benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το μονο που εχει να κανει ο φιλος,ειναι να ελεγξει τις αποδειξεις-εγγυησεις και τοτε θα ξερει ποτε ακριβως αγοραστηκαν.Απο την στιγμη που ακομη υπαρχει και πωλειται ο 4770Κ σαν καινουργιος,ανετα μπορει να εχει αγοραστει και πριν ενα χρονο. Επισης να προσθεσω οτι οι τιμες κατα βαση καθοριζονται απο το ποσο παλιο ειναι το μεταχειρισμενο,ποσο δηλαδη εχει χρησιμοποιηθει,ποση εγγυηση εχει, και ποσο κοστιζει τωρα. (Το αν ο skylake αποτελει λογο για αναβαθμιση και συγκριση μεταξυ Haswell και Skylake ειναι ασχετο με το θεμα μας.Για μενα ,για παραδειγμα,δεν εχει καθολου ενδιαφερον ο Skylake και για τον μεσο χρηστη,ειδικα που ο περισσοτερος κοσμος θα βαλει ξεχωριστη καρτα γραφικων. Ειναι γνωστη η πολιτικη της intel οπως και το οτι ακομη και οι Sandybridge κρατουν μια χαρα.) Παρολα αυτα βρισκεις 4770Κ στα 200 αν θελεις. Μονο απο πεινασμενο που πουλαει βρακια για να ζησει η απο φρενοβλάβη. Εγω παντως που κοιταω καθημερινα αρκετες ωρες τις αγγελιες δεν εχω δει ποτε..Εκτος και αν ειναι κανενας κλεφτης η καποιος που τον εχει ξεσκισει τον επεξεργαστη και τωρα γραφει ''εχω χασει την εγγυηση''. Εννοειται οτι αν δεν εχεις εγγυηση πεφτει πολυ η τιμη, μονο τοτε ομως. Χωρις παρεξηγηση, η ''αναβαθμιση'' απο Haswell σε Skylake δεν εχει κανενα νοημα για την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων και δεν αποτελει μετρο συγκρισης για αγορα μεταχειρισμενου. Προφανως δεν προκειται καποιος να δωσει 380 ευρω για τον 4770Κ αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα τον πουλησει στην μιση τιμη,εκτος και αν ειναι ηλιθιος. Οπως ειναι γελοιο να θελει να τον δωσει ενας αγοραστης 30-40 ευρω πιο κατω αλλο τοσο γελοιο ειναι να απαιτει καποιος να τον παρει στην μιση τιμη οταν οι διαφορες του απο τον Skylake, ειναι μηδαμινες. Μην πηγαινουμε στα 2 ακρα,εδω ειμαστε για να δινουμε λογικες συμβουλες. Με βαση την δυναμη του τεχνολογικα ακομη ο i7 4770K ,προς το παρον,κατω απο 280 ευρω δεν πρεπει να διινεται,ειδικα αν καλυπτεται απο εγγυηση. 4
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 1)Επισης να προσθεσω οτι οι τιμες κατα βαση καθοριζονται απο το ποσο παλιο ειναι το μεταχειρισμενο,ποσο δηλαδη εχει χρησιμοποιηθει,ποση εγγυηση εχει, και ποσο κοστιζει τωρα. (Το αν ο skylake αποτελει λογο για αναβαθμιση και συγκριση μεταξυ Haswell και Skylake ειναι ασχετο με το θεμα μας.Για μενα ,για παραδειγμα,δεν εχει καθολου ενδιαφερον ο Skylake και για τον μεσο χρηστη,ειδικα που ο περισσοτερος κοσμος θα βαλει ξεχωριστη καρτα γραφικων. Ειναι γνωστη η πολιτικη της intel οπως και το οτι ακομη και οι Sandybridge κρατουν μια χαρα.) 2)Μονο απο πεινασμενο που πουλαει βρακια για να ζησει η απο φρενοβλάβη. Εγω παντως που κοιταω καθημερινα αρκετες ωρες τις αγγελιες δεν εχω δει ποτε..Εκτος και αν ειναι κανενας κλεφτης η καποιος που τον εχει ξεσκισει τον επεξεργαστη και τωρα γραφει ''εχω χασει την εγγυηση''. Εννοειται οτι αν δεν εχεις εγγυηση πεφτει πολυ η τιμη, μονο τοτε ομως. 3)Χωρις παρεξηγηση, η ''αναβαθμιση'' απο Haswell σε Skylake δεν εχει κανενα νοημα για την συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων και δεν αποτελει μετρο συγκρισης για αγορα μεταχειρισμενου. 4)Προφανως δεν προκειται καποιος να δωσει 380 ευρω για τον 4770Κ αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα τον πουλησει στην μιση τιμη,εκτος και αν ειναι ηλιθιος. Οπως ειναι γελοιο να θελει να τον δωσει ενας αγοραστης 30-40 ευρω πιο κατω αλλο τοσο γελοιο ειναι να απαιτει καποιος να τον παρει στην μιση τιμη οταν οι διαφορες του απο τον Skylake, ειναι μηδαμινες. Μην πηγαινουμε στα 2 ακρα,εδω ειμαστε για να δινουμε λογικες συμβουλες. Με βαση την δυναμη του τεχνολογικα ακομη ο i7 4770K ,προς το παρον,κατω απο 280 ευρω δεν πρεπει να διινεται,ειδικα αν καλυπτεται απο εγγυηση. 1)Oπότε επειδή το ippone 4s 64gb έχει 650 public τη στιγμή που μιλάμε βάση εσένα θα ξεχάσουμε το ότι έχουν βγει άλλα 5-6 μοντέλα μετά απο αυτό μιας και δεν είμαστε εδώ για αυτό....http://www.public.gr/product/apple/iphone/apple-iphone-4s-3g-wi-fi-64gb-mayro/prod1810071pp/ Παράδειγμα απλά για να δείξω για άλλη μια φορά πως το πόσο έχει τιμή σε ένα αμγαζί ένα προιόν προιγούμενησ γενιάς δεν έχει σημασία..!!!! Δεν συμφωνώ καθόλου με το σκεπτικό δεν μας ενδιαφέρει σύγκρηση με skylake.Πλέον το 1150 είναι περασμένη γενιά.Επίσης δεν μιλαμε για αναβάθμυση αλλά για νέο σύστημα.Η μήπως θές να μου πεις πως αν έφτιαχνες τώρα PC θα πήγενες σε sandybridge ή haswell..Μη γελιόμαστε. 2)Πεινσμένος ή όχι δεν έχει σημασία,βρίσκεις. 3) Γιατί μου λές για ανβάθμυση δεν ξέρω....Εγώ ανέφερα τον 4790K απο haswell και τον 6700Κ απο skylake για να τονίσω το χαζό της τιμής του 4770Κ..!! Επίσης για να δείξω πως κανένας λογίκος άνθρωπος που θα στήσει τώρα μηχάνημα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙ δεν θα διαλέξει haswell απο skylake για να γλυτώσει αστείο ποσό χρημάτων. 4)δεν θα δώσει 380 αλλά και ούτε θα τον δώσει μισή τιμή.?? μισή τιμή απο τη αφού λές πως δεν θα δώσει 380.. Eπίσης οι διαφορές σε cpu bound games φτάνουν 10-15 fps οπότε μηδαμινές δεν τις λές. Κάτω απο 280 μεταχειρισμένος....Δηλαδή έναν 4790Κ που νέος έχει 340 και έναν 6700Κ ποθ εχει 357 πόσο θα τα έδεινες 320/340.? 1
Nath2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω κάποια parts από το παλιό pc μου και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μπορώ να τα διώξω. Είναι λειτουργικά όλα αλλά δεν έχουν εγγύηση ούτε κουτιά ούτε τίποτα. EN8800GS/HTDP/384M καρτα γραφικων [2 μνήμες ram από 1 gigabyte που λειτουργούν μαζί, μία kingston και μία rendition.[/font] EVERFLOW F129025DL ψύκτρα επεξεργαστή Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHz επεξεργαστής Linksys Wireless-G PCI Adapter WMP54G αντάπτορας ιντερνετ Asus p5ld2-x/1333 μητρική NT P4-500W τροφοδοτικό Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από Nath2015
Whitefanged Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το μονο που εχει να κανει ο φιλος,ειναι να ελεγξει τις αποδειξεις-εγγυησεις και τοτε θα ξερει ποτε ακριβως αγοραστηκαν.Απο την στιγμη που ακομη υπαρχει και πωλειται ο 4770Κ σαν καινουργιος,ανετα μπορει να εχει αγοραστει και πριν ενα χρονο. Καλά μπορεί να έχει αγοραστεί και σήμερα στα 385 , απλά επειδή όταν βγήκε ο 4790Κ πάλι ήταν ακριβότερος και σε συνδυασμό με την 780 δεν μου κάνει για ενός χρόνου το pc. Για να το πω αλλιώς, δεν μου κάνει σαν λογική επιλογή τον τελευταίο χρόνο (και βάλε). Βέβαια μαντεψιά ρίχνω. Θα δει και θα μας πει ο φίλος. Φυσικά θα συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμισης από haswell ή sandybridge, από την άλλη ο φίλος δεν ρωτάει αν αξίζει να αναβαθμιστεί από 4770Κ αλλά αν αξίζει να αγοράσει 4770Κ. Νομίζω είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Αν το καταφέρει στα 1000 και τα δύο θα είναι πολύ καλά. Αν ο άλλος επιμένει στα 1250 για αυτά τα δύο δεν το βρίσκω καλή αγορά ειδικά για gaming. Αν θέλετε τη γνώμη μου εκεί αξίζει να επικεντρωθούμε και όχι αν αξίζει 200 ή 300 ο 4770Κ. (επ' ουδενί δεν απαξιώνω την κουβέντα, απλά ας μου επιτραπεί μια επισήμανση) 2
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 1)Oπότε επειδή το ippone 4s 64gb έχει 650 public τη στιγμή που μιλάμε βάση εσένα θα ξεχάσουμε το ότι έχουν βγει άλλα 5-6 μοντέλα μετά απο αυτό μιας Συγνωμη αλλα παλι τα ιδια λες οποτε μια τελευταια φορα για να μην χανουμε χρονο,με λιγα λογια : 1.Εντελως ασχετη συγκριση,δεν συζηταμε για κινητα ειναι αλλο προιον με αλλες συνισταμενες.Δεν με ενδιαφερει,παραδειγματα δωσε μονο για το θεμα μας, επεξεργαστες μητρικες,ram κ.τ.λ. 1.Δεν συμφωνώ καθόλου με το σκεπτικό δεν μας ενδιαφέρει σύγκρηση με skylake.Πλέον το 1150 είναι περασμένη γενιά.Επίσης δεν μιλαμε για αναβάθμυση αλλά για νέο σύστημα.Η μήπως θές να μου πεις πως αν έφτιαχνες τώρα PC θα πήγενες σε sandybridge ή haswell..Μη γελιόμαστε. Το 1150 ειναι περασμενη γενια αλλα πρακτικα πουλιεται ακομη και εχει ελαχιστες διαφορες για το 99% του κοσμου χρηστικα σε αποδοση απο το Skylake. Εγω θα περιμενω τα 8nm για να παω σε νεα γενια της intel. Η τακτικη της ειναι μαρκετινγκ κολπο αφου ακομη και οι Sandybridge ειναι εξαιρετικοι ακομη. Αν εκανε αναβαθμιση τωρα καποιος θα επαιρνε αυτο που κυκλοφορει τωρα,οταν ομως ζηταει καποιος αλλος να αγορασει μεταχειρισμενο για οποιονδηποτε λογο δεν μπορει να επικαλειται οτι η νεα γενια εχει 10% παραπανω αποδοση στα παιχνιδια(που προσωπικα το θεωρω ψεμματα και τριχες για να πουλησουν και δεν το πιστευω)και να ζηταει 50% κατω στην τιμη? Ειναι παζαρακιας και παει πονηρα να το παρει τζαμπα. Που ειναι η λογικη? Λογικη του κ*λου. 2)Πεινσμένος ή όχι δεν έχει σημασία,βρίσκεις. Δεν μπορει ενα ηλθιο η πεινασμενο ατομο,που εκπροσωπει το 0,0001% του ινσομνια να αποτελεσει σημειο αναφορας για πωλησεις. Και σε παρακαλω αν και οταν βρεις τετοια περιπτωση να μας την αναφερεις εδω να την δουμε.Με εγγυηση ετσι?Αλλιως δεν ισχυει και ειναι παραμυθια.(Καποιος σου λεει ψεμματα.) 3) Γιατί μου λές για ανβάθμυση δεν ξέρω....Εγώ ανέφερα τον 4790K απο haswell και τον 6700Κ απο skylake για να τονίσω το χαζό της τιμής του 4770Κ..!! Επίσης για να δείξω πως κανένας λογίκος άνθρωπος που θα στήσει τώρα μηχάνημα ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙ δεν θα διαλέξει haswell απο skylake για να γλυτώσει αστείο ποσό χρημάτων. Λεω αν καποιος ηδη εχει Haswell δεν αξιζει να κανει ''αναβαθμιση'' σε Skylake. Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις. 4)δεν θα δώσει 380 αλλά και ούτε θα τον δώσει μισή τιμή.?? μισή τιμή απο τη αφού λές πως δεν θα δώσει 380.. Eπίσης οι διαφορές σε cpu bound games φτάνουν 10-15 fps οπότε μηδαμινές δεν τις λές. Κάτω απο 280 μεταχειρισμένος....Δηλαδή έναν 4790Κ που νέος έχει 340 και έναν 6700Κ ποθ εχει 357 πόσο θα τα έδεινες 320/340.? Αλλο ενα απλο που δεν καταλαβαινεις.Αντε να το ξαναγραψω πιο απλα.Αν καποιος θελει για τον Α,Β λογο.να αγορασει εναν i7 4770K μεταχειρισμενο, τωρα η φτηνοτερη τιμη ειναι 380 ευρω. Επομενως λεω δεν θα τον εδινα λιγοτερο απο 280 ευρω,σαν πωλητης ουτε με σφαιρες,δεν το διατυπωνω καθαρα? Οι διαφορες αυτες δεν υπαρχουν.Εχω δει σε μηχανηματα με βαρβατες καρτες και ειναι μουφα,η ειδικες περιπτωσεις.Ουτως η αλλως η καρτα γραφικων εχει το κυριο βαρος.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η τιμη του 4770k δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα απο την στιγμη που ο 4790κ ειναι και καλυτερος και ποιο φθηνος και ειδικα οταν βλεπεις το 4770 σε μονο 4 μαγαζια που ισως απλα να εχει μεινει στην σελιδα τους η να μην εχουν ενημερωσει την τιμη γιατι ολοι σε 1150 προτιμουν τον 4790 Σε λιγο θα βαλουμε αγγελια οτι πουλαμε τον 4790 και θα μας λενε να μας δωσουν εναν 4770 και να τους δωσουμε και λεφτα. Ειχα παει μια φορα στον Γερμανο και ειχε το Note 1 και Note 2 και το 1 το πουλουσε ποιο ακριβα απο το 2 1
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Λεω αν καποιος ηδη εχει Haswell δεν αξιζει να κανει ''αναβαθμιση'' σε Skylake. Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις. Αλλο ενα απλο που δεν καταλαβαινεις.Αντε να το ξαναγραψω πιο απλα.Αν καποιος θελει για τον Α,Β λογο.να αγορασει εναν i7 4770K μεταχειρισμενο, τωρα η φτηνοτερη τιμη ειναι 380 ευρω. Επομενως λεω δεν θα τον εδινα λιγοτερο απο 280 ευρω,σαν πωλητης ουτε με σφαιρες,δεν το διατυπωνω καθαρα? Οι διαφορες αυτες δεν υπαρχουν.Εχω δει σε μηχανηματα με βαρβατες καρτες και ειναι μουφα,η ειδικες περιπτωσεις.Ουτως η αλλως η καρτα γραφικων εχει το κυριο βαρος. Μόνος σου κάνεις αντιπαράθεση αδελφέ..Συνεχίζεις να λες για αναβάθμυση ενώ ουδέποτε αναφέρθηκε πως κάποιος θα αναβαθμύσει κάτι..!! Ούτε εγω είπα κάτι για αναβάθμυση ούτε το παιδι που θέλει να πάρει σύστημα με 4770Κ.Δεν ξέρω γιατί καταλήγεις συνέχεια εκεί. Αν κάποιος θέλει να πάει σε 4770Κ τώρα και να τον πληρώσει όσο έκανα όταν βγήκε επειδή σκρουτζ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου είναι ηλίθιος απλά...''Ειναι παζαρακιας και παει πονηρα να το παρει τζαμπα. Που ειναι η λογικη? Λογικη του κ*λου.'' ΟΡΙΣΤΕ..???? Παζαράκιας είναι αυτός που αρνείται να δει την αλήθεια και πάει να στο παίξει με τιμή σκρουτζ ενώ ξέρει πως 40 ευρώ φτηνότερα έχει ο 4790Κ που είναι καλύτερος επομένος αντικειμενική πραγματική αξία του 4770Κ θα έπρεπε να είναι κοντα 300 και αν βάση ότι και ο 4790 είναι ψηλά..!!! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει κανείς 4770Κ όταν υπάρχει φτηνότερος 4790Κ.Τέλος.Αν το καταλαβαίνει έχει καλώς αν όχι λυπάμαι. Οι διαφορές υπάρχουν το αν τις πιστεύεις ή όχι δικό σου θέμα. p.s όταν πας σε νέο socket υπάρχουν και άλλα θετικά πέραν του cpu νομίζω.......
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μόνος σου κάνεις αντιπαράθεση αδελφέ..Συνεχίζεις να λες για αναβάθμυση ενώ ουδέποτε αναφέρθηκε πως κάποιος θα αναβαθμύσει κάτι..!! Ούτε εγω είπα κάτι για αναβάθμυση ούτε το παιδι που θέλει να πάρει σύστημα με 4770.Δεν ξέρω γιατί καταλείγεις συνέχεια εκεί. Αν κάποιος θέλει να πάει σε 4770Κ τώρα και να τον πληρώσει όσο έκανα όταν βγήκε επειδή σκρουτζ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου είναι ηλίθιος απλά...Ειναι παζαρακιας και παει πονηρα να το παρει τζαμπα. Που ειναι η λογικη? Λογικη του κ*λου. Παζαράκιας είναι αυτός που αρνείται να δει την αλήθεια και πάει να στο παίξει με τιμή σκρουτζ ενώ ξέρει πως 40 ευρώ φτηνότερα έχει ο 4790Κ που είναι καλύτερος....!!! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει κανείς 4770Κ όταν υπάρχει φτηνότερος 4790Κ.Τέλος.Αν το καταλαβαίνει έχει καλώς αν όχι λυπάμαι. Οι διαφορές υπάρχουν το αν τις πιστεύεις ή όχι δικό σου θέμα. Αλλα γραφω αλλα λες. Παζαρακιας,γυφτος και απατεωνας ειναι αυτος που θελει να αγορασει cpu των 380 ευρω,στα 200 και επισης τσιγγουνης και ασχετος ειναι οποιος θελει να τον πουλησει 340 ευρω. Ειναι τα δυο ακρα που βαζω στην λιστα αγνοησης Αν δεν καταλαβαινεις και τωρα, υπαρχει προβλημα στην κατανοηση της γλωσσας. 1
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η τιμη του 4770k δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα απο την στιγμη που ο 4790κ ειναι και καλυτερος και ποιο φθηνος και ειδικα οταν βλεπεις το 4770 σε μονο 4 μαγαζια που ισως απλα να εχει μεινει στην σελιδα τους η να μην εχουν ενημερωσει την τιμη γιατι ολοι σε 1150 προτιμουν τον 4790 Σε λιγο θα βαλουμε αγγελια οτι πουλαμε τον 4790 και θα μας λενε να μας δωσουν εναν 4770 και να τους δωσουμε και λεφτα. Ειχα παει μια φορα στον Γερμανο και ειχε το Note 1 και Note 2 και το 1 το πουλουσε ποιο ακριβα απο το 2 Πεσ τα γιατί απο ότι φαίνεται είναι αξαιρετικα δυσνόητο να καταλάβει κανείς πως 385 ευρώ για 4770Κ σήμερα δεν είναι λογική τιμή... Αλλά για όποιον την θεωρεί λογική δέχομαι να μου δώσει 320 ευρώ μιας και κάνει 385 νέος κα να του δώσω μεταχιρησμένο έναν.
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η τιμη του 4770k δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα απο την στιγμη που ο 4790κ ειναι και καλυτερος και ποιο φθηνος και ειδικα οταν βλεπεις το 4770 σε μονο 4 μαγαζια που ισως απλα να εχει μεινει στην σελιδα τους η να μην εχουν ενημερωσει την τιμη γιατι ολοι σε 1150 προτιμουν τον 4790 Σε λιγο θα βαλουμε αγγελια οτι πουλαμε τον 4790 και θα μας λενε να μας δωσουν εναν 4770 και να τους δωσουμε και λεφτα. Ειχα παει μια φορα στον Γερμανο και ειχε το Note 1 και Note 2 και το 1 το πουλουσε ποιο ακριβα απο το 2 Δεν μιλαμε για συγκριση μεταξυ των δυο επεξεργαστων και λαθος τιμες που υπαρχουν πολλες τετοιες χαζες περπτωσεις στο Skroutz.Εσυ αν ειχες εναν 4770Κ, ποσο θα τον εδινες αν ηταν εντος εγγυησης μινιμουμ τιμη?
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν μιλαμε για συγκριση μεταξυ των δυο επεξεργαστων και λαθος τιμες που υπαρχουν πολλες τετοιες χαζες περπτωσεις στο Skroutz.Εσυ αν ειχες εναν 4770Κ, ποσο θα τον εδινες αν ηταν εντος εγγυησης μινιμουμ τιμη? Οχι πανω απο 250 οταν εχω δει αρκετες αγγελιες με 4790 με 280
benign Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οχι πανω απο 250 οταν εχω δει αρκετες αγγελιες με 4790 με 280 Λογικη τιμη ειναι,επομενως θεωρεις το 200αρι και εσυ απαραδεκτη τιμη ,αρα συμφωνουμε. Εγω θα τον εδινα 280 επειδη οταν ειναι K οβερκλοκαρεται. Ειμαστε σε διαφορα 30 ευρω,που ομως συναδει με την λογικη. Τον δικο σου επεξεργαστη αν τον εδινες τωρα, σε τι τιμη?
Whitefanged Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ρε σεις το τσαταλιάσαμε. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 250 με τίποτα. Εγώ δεν είμαι όλοι οι άλλοι. Το ίδιο ισχυει και με εσάς. Όσο λογικό μου φαίνεται το 200 για αυτό το cpu, άλλο τόσο λογικό μου φαίνεται και το 280. Όλα παίζουν ανάλογα με την καϊλα του πωλητή σε συνδυασμό με την καϊλα του αγοραστή και πάντα σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα στις αγγελίες τη δεδομένη περίοδο. Οι αγγελίες δεν είναι οργανωμένη αγορά σαν το skroutz, τράβα πές σε ένα πωλητή ότι τα 280 είναι πολλά όταν για τρεις μέρες είναι το μόνο Haswell τσιπάκι στις αγγελίες, ή τα 200 είναι λίγα όταν έχεις απέναντι 2-3 4790Κ που τα πουλάνε για να αλλάξουν στο 'καινούριο' 6700Κ. Με το τρόπο σας και οι δύο δίκιο έχετε, εγώ να ξανακάνω τον σπαζοκλαμπάνια και να πω ότι δεν έχουν και πολύ σχέση και αυτά που γράφω εγώ και εσείς με αυτό που ρώτησε ο άνθρωπος. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Λογικη τιμη ειναι,επομενως θεωρεις το 200αρι και εσυ απαραδεκτη τιμη ,αρα συμφωνουμε. Εγω θα τον εδινα 280 επειδη οταν ειναι K οβερκλοκαρεται. Ειμαστε σε διαφορα 30 ευρω,που ομως συναδει με την λογικη. Τον δικο σου επεξεργαστη αν τον εδινες τωρα, σε τι τιμη? Μην ξεχνας οτι παιζει ρολο και ποσο εγγυηση εχει γιατι αλλη τιμη εχει ο 6 μηνων με ακομα 2.5 χρονια εγγυηση και αλλη τιμη ο 2 ετων με ακομα ενα ετος εγγυηση. Μετα παιζει και τι εκδοση σου εχει κατσει γιατι αλλη τιμη εχει ο "Αμερικανικος" και αλλη η "Βιετναμ" Τον δικο μου 280 που τον εχω 16 μηνες η 260 αν ηθελα να τον δωσω σχετικα γρηγορα,
vagos10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα παιδιά. Διαβάζω καθημερινά το συγκεκριμένο thread γιατί κάνω συχνά συναλλαγές εδώ μέσα . Για τον 4770 νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το πόσο μπορεί να πουληθεί. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο 4790 κάνει 303 τότε οποίος δώσει πάνω από 280 για τον 4770 καινούργιο είναι χαζός, ομοίως και για τον k που ο 4790k κάνει 340 ο 4770 είναι καλή αγορά 310-320. Τόσο απλό είναι, μετά μπαίνει το πόση εγγύηση έχει ο κάθε επεξεργαστής και βγαίνει η τιμή του μεταχειρισμενου
Προτεινόμενες αναρτήσεις