ultrobyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 stoiximan εγω και σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος...κουπονι παντως δεν μας καθεται με τιποτα τον τελευταιο καιρο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέσω viva wallet κρατάει προμήθειες? Ή stoiximan που είναι νομίζω ελληνική έχει και αυτή θέμα με τις κάρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέσω viva wallet κρατάει προμήθειες? Αν βάλεις μέσω viva πχ 10 ευρω στον λογαριασμό σου θα σου κρατήσει το κατάστημα 1 ευρώ προμήθεια, δηλαδή 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως λειτουργεί το μπόνους στο stoiximan? δεν έχω καταλάβει πότε μπορώ να πάρω λεφτά χωρίς να χάσω το μπόνους. τι εννοεί τζιράρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τζιράρισμα εννοεί τα συνολικά πονταρίσματα που έχεις κάνει.. Ας πούμε αν σου λέει ότι πρέπει να τζιράρεις 6 φορές το ποσό της κατάθεσής σου και έχεις κάνει κατάθεση 10 ευρώ, θα πρέπει να παίξεις στοιχήματα (6*10=60) τόσης αξίας ώστε να έχεις τζιράρει το ποσό. Υπόψιν ότι υπάρχει όριο απόδοσης νομίζω θέλει σημεία από 1,50 και πάνω ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορείς να πάρεις αλλά δεν παίζω στην στοιχιμαν και ούτε ξέρω επιπλέον στοιχεία. Πάνω κάτω όμως όπως στα είπα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Bet365 παίζω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μας κλείσαν την Betfair γμτ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Γιατί τελευταία σέρνονται όλα τα στοιχηματικά site; Μόνο σε μένα συμβαίνει; Τώρα για παράδειγμα προσπαθώ να μπω σε vistabet,sportingbet,bet365 κ novibet και όλα δυσκολεύονται. Όλα τα άλλα sites λειτουργούν κανονικά και το speedtest βγάζει κανονικά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δυστηχώς έχω προβλήματα με το ιντερνετ τελευταία και δεν έχω ξεκάθαρη άποψη. Παρόλο αυτά στην bet365 δεν βλέπω να υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση κωδικού στην 365 και έχουν πολύ άθλια εξυπηρέτηση. Παλιότερα δεν ήταν έτσι. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο να περιμένω ή να κάνω λογαριασμό σε άλλη εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 το 2ο, εχει γινει supermarket πλεον και δεν σε υπολογιζουν, εχουν απειρους πελατες οποτε στα παπακια τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 άντε και κέρδισα στην βετ365 η ανάληψη πως γίνεται πλέον με τα cc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 τραπεζικο εμβασμα ο καλυτερος τροπος, μεσω viva εναλλακτικα, αλλα θα σου βγαλουν την πιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 το έμβασμα έχει και χρέωση σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 χμ, ναι, συνηθως 3 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Επειδη το χα σταματησει τον Δεκεμβρη και σιγα σιγα ξαναρχιζω με skrill και capital control τι γινεται? Μπορω να καταθεσω χρηματα στην skrill μεσω εθνικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα