alldaynews Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλτε τους crimson έχουν αναφερθεί στο νετ καμμένες κάρτες 1
jimakos234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλτε τους crimson έχουν αναφερθεί στο νετ καμμένες κάρτες θα το κάνω και θα βάλω τον τελευταίο beta 15.11 αν τον βρω πουθενά. Επίσης και το msi afterburner θα φύγει, μου κάνει κάτι τσίρκα με το voltage.
mike299 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα οικονομικά για πολλούς από εμάς, πλέον, αλλά τι απέγινε στο κάνω το σκατό μου παξιμάδι και κόβω κανα τσιγάρο και δυο καφέδες για λίγο καιρό, ώστε να πάρω κάτι στοιχειωδώς αξιόλογο, έστω; Sorry, κιόλας, αλλά 360 και 740 και συναφή, είναι μόνο office accelerators. Και δεδομένης της igpu, πλέον, είναι μόνο για να καίνε παραπάνω ρεύμα. Αν είναι τόσο αδιανόητη κάποια οικονομία για ένα μικρό διάστημα, στο οποίο θα βρίζεις την ώρα και την στιγμή που αγόρασες αυτήν την φόλα, έτσι και αλλιώς, καλύτερα να βγεις έξω να γίνεις με αυτά τα χρήματα και να μείνεις στο youtube με igpu. Περισσότερο τόπο θα πιάσουν... Λες και σας είπανε να στήσετε κανα ζευγάρι τιτάνες, πια... Θα δεχτώ ότι μιλάς καλοπροαίρετα αλλά 1) το CPU μου είναι το Q9550 οπότε δεν έχω igpu και άρα vga 2) η αντικατάσταση ήταν έκτακτη καθώς μου χάλασε η παλιά οπότε δεν είχα την ευκαιρία να μαζέψω λεφτά 3) την 360 την πήρα στην μισή τιμή από φίλο ,που μετάνιωσε που την πήρε, οπότε βόλεψε και τους 2 μας
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 θα το κάνω και θα βάλω τον τελευταίο beta 15.11 αν τον βρω πουθενά. Επίσης και το msi afterburner θα φύγει, μου κάνει κάτι τσίρκα με το voltage. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx 1
cpttony Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Να βάλω τους Crimson, σε ένα laptop 4ετίας? ή να αφήσω τους παλιούς?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Να βάλω τους Crimson, σε ένα laptop 4ετίας? ή να αφήσω τους παλιούς?Καλύτερα τους παλιούς αν και ως τώρα δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα θέμα με τους crismon τα παράπονα είναι πάρα πολλά 1
fallen4ngel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 15.11=crimson από όσο μπορώ να δω με τα version. Ίσως κάνω λάθος βέβαια οπότε οποιαδήποτε διόρθωση δεκτή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βγήκαν 15.11 catalyst και crismon
stratigos24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ενημερωτικά: Τελικά είναι θέμα των παιχνιδιών (z-buffer, z-fighting κλπ). Ανέβασε και ένα άλλο παιδί ενα βίντεο για να δω, με την r9 390 g1: Το ίδιο παιδί μου έδειξε και τα παρακάτω: Δείτε και ένα βίντεο από xbox one (μετά το 0:40): Και στο γενικά, φαίνεται τί ψιλοπαίζει εδώ: Και θέματα και σε άλλα παιχνίδια (links με βίντεο από youtube) εδώ: https://community.amd.com/thread/160030 Ενημερωτικά: Και ένα βιντεάκι, δοκιμάζοντας το bf4 σε ένα νέο συστηματάκι που έφτιαξα (intel g3260, gtx 650) που φαίνεται το ίδιο ''πρόβλημα'' και με nvidia λοιπόν. 4
Alithinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 αυτό εγώ το ήξερα σαν texture flickering.
Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 To βάζω εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/?p=54658238 Καλές δοκιμές.
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πως μπορω να δω αν η καρτα που εχω αγορασει μου δινει προσβαση για δωρο σε παιχνιδι; πρεπει ναχει οπωσδηποτε καρτα η κωδικο που να αναφερεται για παιχνιδι; η με το κλασσικο register που γινεται μετα σου εμφανιζεται αν δικαιουσαι η οχι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πως μπορω να δω αν η καρτα που εχω αγορασει μου δινει προσβαση για δωρο σε παιχνιδι; πρεπει ναχει οπωσδηποτε καρτα η κωδικο που να αναφερεται για παιχνιδι; η με το κλασσικο register που γινεται μετα σου εμφανιζεται αν δικαιουσαι η οχι; Συνήθως ότι έχω πάρει που είχε δώρο παιχνίδια είχε μέσα στο κουτί κουπόνι με κωδικό για steam η origin 1
STORM1978 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 πως μπορω να δω αν η καρτα που εχω αγορασει μου δινει προσβαση για δωρο σε παιχνιδι; πρεπει ναχει οπωσδηποτε καρτα η κωδικο που να αναφερεται για παιχνιδι; η με το κλασσικο register που γινεται μετα σου εμφανιζεται αν δικαιουσαι η οχι; Δεν χάνεις τίποτα να στείλεις mail στην Sapphire για αυτό. 1
Bigi444444 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Είπα ν' αλλάξω πάστα στη δικιά μου σήμερα επειδή υποψιαζόμουν ότι η δική της μετά από τόσο καιρό θα είχε γίνει τσιμέντο.Όπως και είχε δηλαδή.Η πάστα είναι η gelid gc extreme, που υποτίθετε έπρεπε να μου κατεβάσει αισθητά τις θερμοκρασίες.Έλα όμως που δεν παρατηρώ αλλαγή.Άντε ίσως 1-2 βαθμούς σε full load και πάλι οριακά κι αυτό να το δω.Υποψιάζομαι ότι είτε δεν τοποθετώ σωστά την πάστα είτε βάζω λάθος ποσότητα.Την πρώτη φορά την έστρωσα με το "πινέλο" που δίνεται με την πάστα και τη δεύτερη έβαλα στο κέντρο του πυρήνα ένα σπυρί.Με την πρώτη απόπειρα είχα ένα τικ καλύτερες θερμοκρασίες, τώρα ίσως να έχω και χειρότερες σε σχέση με την εργοστασιακή.Ρίξτε μία ματιά οι εμπειρότεροι στο πώς ήταν η εικόνα του πυρήνα βγάζοντας την ψύκτρα μετά από 1 ώρα περίπου από την αλλαγή.Πάνω-κάτω έτσι ήταν και όταν την ξανάβγαλα για να βάλω στο κέντρο μόνο.Δεν έχω ξαναβάλει σε gpu ποτέ πάστα, με τους επεξεργαστές ποτέ δεν είχα θέμα όμως.Ίσως θέλει και άλλη ποσότητα για να μην υπάρχουν τα κενά που φαίνονται;Η κάρτα είναι η sapphire 290 tri-x.Όσοι έχετε κάνει αλλαγή στη συγκεκριμένη πώς ακριβώς κουμπώνατε την ψύκτρα μήπως κάνω τίποτα τόσο στραβά γιατί πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν κάνω και οι θερμοκρασίες είναι ίδιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα