι εσύ. Όχι εγώ. Δεν έχω δει να πέφτει ρακέτα σε κεφάλι τόσα χρόνια. Να πέφτει παιδί πάνω σε κάποιον άλλον, έχω δει. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τώρα κάτι άλλα posts εδώ μέσα που ενέχουν χαρακτηρισμούς, είναι τουλάχιστον για γέλια. Ας έρθει ο καθένας να μου βάλει τη ρακέτα στην... τσάντα, και το iPad του θα πάρει το σχήμα της μάπας του. Όπως το δικό σου που θα παραθέσω πχ? Δε θα 'χει μεγάλη διαφορά νομίζω απ' το να σπάσω εγώ το σαγόνι ενός μαλακισμένου επειδή βελάζει όλη την ώρα.
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Όπως το δικό σου που θα παραθέσω πχ? Χεχ, έχω κάνει ήδη λόγο για συνέπειες πράξεων. Δράση-αντίδραση. Δέχομαι ότι και ο δικός μου χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός, και για γέλια αν θες.
takis_koll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δηλαδή υπαρχει κάποιος εδω που πιστεύει οτι ο τύπος απο πανω ειναι νορμάλ; Ειναι κίνδυνος για την κοινωνία με ολα αυτα που λέει! Ειναι έτοιμος να χτυπήσει μικρο παιδί και το δηλώνει. Οι μεντερατορες εδω ειναι; Ζουνε; Στην περίπτωση του πρέπει να επέμβει κάποιος.
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μπορείς να λες ό,τι θες. Δεν είπα πουθενά ότι θα κάνω κάτι τέτοιο, ούτε πως αν το κάνω θα έχω δίκιο. Έχω ξεκαθαρίσει την άποψή μου, οι ρακετίστες έχουν ίσο δικαίωμα με τους απλούς λουόμενους, εκτός αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένες παραλίες. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του καθενός τι θα κάνει, απλά η κάθε πράξη έχει συνέπειες. Το ιδανικό είναι να υπάρχει κατανόηση και απ' τις δυο πλευρές και τα όποια προβλήματα να λύνονται σε ειρηνικό τόνο. Τώρα αν κάποια απ' τις δυο πλευρές θεωρεί ότι έχει περισσότερα δικαιώματα, κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 σε τι παραλία θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα? 4
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δέχομαι ότι και ο δικός μου χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός, και για γέλια αν θες. Στο προηγούμενο post όμως σχολίασες μόνο τους χαρακτηρισμούς των άλλων, παρόλο που παραδέχεσαι πως και ο δικός σου είναι για γέλια.
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Περισσότερο σχολίασα την κίνηση να βάλει κάποιος τη ρακέτα στην... τσάντα του ρακετίστα. Γενικότερα εκεί είναι οι όποιες ενστάσεις μου. Δέχομαι ότι υπάρχουν πιθανότητες για ατύχημα, δέχομαι ότι πολλοί ρακετίστες είναι κάγκουρες και «δήθεν», αλλά αν δεν απαγορεύεται να παίζουν, ποιος είσαι (ο κάθε) εσύ που θα τους πεις «σταμάτα να παίζεις, με ενοχλείς», ή «πήγαινε πιο πίσω, θέλω να χαλαρώσω»; Κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με κατανόηση και επιχειρήματα ναι, ας γίνει. Όχι χουντικές διαδικασίες όμως.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τώρα αν κάποια απ' τις δυο πλευρές θεωρεί ότι έχει περισσότερα δικαιώματα, κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Εκ των πραγμάτων ο απλός λουόμενος δεν ενοχλεί τον ρακετοπαίκτη, ο ρακετοπαίκτης όμως ενοχλεί τον απλό λουόμενο. Και το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ρακετοπαίκτης θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του να ενοχλεί...
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 σε τι παραλία θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα? εεεεεεε ? εεεεε 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Γενικότερα εκεί είναι οι όποιες ενστάσεις μου. Δέχομαι ότι υπάρχουν πιθανότητες για ατύχημα, δέχομαι ότι πολλοί ρακετίστες είναι κάγκουρες και «δήθεν», αλλά αν δεν απαγορεύεται να παίζουν, ποιος είσαι (ο κάθε) εσύ που θα τους πεις «σταμάτα να παίζεις, με ενοχλείς», ή «πήγαινε πιο πίσω, θέλω να χαλαρώσω»; Ποιος είμαι εγώ(ο κάθε)? Αυτός που ενοχλείται φυσικά! Να παίζεις δεν απαγορεύεται, το να ενοχλείς τους άλλους όμως ναι!
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εκ των πραγμάτων ο απλός λουόμενος δεν ενοχλεί τον ρακετοπαίκτη, ο ρακετοπαίκτης όμως ενοχλεί τον απλό λουόμενο. Και το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ρακετοπαίκτης θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του να ενοχλεί... Βλέπεις; Γι' αυτό έχω «αναγκαστεί» να αναφέρω εγώ και κάποιοι άλλοι παραδείγματα κι απ' την άλλη πλευρά. Εκ των πραγμάτων με ενοχλούν και απλοί λουόμενοι. Δεν ξέρω πώς εξήγαγες το παραπάνω συμπέρασμα, ότι αντικειμενικά μόνο η μία πλευρά ενοχλεί την άλλη. Όταν κάποιος έχει τέτοιες απόψεις, είναι δεδομένο ότι θα γίνει μανούρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εκ των πραγμάτων ο απλός λουόμενος δεν ενοχλεί τον ρακετοπαίκτη, ο ρακετοπαίκτης όμως ενοχλεί τον απλό λουόμενο. αρκεί η ενόχληση να μην οφείλεται στον ήχο όμως... άμα αρχίσει η επαναλαμβανόμενη γιωτομπαλίαση και φεύγουν μπαλάκια από εδώ κι από εκεί, μαζί σου...
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ποιος είμαι εγώ(ο κάθε)? Αυτός που ενοχλείται φυσικά! Να παίζεις δεν απαγορεύεται, το να ενοχλείς τους άλλους όμως ναι! Ποιος ορίζει αντικειμενικά την ενόχληση; Π.χ. εγώ μπορεί να ενοχλούμαι από κάποιον που έχει φέρει το iPad του στην παραλία. Δεν ξέρω ρε φίλε, μου τη σπάει, μου χαλάει την αισθητική, μ' ενοχλεί (παράδειγμα έτσι, δε λέω ότι όντως έτσι είναι). Τι; Έχω δικαίωμα να του πω να σηκωθεί να φύγει ή να το βάλει στην τσάντα του; Εκ των πραγμάτων, έχω αναφερθεί ήδη στην ηχορρύπανση, που είναι πολύ σημαντική νομίζω και αποτελεί όντως πρόβλημα/ενόχληση για κάποιους, και απ' ότι βλέπω δεν την παίρνετε στα σοβαρά. Έχουν γίνει πολλές έρευνες γι' αυτήν, δεν είναι λόγια του αέρα. Και σ' αυτήν βέβαια εντάσσονται και αρκετοί ρακετίστες. Ας αναφέρω λοιπόν για άλλη μια φορά ότι είμαι ακριβώς στη μέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα