afentiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ναι υπάρχουν γιατι θες ντε καλά με USB όμως; (ρωτάω μήπως υπάρχει καλύτερη λύση για εσένα) ανοιξα θεμα στην ενοτητα hardware, επειδη δεν εχει υποδοχη 3,5mm
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα την ερώτηση σου.. απο το USB παίρνουν ήχο. Αν εννοείς εννοείς ποιος στέλνει τον ήχο εσωτερικά απο το PC τότε η απάντηση ειναι το κύκλωμα ήχου. (audiochipset) ή η κάρτα ήχου. Εγώ αυτά που έχω δει παίρνουν τροφοδοσία από το usb και έχουν 3.5" jack για να πάρουν τον ήχο από την έξοδο της κάρτας ήχου. Απλά δεν χρειάζονται πρίζα δηλαδή.
iordanis77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πόσο ειναι αυτη τη στιγμη το κανονικο εισιτηριο στα λεωφορεια και πόσο πληρωνουν οι ανω των 70 ετων?
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ αυτά που έχω δει παίρνουν τροφοδοσία από το usb και έχουν 3.5" jack για να πάρουν τον ήχο από την έξοδο της κάρτας ήχου. Απλά δεν χρειάζονται πρίζα δηλαδή. Έχουν δική τους καρτούλα ήχου μέσα. Έχω εγώ ένα σετάκι και τα έχω σε έναν Pentium 3 χωρίς audio. Δεν έβαλα εσωτερική κάρτα γιατί ήταν πατέντα παστωμένα στο κουτί. Συνεπώς μόνο ρεύμα και data παίρνουν απο το usb, όχι ήχο. 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πόσο ειναι αυτη τη στιγμη το κανονικο εισιτηριο στα λεωφορεια και πόσο πληρωνουν οι ανω των 70 ετων? Για Αθήνα 1,20 και 0,60 αντίστοιχα (ισχύει για 1 ωρα και 30 σεντς)
barca10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Για Αθήνα 1,20 και 0,60 αντίστοιχα (ισχύει για 1 ωρα και 30 σεντς) 1,40 νομίζω. 2
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχουν δική τους καρτούλα ήχου μέσα. Έχω εγώ ένα σετάκι και τα έχω σε έναν Pentium 3 χωρίς audio. Δεν έβαλα εσωτερική κάρτα γιατί ήταν πατέντα παστωμένα στο κουτί. Συνεπώς μόνο ρεύμα και data παίρνουν απο το usb, όχι ήχο. Thanks, ούτε που το είχα ξανακούσει! 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έμεινε 1,40 το ολόκληρο ε? Πλέον μόνο με κάρτα κυκλοφορώ οπότε το χω ξεχάσει τελείως.
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έγινε 1.20 σε κάποια φάση και έπεσε η διάρκεια στα 70' αλλά μετά επανήρθε στα 1.40/90'.
Faeton Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχουν δική τους καρτούλα ήχου μέσα. Έχω εγώ ένα σετάκι και τα έχω σε έναν Pentium 3 χωρίς audio. Δεν έβαλα εσωτερική κάρτα γιατί ήταν πατέντα παστωμένα στο κουτί. Συνεπώς μόνο ρεύμα και data παίρνουν απο το usb, όχι ήχο. τα HyperX Cloud II έχεις ε;
Sheogorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 τα HyperX Cloud II έχεις ε; Όχι κάτι απλά της Trust, που να βάλω το τέρας στο Pentium 3?
Adon1s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον, ροχαλιζω.Δεν ροχαλιζω... ΡΟΧΑΛΙΖΩ Προς το παρον δεν προλαβαινω να παω σε ΩΡΛ , ετσι κ αλλοιως ξερω πως εχω θεμα.Για προσωρινη λυση για να μην ενοχλω αλλους και ναν τους αφηνω να κοιμουνται,τι μπορω να κανω; Τις ταινιες BreathRight τις εχει δοκιμασει κανεις ;Καποιο spray ισως ;Σιγουρα αν κοιμαμαι στο πλαι δεν ροχαλιζω, αλλα στον υπνο κουνιεμαι ...
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει αν δεις στο banggood ένα πράγμα σαν ελαστικος υφασμάτινες ιμάντας που πιάνει κάτω από το σαγόνι και έτσι δεν αφήνει το στόμα να ανοίξει με συνέπεια το ροχαλιτο. Και δεν ήταν ακριβο 8-9€ είχε. Αν το ξαναδώ θα βάλω link
Προτεινόμενες αναρτήσεις