R-tzas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 max post 8320@5442 asus m5a990fxa rev 2.0 με αερα prolimatech genesis 2x12 φαν Άκυρο Link/show_oc.php?id=2779799 Καταγραφήrrrytrtyrtrtrt.JPG max clock 200@350 Άκυρο Link/show_oc.php?id=2843545 Καταγραφήfassdafsdsd.JPG max mem 2133@2612 Άκυρο Link/show_oc.php?id=2741157 Καταγραφήyertrtyrt.JPG 5442ghz τι ? μόνο μπούταρε ? γτ με τέτοια ρεύματα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 max post 8320@5442 asus m5a990fxa rev 2.0 με αερα prolimatech genesis 2x12 φαν Άκυρο Link/show_oc.php?id=2779799 Καταγραφήrrrytrtyrtrtrt.JPG max clock 200@350 Άκυρο Link/show_oc.php?id=2843545 Καταγραφήfassdafsdsd.JPG max mem 2133@2612 Άκυρο Link/show_oc.php?id=2741157 Καταγραφήyertrtyrt.JPG Πωωωω, τον ξεχείλωσες τον καημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 5442ghz τι ? μόνο μπούταρε ? γτ με τέτοια ρεύματα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Πωωωω, τον ξεχείλωσες τον καημένο! το αναφερω παιδες τα νουμερακια ειναι μονο max post για καταταξη !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πως και δεν τον πήρες στο χέρι τον 8320 ; Άσε ξέχασα είναι amd όσο ρεύμα και να δώσεις θα σου πει και ευχαριστώ. Διψάνε οι άτιμοι για δόξα και ρεύμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ τώρα τι να πιστέψω??Μάλλον δείχνει λάθος το core temp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πίστεψε το bios και σύγκρινε της θερμοκρασίες που σου δίνει με αυτές του hw monitor. Η κοντινότερη ή όμοια μεταξύ bios και hw monitor είναι η σωστή του επεξεργαστή (ας πούμε 30 bios και 30 hw monitor, τελείως γενικά και απλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ τώρα τι να πιστέψω??Μάλλον δείχνει λάθος το core temp δες θερμοκρασίες με το amd overdrive 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 46.2 idle?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Απέχεις 46.2 βαθμούς μέχρι το όριο θερμοκρασίας, δεν έχεις 46.2 βαθμούς σε idle . Btw έχεις πολύ χαμηλό voltage, φοβερό binning ο 8370. Εμένα ο a8 6600k στα 3.9 έχει 1.272v στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εξακολουθώ να προβληματίζομαι και να εξηγήσω γιατί.Με την msi-gd80 είχα στο prime μέχρι 55 βαθμούς με τον 8370.Με την Asus sabertooth έχω 65 με ελάχιστο overclock.Ιδια ψύξη και πολύ λιγότερο overclock απ`ότι στην msi αλλα παραπάνω θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδες δεν μαζεύουμε ολα τα stable setting απο τον καθενα σε ενα θεμα να εχουμε ενα μπουσουλα για οποιον εχει 8320 8350 να ξερουμε τι μας γινεται;;; πχ 8320 τοσα γηζ με αυτη την μητρικη και απο κατο τα setting που εχει ο καθενας και με τι ψυξη;;;; ενα τετοιο θεμα ειχα δει στο ovecklockers για τον 1090Τ και με βοηθήσει πολυ να τον παω για δοκιμες στα 4 γηζ δεν θα ειναι ενα καλο θεμα για εμας τους AMDαδες;;;; :) :) :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με στοκ ρευμα και να τρέχει το prime.Τελικά πιστεύω πως πέτυχα καλό κομμάτι .Μόλις μπεί και η υδρόψυξη το 5 ο έχω σίγουρο.Προς το παρών σταματάμε φυσικά γιατι δεν μας παίρνει με την ψύξη που έχω.Η διαφορά σε ρεύμα πάντως σε σχέση με την msi-gd80 είναι μεγάλη Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2015 από alldaynews 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι γιατί έχω ένα θέμα, το έχω ψάξει και δεν έχω βρει άκρη κλοκάρω τον επεξεργαστή και συγκεκριμένα τον fx8320, και στα τεστ στρεσαρίσματος, σε συχνή βάση υπάρχει μια πτώση της συχνότητας από τα 4.8ghz στα 2913mhz (την πτώση την παρουσιάζει και με μικρότερο κλοκάρισμα) πριν μου πείτε για απενεργοποίση CnQ, turbo boost και όποιες άλλες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας τις έχω απενεργοποιήσει όλες από το BIOS κάπου διάβασα ότι οφείλεται στο ΑPM και ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί, αλλά επειδή στις gigabyte μητρικές δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, από διάφορα φορουμ είδα ότι απενεργοποιείται, άμα απενεργοποιήσεις το turbo mode μέσα από το πρόγραμμα AMD overdrive το δοκίμασα και αυτό δεν είδα να αλλάζει κάτι θέμα θερμοκρασιών δεν πρέπει να είναι γιατί μου το κάνει και στην αρχή του stress που είναι στους 45 βαθμούς ας πούμε τροφοδοτικό έχω το thermaltake berlin 630w Οποιαδήποτε άποψη καλοδεχούμενη Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι γιατί έχω ένα θέμα, το έχω ψάξει και δεν έχω βρει άκρη κλοκάρω τον επεξεργαστή και συγκεκριμένα τον fx8320, και στα τεστ στρεσαρίσματος, σε συχνή βάση υπάρχει μια πτώση της συχνότητας από τα 4.8ghz στα 2913mhz (την πτώση την παρουσιάζει και με μικρότερο κλοκάρισμα) πριν μου πείτε για απενεργοποίση CnQ, turbo boost και όποιες άλλες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας τις έχω απενεργοποιήσει όλες από το BIOS κάπου διάβασα ότι οφείλεται στο ΑPM και ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί, αλλά επειδή στις gigabyte μητρικές δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, από διάφορα φορουμ είδα ότι απενεργοποιείται, άμα απενεργοποιήσεις το turbo mode μέσα από το πρόγραμμα AMD overdrive το δοκίμασα και αυτό δεν είδα να αλλάζει κάτι θέμα θερμοκρασιών δεν πρέπει να είναι γιατί μου το κάνει και στην αρχή του stress που είναι στους 45 βαθμούς ας πούμε τροφοδοτικό έχω το thermaltake berlin 630w Οποιαδήποτε άποψη καλοδεχούμενη Ευχαριστώ έχεις θέμα throttle.. Θερμοκρασίας κάπου. Τι μητρική έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα