Faeton Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν ο πατερας ειναι απο Ιταλια, η μανα απο Γερμανια και μενουν και εργαζονται νομιμα Ελλαδα το παιδι που θα κανουν στην Ελλαδα ειναι Ελληνοπουλο?Δηλαδη οταν μεγαλωσει θα θεωρειτε γνησιος Ελληνας μιας κ γεννηθηκε κ μεγαλωσε εδω? Θα έχει ελληνική υπηκοοτητα... Τώρα οι γείτονες ή τα παιδιά στο σχολείο τι θα τον θεωρούν εξαρτάται
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η ολυμπιακή δέχεται boarding pass σε κινητό ε; Η Aegean δέχεται 100%, μιας και μόνο με boarding pass απ' το PassBook ταξιδεύω πλέον. Φαντάζομαι, μιας και είναι η ίδια εταιρεία, το ίδιο θα ισχύει και για την Ολυμπιακή. Στο site πάντως που μπήκα από περιέργεια (της Ολυμπιακής) και πήγα για web checkin, με έκανε redirect σε σελίδα της Aegean. 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η Aegean δέχεται 100%, μιας και μόνο με boarding pass απ' το PassBook ταξιδεύω πλέον. Φαντάζομαι, μιας και είναι η ίδια εταιρεία, το ίδιο θα ισχύει και για την Ολυμπιακή. Στο site πάντως που μπήκα από περιέργεια (της Ολυμπιακής) και πήγα για web checkin, με έκανε redirect σε σελίδα της Aegean. Νομίζω κάπου είδα στο site ότι είναι οκ και δε χρειάζεται εκτύπωση. Thanks
Anorymous Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν κουμπώσεις έναν σκληρό δίσκο με λειτουργικο σύστημα και λογισμικό απο έναν υπολογιστή σε άλλον θα μπουτάρει κανονικά Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2016 από Anorymous
Razor_7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν κουμπώσεις έναν σκληρό δίσκο με λειτουργικο σύστημα και λογισμικό απο έναν υπολογιστή σε άλλον θα μπουκάρει κανονικά win8.1 και μετά, ναι.
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε windows 7 ίσως. Αρκετά πιθανό, μιας που το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά αν είναι διαφορετική μάρκα τα τσιπσετ έτρωγα επανεκιννήσεις. Πχ σε socket 775 με gigabyte-asus-msi-dfi μητρικές έκανα τον δίσκο βόλτα. Με το που τον έβαλα σε μια dell nvidia 775, έτρωγα επανεκκινησεις. Δίσκος που έκανα φορματ στην nvidia δεν δούλευε στις άλλες τέσσερις.
Anorymous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 win8.1 και μετά, ναι. Είχα πάρει έναν ssd πριν 8 μήνες για το λαπτοπ και το αναβάθμισα στα 10 τα έπαιξε όμως πρόσφατα και αν το κόστος επισκέυεις είναι μεγάλο λέω να πάρω σταθερο και να κρατήσω τον δίσκο
allaboutjazz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά άλλαξε το chrome? Σήμερα έχει διαφορετική εμφάνιση ..έχω windows7 μήπως έγινε κάποια αναβάθμιση;
alfeios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά άλλαξε το chrome? Σήμερα έχει διαφορετική εμφάνιση ..έχω windows7 μήπως έγινε κάποια αναβάθμιση; Εγω δεν βλεπω αλλαγη, προς το παρον
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά άλλαξε το chrome? Σήμερα έχει διαφορετική εμφάνιση ..έχω windows7 μήπως έγινε κάποια αναβάθμιση; Ναι, κατι πρεπει να εγινε..
giorgolavos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πως βαζω δυο ή παραπανω F(x)= if() σε ενα κουτακι του excel?
Sheogorath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω δεν βλεπω αλλαγη, προς το παρον Σταδιακά το περνάνε λογικά. Σε μένα άλλαξε πριν 3-4 μέρες, στις κοπελιάς τον λογαριασμό πριν καμια εβδομάδα.
Razor_7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα πάρει έναν ssd πριν 8 μήνες για το λαπτοπ και το αναβάθμισα στα 10 τα έπαιξε όμως πρόσφατα και αν το κόστος επισκέυεις είναι μεγάλο λέω να πάρω σταθερο και να κρατήσω τον δίσκοΘα παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις