Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ 8ς από κατάστημα!
Παιδιά με το 8ς τι να κάνω με τη πρώτη φόρτιση;;Να το αφήσω να αδειάσει η μπαταρία και να το βάλω για πλήρη φόρτιση ή να κάνω κάτι άλλο;;

Δημοσ.

οποιος θελει στα 349 (οσο ακριβως κοστισε) ένα μαυρο lumia 1020 που περιμενει στη Γενικη Ταχυδρομικη Περιστεριου, ας μου στειλει ένα μηνυμα να του πω λεπτομέρειες να εξυπηρετηθεί.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ 8ς από κατάστημα!

...με το 8ς τι να κάνω με τη πρώτη φόρτιση;;Να το αφήσω να αδειάσει η μπαταρία και να το βάλω για πλήρη φόρτιση;

Nαι, και μετά επαναλαμβάνεις αυτό 3-4 φορές...

Δημοσ.

οποιος θελει στα 349 (οσο ακριβως κοστισε) ένα μαυρο lumia 920 που περιμενει στη Γενικη Ταχυδρομικη Περιστεριου, ας μου στειλει ένα μηνυμα να του πω λεπτομέρειες να εξυπηρετηθεί.

το λαθος ειναι το 349 ή το 920 ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο ένα 1020 μαύρο στο Βόλο που δε θα το παραλάβω τελικά γιατί "στα βιντεάκια φαίνεται να έχει μεγάλο εξόγκωμα πίσω" :P.Aν το θελει κάποιος βολιώτης ας μου στείλει ένα pm.

Δημοσ.

το λαθος ειναι το 349 ή το 920 ? :P

Σωστος, το διορθωσα, στο 1020 αναφέρομαι κι επειδή από ότι βλεπω το μαυρο πλεον τελος, προσφερομαι να εξυπηρετησω καποια παιδια που το ψαχνουν....

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς έναν απλό τρόπο να μεταφέρω τις επαφές μου από το nokia c5-00 στο HTC 8S...

https://www.google.gr/#q=how+to+transfer+contacts+from+nokia+to+windows+phone+8

https://www.google.gr/#q=how+to+move+contacts+from+nokia+to+windows+phone

Δημοσ.

ρε παιδιά τα κινητά αυτά είναι unbranded και unlocked να υποθέσω;γιατί δε σκοπεύω να βάλω sim της vodafone...

Αν είναι όπως το HTC 8S είναι και unbranded.

Δημοσ.

Αν είναι όπως το HTC 8S είναι και unbranded.

τελικά το 8s εχει το λογότυπο της vodafone κατά την εκκίνηση ή όχι;

μπορεί να μας πει κάποιος που το πήρε;

Δημοσ.

Skr1ll3x και σπάσε πλάκα να σου στείλουν μαύρο..... :P

Ου να μ χαθεις κατσικι.. Φαε τη γλωσσα σου!

τελικά το 8s εχει το λογότυπο της vodafone κατά την εκκίνηση ή όχι;

μπορεί να μας πει κάποιος που το πήρε;

Εχει δεν το εχει, ποσες φορες να το κανεις επανεκκινηση?

Κολλαμε σε λεπτομεριες και χανουμε την ουσια..

σαν καποιους κυριους παραπανω που ρωτανε 15 φορες "μαυρο/ασπρο/κιτρινο/πουα με βουλες?"

Παρ'το να το χαρεις και ασε τις λεπτομεριες για τους αργοσχολους..

/self-facepalm

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πάντως από θέμα μπαταριά όπως είπα σαν δεύτερο το πήρα το 925 μπορώ να πω ότι για πρώτη φορτίσει μου έβγαλε είδη μια μισή μέρα καi είναι στο 52 % πολύ καλά πάει 

Δημοσ.

εγώ πάντως από θέμα μπαταριά όπως είπα σαν δεύτερο το πήρα το 925 μπορώ να πω ότι για πρώτη φορτίσει μου έβγαλε είδη μια μισή μέρα καi είναι στο 52 % πολύ καλά πάει

αν δε το έκανες ήδη, κλείνεις NFC, απενεργοποιήσεις συγχρονισμό με Xbox στα games, απενεργοποιεις push στα μειλ, location service off, double tap off, ελέγχεις τι τρέχει απο πίσω και βαζεις gdr3 αναβάθμιση και εκεί να δεις διαφορα σε μπαταρία!!
Δημοσ.

αν δε το έκανες ήδη, κλείνεις NFC, απενεργοποιήσεις συγχρονισμό με Xbox στα games, απενεργοποιεις push στα μειλ, location service off, double tap off, ελέγχεις τι τρέχει απο πίσω και βαζεις gdr3 αναβάθμιση και εκεί να δεις διαφορα σε μπαταρία!!

Αν το έχεις και κλειστό, εκεί να δεις πόσο κρατάει!!!!  :-D   :-D   :-D

πλακίτσα!!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...