Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ferrarakias8 είπε

Κοινώς όλα δικά του....🤨

ΑΝ παρκαρει τα αυτοκινητα του μπροστα απο τα παρκινγκ του μπορεις να παρεις την τροχαια να ερθει να του ριξει κληση.

ΑΝ απο την προσοψη του σπιτιου εχει λιγοτερο απο το 30% που δεν ειναι παρακινγκ μπορεις να κανεις καταγγελια στην πολεοδομια.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ferrarakias8

Δεν θα τολεγα... δικό του είναι μόνο το "αυτοσχέδιο" πάρκινγκ στον χώρο ιδιοκτησίας του, ακριβώς απέξω όσο δικαίωμα έχει να παρκάρει αυτός άλλο τόσο δικαίωμα έχεις και εσύ.

Επεξ/σία από Joshua21
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Αποτελώ ακόμα ένα παράδειγμα ου μπλέξεις με τρελό γείτονα. Ο δρόμος στις φωτογραφίες ειναι μονόδρομος και με σημανση για παρκινγκ ανα μονους ζυγους μηνες τον οποιο πάψαμε σαν γειτονια να τον τηρούμε επειτα απο ενα τροχαιο και πλεον βάζουμε τα αυτοκίνητα μας απο τη μερια των φωτογραφιών.Ως εδω όλα καλα μέχρι που ηρθε στη γειτονια η ιδιοκτητρια του σπιτιου με την μπεζ πορτα, τσιμεντωσε την εισοδο που βλεπετε και εβαλε πινακιδες εισοδου -εξοδου με αδεια απο την πολεοδομια. Το ζήτημα που αντιμετωπιζω και θα ηθελα να βρω μια νομιμη οδο να την βαλω στη θεση της ειναι οτι εκτος απο τις 2 θεσεις μπροστα στο σπιτι της καταλαμβανει κ την τριτη εκει που ειναι παρκαρισμενο το μπλε μαζντα μη παρκαρωντας καποιο οχημα στην εισοδο εξοδο της και εχοντας και μονιμα παρκαρισμενο ενα αυτοκινητο στην αλλη θεση που δεν το κουνανε ποτε. Το σπιτι μου ειναι ακριβως απεναντι απο το μπλε αυτοκινητο και χρειαζομαι την θεση διοτι θερμαινω το σπιτι με ξυλα και χρειαζοντε συχνες εκφορτωσεις.  Ζητησα ευγενικα να μας αφηνουν την θεση και μονο που δεν την εβγαλε ιδιοκτητη κ οτι την θελει για να μπορει να ερχεται ο πατερας της.  Σκοπευω με την αλλαγη του μηνα να αναραισω την ατυπη μη τηρηση του μονου ζυγου παρκαρισματος μπας κ βαλει λιγο μυαλο αλλα θα ηθελα να μου πειτε κ τι αλλο μέσο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω.
Σας ευχαριστω 

Επεξ/σία από okangelakir
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω οτι μπορεις να παρκαρεις εκει. Αποτι θυμαμαι βασει του (πολεοδομικου) κανονισμου πρεπει η εισοδος εξοδος να "μην εμποδιζει την διελευση οχηματων". Προφανως δε μπορει να περασει καποιο οχημα με τα σκαλωπατια οσες ταμπελες και αν βαλει...

(τωρα αν κιντερ εκπληξη σου βγαλει τιποτα μεταλλικες ραμπες....τη στρουμφισες)

Τι θα εκανα εγω: επισκεψη στη τροχαια περιοχης με τις φωτο

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, okangelakir είπε

Καλησπέρα σας,

Αποτελώ ακόμα ένα παράδειγμα ου μπλέξεις με τρελό γείτονα. Ο δρόμος στις φωτογραφίες ειναι μονόδρομος και με σημανση για παρκινγκ ανα μονους ζυγους μηνες τον οποιο πάψαμε σαν γειτονια να τον τηρούμε επειτα απο ενα τροχαιο και πλεον βάζουμε τα αυτοκίνητα μας απο τη μερια των φωτογραφιών.Ως εδω όλα καλα μέχρι που ηρθε στη γειτονια η ιδιοκτητρια του σπιτιου με την μπεζ πορτα, τσιμεντωσε την εισοδο που βλεπετε και εβαλε πινακιδες εισοδου -εξοδου με αδεια απο την πολεοδομια. Το ζήτημα που αντιμετωπιζω και θα ηθελα να βρω μια νομιμη οδο να την βαλω στη θεση της ειναι οτι εκτος απο τις 2 θεσεις μπροστα στο σπιτι της καταλαμβανει κ την τριτη εκει που ειναι παρκαρισμενο το μπλε μαζντα μη παρκαρωντας καποιο οχημα στην εισοδο εξοδο της και εχοντας και μονιμα παρκαρισμενο ενα αυτοκινητο στην αλλη θεση που δεν το κουνανε ποτε. Το σπιτι μου ειναι ακριβως απεναντι απο το μπλε αυτοκινητο και χρειαζομαι την θεση διοτι θερμαινω το σπιτι με ξυλα και χρειαζοντε συχνες εκφορτωσεις.  Ζητησα ευγενικα να μας αφηνουν την θεση και μονο που δεν την εβγαλε ιδιοκτητη κ οτι την θελει για να μπορει να ερχεται ο πατερας της.  Σκοπευω με την αλλαγη του μηνα να αναραισω την ατυπη μη τηρηση του μονου ζυγου παρκαρισματος μπας κ βαλει λιγο μυαλο αλλα θα ηθελα να μου πειτε κ τι αλλο μέσο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω.
Σας ευχαριστω 

2.jpg

1.jpg

Εγω δεν καταλαβα το θεμα σου ποιο ειναι, οτι παρκαρει ΚΑΙ εξω απο το παρκινγκ της και πιανει θεσεις; Δεν ειναι παρανομο αυτο, θα επρεπε, αλλα δεν ειναι.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Τι  εννοεις   "τσιμεντωσε"?

Εβαλε   τσιμεντακι   στην   ασφαλτο?

Σε   αυτην  την  περιπτωση   ειναι   100%  παρανομη   και   σιγουρα   δεν   εχει   καμμια

αδεια   απο  την   πολεοδομια.

Οι   νομιμες   αδειες   εισοδου-εξοδου   οχηματων  ειναι  με   προδιαγραφες.

Δηλ    22εκ   πεζοδρομιο  και   βατο  αντιολισθητικο  "κατεβασμα"  στα  7,5εκ.

Κανενα   προσθετο   τσιμεντακι η  κολωνακι.

Επισης   δεν  εχει   ουτε   εκατοστο   δικαιωμα   στον  δρομο   κι  ας   παρκαρει

ο   πατερας  της   στο  συνταγμα.

Ακομα   και  το  σκαλοπατι   που  εχει  στην  φωτο   ειναι   παρανομο.

Επρεπε   να  το  φτιαξει   εσωτερικο   στην  ιδιοκτησια   της.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, okangelakir είπε

Καλησπέρα σας,

Αποτελώ ακόμα ένα παράδειγμα ου μπλέξεις με τρελό γείτονα. Ο δρόμος στις φωτογραφίες ειναι μονόδρομος και με σημανση για παρκινγκ ανα μονους ζυγους μηνες τον οποιο πάψαμε σαν γειτονια να τον τηρούμε επειτα απο ενα τροχαιο και πλεον βάζουμε τα αυτοκίνητα μας απο τη μερια των φωτογραφιών.

Κακώς, θα έπρεπε να ζητηθεί από το δήμο να αλλάξει (αν είναι δυνατόν) για να μην είστε εκτεθημένοι.

Ως εδω όλα καλα μέχρι που ηρθε στη γειτονια η ιδιοκτητρια του σπιτιου με την μπεζ πορτα, τσιμεντωσε την εισοδο που βλεπετε και εβαλε πινακιδες εισοδου -εξοδου με αδεια απο την πολεοδομια.

Επειδή δεν έχω καταλάβει...υπάρχει το σκαλοπάτι όπως φαίνεται στη φωτογραφία ή το έχει κάνει ράμπα;

Το ζήτημα που αντιμετωπιζω και θα ηθελα να βρω μια νομιμη οδο να την βαλω στη θεση της ειναι οτι εκτος απο τις 2 θεσεις μπροστα στο σπιτι της καταλαμβανει κ την τριτη εκει που ειναι παρκαρισμενο το μπλε μαζντα μη παρκαρωντας καποιο οχημα στην εισοδο εξοδο της και εχοντας και μονιμα παρκαρισμενο ενα αυτοκινητο στην αλλη θεση που δεν το κουνανε ποτε.

Αν είναι όντως είσοδος-έξοδος δεν μπορεί να βάζει αυτοκίνητα μπροστά ακόμα και δικά της να είναι, για τις υπόλοιπες δημόσιες θέσεις δυστυχώς είναι όποιος προλάβει. Αν έχει παρατημένο κάποιο όχημα ενδεχομένως μπορείς να ζητήσεις από το δήμο να το απομακρύνει ως εστία ρύπανσης.

Το σπιτι μου ειναι ακριβως απεναντι απο το μπλε αυτοκινητο και χρειαζομαι την θεση διοτι θερμαινω το σπιτι με ξυλα και χρειαζοντε συχνες εκφορτωσεις.  Ζητησα ευγενικα να μας αφηνουν την θεση και μονο που δεν την εβγαλε ιδιοκτητη κ οτι την θελει για να μπορει να ερχεται ο πατερας της.

Δεν νομίζω οτι μπορείς να την υποχρεώσεις να σου παραχωρήσει την θέση της αν δεν θέλει, στη μέση του δρόμου με alarm σε βλέπω...

Σκοπευω με την αλλαγη του μηνα να αναραισω την ατυπη μη τηρηση του μονου ζυγου παρκαρισματος μπας κ βαλει λιγο μυαλο αλλα θα ηθελα να μου πειτε κ τι αλλο μέσο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω.

Έιναι μια καλή αρχή αλλά αν το αφήσει και άλλος γείτονας και καλέσεις την τροχαία θα μπλέξει και ο άλλος!

Σας ευχαριστω 

2.jpg

1.jpg

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, okangelakir είπε

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστω 

2.jpg

1.jpg

Με "τσιμεντωσε" εννοείς το σκαλοπάτι πάνω στο πεζοδρόμιο;Επειδή δεν βλέπω κάπου αλλού τσιμέντο.

Επειτα δεν κατάλαβα το "εισοδος/εξοδος",αφού δεν μπορεί να μπει ή να βγει όχημα από εκεί,οπότε λογικά μπορείς να παρκάρεις εκει,εκτός αν ισχύει κάτι άλλο βάση της πολεοδομικής άδειας που λες.

Από εκεί και πέρα εφόσων όλοι παρκάρετε στην μια πλευρά,τότε είναι δικαίωμα της να παρκάρει και αυτή εκεί.Δεν μπορείς να την υποχρεώσεις να φύγει για να ξεφορτώνεις εσύ τα ξύλα.

Τέλος από ότι βλέπω είναι μια ήσυχη γειτονιά με λίγη κίνηση,οπότε αν υπάρχει καλή θέληση μια χαρά μπορείτε να βρείτε άκρη και να παρκάρετε όλοι,αλλά και να υπάρχει χώρος κατόπιν συνεννόησης την ώρα που εσύ θα ξεφορτώνεις τα ξύλα.

Τωρα αν έχει όντως άδεια από την πολεοδομία,και ειναι και καμμια στραβη,δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

H ιδιοκτήτρια έχει κάθε δικαίωμα να παρκάρει σε νόμιμες θέσεις επί του οδοστρώματος.
Αυτό που δεν ξέρω για τη νομιμότητα του πράγματος,
είναι που τα μπαλκόνια προέχουν πάνω από το πεζοδρόμιο.
Αλλά βέβαια στη γειτονιά ολόκληρη, δεν υπάρχουν καλά καλά πεζοδρόμια...

Δημοσ.

Η φωτογραφια ειναι απο το google maps και ειναι απο το 2012 πριν έρθει. Όταν λεω τσιμενταρισμα εννοω τσιμεντενια κανονικη ραμπα για να μπορει να χωρεσει αυτοκινητο στο κενο χωρο που φαινεται στην πορτα αλλα χωρις να το χρησιμοποιει. Ζήτησα αρκετα ευγενικα να μας αφησουν την μια εκ των 3 θεσεων για να μπορω να μετακινω κ τη γιαγια μου που χρησιμοποιει πι για να περπατησει. Ο συζυγος της πηρε το αυτοκινητο και εβαλα το δικο μου αλλα με το που φυγαμε απο εκει εκανε παλι καταληψη της θεσης. Και με το που  παιρνουν το ενα βαζουν το αλλο αυτοκινητο χωρις να επιτρεπουν την χρηση απο κανεναν αλλον στη γειτονια και μαλιστα οταν εγινε η αλλαγη μου ζητησε και τα ρεστα με απαισιο τροπο και οτι ειναι να την ρωταω εκεινη. Κοινως η γυναικα εχει θεμα κ εχει τσακωθει με ολη τη γειτονια. Εξου και ψαχνω πως μπορει να μπει λιγο στην θεση της. Καταλαμβάνει 3 θεσεις αυτοκινητων απο τις οποιες μαλιστα το ενα δεν το κινει καθολου μηνες τώρα. Οποια συμβουλη θα με βοηθουσε αν εχετε παρομοιασυμβαντα

Δημοσ.

Αυτο εκει ειναι εισοδος-εξοδος παρκινγκ. Αποκλειεται να της εδωσε αδεια η πολεοδομια για να φτιαξει σκαλοπατι που να μικραινει το πλατος του πεζοδρομιου. Ενημερωνεις πολεοδομια, καλεις περιπολικο και αν ειναι παρανομη, καθε μερα της κοβεται προστιμο 400 ευρω μεχρι να το επαναφερει στην προτερη κατασταση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, okangelakir είπε

Η φωτογραφια ειναι απο το google maps και ειναι απο το 2012 πριν έρθει. Όταν λεω τσιμενταρισμα εννοω τσιμεντενια κανονικη ραμπα για να μπορει να χωρεσει αυτοκινητο στο κενο χωρο που φαινεται στην πορτα αλλα χωρις να το χρησιμοποιει. Ζήτησα αρκετα ευγενικα να μας αφησουν την μια εκ των 3 θεσεων για να μπορω να μετακινω κ τη γιαγια μου που χρησιμοποιει πι για να περπατησει. Ο συζυγος της πηρε το αυτοκινητο και εβαλα το δικο μου αλλα με το που φυγαμε απο εκει εκανε παλι καταληψη της θεσης. Και με το που  παιρνουν το ενα βαζουν το αλλο αυτοκινητο χωρις να επιτρεπουν την χρηση απο κανεναν αλλον στη γειτονια και μαλιστα οταν εγινε η αλλαγη μου ζητησε και τα ρεστα με απαισιο τροπο και οτι ειναι να την ρωταω εκεινη. Κοινως η γυναικα εχει θεμα κ εχει τσακωθει με ολη τη γειτονια. Εξου και ψαχνω πως μπορει να μπει λιγο στην θεση της. Καταλαμβάνει 3 θεσεις αυτοκινητων απο τις οποιες μαλιστα το ενα δεν το κινει καθολου μηνες τώρα. Οποια συμβουλη θα με βοηθουσε αν εχετε παρομοιασυμβαντα

Αν δεν ανεβασεις τωρινη φωτογραφια τσαμπα γραφεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαλε  και  ανεβασε   νεα   φωτο   γιατι  με   υποθεσεις   δεν  βγαινει   ακρη.

Οταν   λες   εισοδος-εξοδος   εννοεις   οχηματων?

Αν  ναι, ποσων?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, okangelakir είπε

Ο δρόμος στις φωτογραφίες ειναι μονόδρομος και με σημανση για παρκινγκ ανα μονους ζυγους μηνες τον οποιο πάψαμε σαν γειτονια να τον τηρούμε επειτα απο ενα τροχαιο και πλεον βάζουμε τα αυτοκίνητα μας απο τη μερια των φωτογραφιών.Ως εδω όλα καλα

Οχι, ως εδω δεν ειναι ολα καλα. Καταρχήν όλοι στη γειτονιά είστε παρανομοι και εσυ ψαχνεις εναν "νομιμο" τροπο για να της την πεις? 

Αν καταλαβα καλα εκει που ειναι το σκαλοπατι το εχει διαλυσει και εχει φτιαξει ραμπα. Παρκαρει ενα αμαξι εκει που ειναι το Toyota, ενα εκει που ειναι το Mazda και ενα ενδιαμεσα στην εισοδο εξοδο.

Το ενδιαμεσα ειναι παρανομο τα αλλα 2 εχει καθε δικαιωμα να τα παρκαρει εκει εφοσον πληρωνει τελη κυκλοφοριας

Δημοσ.

Πιστεψε με και εγω θα ηθελα να το ακολουθουμε τον νομο και αυτο σκοπευω να κανω απο εδω κ περα. Αυτοκινητο επι της ουσιας δεν παρκαρει εκει που εχουν βαλει τη σημανση αλλα δεν τοποθετουν και αυτοκινητο τους μεσα σε αυτο ουτε σε αυτη τη  θεση. Παρανομο ρωταω αν ειναι το γεγονος οτι εχουν καταλαβει την μια θεση χωρις να μετακινουν το ενα αυτοκινητο την θεση του Τουοτα. Οτι δεν ανηκει σε κανεναν και ολοι εχουν δικαιωμα να παρκαρουν στο δρομο δεν αντιλεγω αλλα δεν νομιζω να ειναι νομιμη η αποκλειστικη χρηση εξου κ ρωταω. Φωτογραφια ειναι δυσκολο να βγαλω καθως η γυναικα ψαχνεται για καβγα και εχει ηδη τσακωθει με την υπολοιπη γειτονια και ειδικα μερες που ειναι δεν θελω να εχω μια τρελη να φωναζει. Η εισοδος εξοδος του μαλλον παρανομου παρκινγ δεν ειναι το θεμα μου οσο το οτι στις αλλες 2 θεσεις κανει αποκλειστικη χρηση.

Θα προσπαθησω να βγαλω καποια στιγμη φωτο που θα λειπει αλλα πραγματικα η γυναικα φυλαει καραουλι για να τσακωθει και με εμενα και δεν σεβεται και τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...