Adon1s Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 χεσιμο στα 90's κάθε σπίτι που σεβόταν τον εαυτό του είχε ένα τέτοιο μόνιμα αποθηκευμένο δίπλα στον νιπτήρα 24
akpe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Θυμάστε μόλις άρχισαν να μπαίνουν στη μόδα τα κινέζικα τατού, που λέγαμε «να δεις που ένας κινέζος θα πα να χτυπήσει τατού στα ελληνικά χωρίς να ξέρει τι σημαίνει»;Ε. In his defence, μάλλον πήγαινε για «ελεύθερος». Όπως και να'χει, κλάμα. 25
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 γιατι ειναι ετσι η ρογα του ασιατη απο πανω 1
gokuthelegend Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Θυμάστε μόλις άρχισαν να μπαίνουν στη μόδα τα κινέζικα τατού, που λέγαμε «να δεις που ένας κινέζος θα πα να χτυπήσει τατού στα ελληνικά χωρίς να ξέρει τι σημαίνει»; Ε. In his defence, μάλλον πήγαινε για «ελεύθερος». Όπως και να'χει, κλάμα. Όντως, αν χτυπήσεις "free" στο Google Translate πρώτα το "δωρεάν" βγάζει και μετά όλα τα υπόλοιπα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 θυμαμαι όταν είχα αυτοκίνητο ένα daewoo matiz που μου το δωσε η μάνα μου μετά από ένα χρόνο πήγα και το στούκαρα πανω σε ένα αγροτικό,ευτυχως δεν επαθα τίποτα. αλλα αυτό το παιδάκι μου θυμίζει εμένα απο τότε πάω με το λεφοριο 5
V for Vagelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 :-D άρρωστη νοοτροπία αν το έγραψε ενήλικο άτομο...
LongTom Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 άρρωστη νοοτροπία αν το έγραψε ενήλικο άτομο... Πολύ σοβαρά παίρνεις την τρολιά. 4
V for Vagelis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 καθόλου, και σαν αστείο το βρίσκω αποτυχημένο
LongTom Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 καθόλου, και σαν αστείο το βρίσκω αποτυχημένο Άλλο προσωπικό γούστο στα αστεία,άλλο μάθημα ηθικής για μια random και "αρχαία" χαζομάρα. Οι κουκουβάγιες είναι οι νέες γάτες στο ίντερνετς; 6
mary Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κάθε σπίτι που σεβόταν τον εαυτό του είχε ένα τέτοιο μόνιμα αποθηκευμένο δίπλα στον νιπτήρα εξηγειστε μου κατι. Μονο οι αντρες το κανετε αυτο με τη τουαλετα και τις απειρες ωρες; Δλδ στο πατρικο ειμασταν 3 γυναικες (ο πατερας ειχε το δικο του ξεχωριστο χωρο μεσα στο σπιτι), καναμε την αναγκη μας και σε 5 λεπτα εξω. Οταν το ειδα πρωτη φορα αυτο το πραγμα, κινητο+τουαλετα, εμεινα μλκς. Γιατιιιιιι; Τι το ιδιαιτερο εχει μια χεστρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 εξηγειστε μου κατι. Μονο οι αντρες το κανετε αυτο με τη τουαλετα και τις απειρες ωρες; Δλδ στο πατρικο ειμασταν 3 γυναικες (ο πατερας ειχε το δικο του ξεχωριστο χωρο μεσα στο σπιτι), καναμε την αναγκη μας και σε 5 λεπτα εξω. Οταν το ειδα πρωτη φορα αυτο το πραγμα, κινητο+τουαλετα, εμεινα μλκς. Γιατιιιιιι; Τι το ιδιαιτερο εχει μια χεστρα; ειναι χωρος διαλογισμου! 13
deesnider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τι το ιδιαιτερο εχει μια χεστρα; ...τι λες βρε ανιστόρητη;;; 5
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ο χρονος του άντρα στην τουαλέτα είναι ιερος!! Εσεις οι γυναικες δεν μπορειτε να το καταλαβεται.Απο τετρις μέχρι σταυρόλεξα και λάπτοπ παιρνούμε μαζί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις