Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιώτερα (περιπου εναν χρον πριν) ειχαμε κανει μια συζητηση εδω για θερμοστατη μπρίζας που θα εμπενε σε θερμοπομό για να τον κλεινει οταν το δωματιο εχει την επιθυμητη θερμοκρασια. Καποιος (νομιζω ο saxo) ειχε βρει εναν στο ebay και ειχε βαλει το link εδω. Εψαξα αρκετα αλλα δεν το βρηκα.

Μπορει καποιος να βοηθησει; Ψαχνω για εναν θερμοστατη που θα μπενει στην μπριζα και πανω σε αυτον θα μπενει ο θερμοπομπός,

καλυτερα απο eBay γιατι ρωτησα σε καταστημα ηλεκρικων εδω και μου ειπαν πανω απο 40 €

Καλημέρα,

Ρώτα και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/438588-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Και μια γρήγορη ερώτηση, η αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εντός 14 ημερών είναι μόνο για σφραγισμένες συσκευασίες, ;ή και ανοιχτές? Φυσικά όλα μέσα όπως το εργοστάσιο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ρώτα και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/438588-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Και μια γρήγορη ερώτηση, η αναιτιολόγητη υπαναχώρηση εντός 14 ημερών είναι μόνο για σφραγισμένες συσκευασίες, ;ή και ανοιχτές? Φυσικά όλα μέσα όπως το εργοστάσιο.

Να επιστραφεί σε κατάσταση ώστε να μπορεί να πωληθεί μετά κανονικα.Κοινως να έχουν αφαιρεθεί αντε κάποια εξωτερικά σελοτειπ.
Δημοσ.

Να επιστραφεί σε κατάσταση ώστε να μπορεί να πωληθεί μετά κανονικα.Κοινως να έχουν αφαιρεθεί αντε κάποια εξωτερικά σελοτειπ.

Ναι, φυσικά αυτό εννοούσα, μαζί με τα σελοτειπ τους φυσικά.

Σε περίπτωση που είχε κάποιο καμένο πίξελ γιατί δεν καλύπτει ούτε το doa κάτω απο 8. Τελικά ήταν οκ ;)

• Moderators
Δημοσ.

Eστω πωληση αυτοκινητου. Οκ ξερω πως γινεται στα ΚΕΠ η μεταβιβαση κλπ. Ερωτηση: Πως εξασφαλιζεται ο πωλητης οτι ο αγοραστης θα του δωσει τα χρηματα αφενος τα χρηματα και αφετερου οτι δεν θα ειναι πλαστα λ.χ? 

Προφανως το κανει σε τραπεζα ή online για μικροτερο ρισκο, ΑΛΛΑ ετσι με ποιον τροπο εξασφαλιζεται ο αγοραστης πως ο πωλητης μολις δει την καταθεση θα προχωρησει σε υπογραφη και δε θα αρχισει να τρεχει λ.χ? 

Δημοσ.

Eστω πωληση αυτοκινητου. Οκ ξερω πως γινεται στα ΚΕΠ η μεταβιβαση κλπ. Ερωτηση: Πως εξασφαλιζεται ο πωλητης οτι ο αγοραστης θα του δωσει τα χρηματα αφενος τα χρηματα και αφετερου οτι δεν θα ειναι πλαστα λ.χ? 

Προφανως το κανει σε τραπεζα ή online για μικροτερο ρισκο, ΑΛΛΑ ετσι με ποιον τροπο εξασφαλιζεται ο αγοραστης πως ο πωλητης μολις δει την καταθεση θα προχωρησει σε υπογραφη και δε θα αρχισει να τρεχει λ.χ? 

Εγώ προ τετραμήνου που πήρα το αμάξι, πήγα μαζί με το παιδί που μου το πούλησε στην τράπεζα, του μετέφερα τα χρήματα, μπήκαμε στο αμάξι -που αγόρασα- και πήγαμε κατευθείαν στο υπουργείο μεταφοράς για τη μεταβίβαση. και μετά πήρε ταξί αυτός κι έφυγε. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το google keyboard το οποίο σε ελληνικά και αγγλικά μου κάνει αυτόματες διορθωσεις, δηλαδή έτσι νομίζει. Στην πραγματικότητα μου αλλάζει σωστές λέξεις σε κάτι άσχετο και με καθυστερει. Μπορώ να κλείσω κάπως το αυτόματο?

Δημοσ.

Θέλω να υπολογισω τις αποδοχές του Αυγούστου. Απο 20 πήρα άδεια, τις ημερες άδειας τις μετραω κανονικά (πχ 8*ωρομισθιο) ή κάπως αλλιώς

Δημοσ.

Έχω το google keyboard το οποίο σε ελληνικά και αγγλικά μου κάνει αυτόματες διορθωσεις, δηλαδή έτσι νομίζει. Στην πραγματικότητα μου αλλάζει σωστές λέξεις σε κάτι άσχετο και με καθυστερει. Μπορώ να κλείσω κάπως το αυτόματο?

πατάς παρατεταμένα τη φάτσα-emoticon κάτω αριστερά->κλικ στο γρανάζι->από ρυθμίσεις πληκτρολογίου κάνεις ανενεργή την "έξυπνη δημιουργία κειμένου"

Γενικά αν δεν το βρίσκεις έτσι,κάνε το εξής:

Πας στις ρυθμίσεις->Εργαλεία->Γλώσσα και Εισαγωγή->Πληκτρολόγια και μέθοδοι εισαγωγής

Δημοσ.

Καλημέρα, μιας που έχουμε μοδεράτορες εδώ μέσα, μια ερώτηση.

Βγάλατε το 30λεπτο που μπορούσαμε να κάνουμε επεξεργασία στο μήνυμα χωρις να φαίνεται? Βάλτε το πίσω, γιατί κάτι ψυχαναγκαστικοί σαν και εμένα τα ξαναδιαβάζουν μετά και διορθώνουν ένα ορθογραφικό, οπότε τα μισά μηνύματα φαίνονται επεξεργασμένα.  :ph34r:

Ευχαριστώ!

• Like 6
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο παίρνει η επανασύνδεση λογαριασμού cyta οταν έχει λήξει? Αν τον πληρώσεις την ίδια μέρα?

Δημοσ.

Βγάλατε το 30λεπτο που μπορούσαμε να κάνουμε επεξεργασία στο μήνυμα χωρις να φαίνεται? Βάλτε το πίσω, γιατί κάτι ψυχαναγκαστικοί σαν και εμένα τα ξαναδιαβάζουν μετά και διορθώνουν ένα ορθογραφικό, οπότε τα μισά μηνύματα φαίνονται επεξεργασμένα.  :ph34r:

Ευχαριστώ!

Δεν το πρόσεξα. Το κάνω κι εγώ συχνά :)

Αν δεν το αλλάξουν μπορείς απλά να γράφεις ένα edit, ορθογραφικά στο τέλος του μηνύματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ!

Νομίζω αν απαντήσεις κάποιος μετά από εσένα τότε φαίνεται η επεξεργασία

Edit: Τεστ, τεστ :P

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Νομίζω αν απαντήσεις κάποιος μετά από εσένα τότε φαίνεται η επεξεργασία

Όχι, στο λεπτό απάνω να το κάνω και κανείς να μην έχει απαντήσει ακόμα. Άλλαξε 2-3 μέρες τώρα.

Edit- Ας πούμε, τεστ-τεστ

(Δεν το έπιασε τώρα... χμμμ  :ph34r:  )

Aν άλλαξε κάτι, ευχαριστώ! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...