Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εφαρμογη για ανδοιδ που να κανει μεταφραση οποιας λεξης θελω σε αλλο app απά πατωντας/μαρκαροντας τη λεξη υπαρχει? (κατι σαν kindle για οσους ξερουν)

Αν οχι, ποιο αγγλοελληνικο λεξικο που δουλευει σε multi-window στο ανδροιδ προτεινετε?

το κανει το google translate

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ερωτηση ebay:

Δεν μου 'ρθε ενα προιον, αλλα ο πωλητης εκανε αμεσως ριφαουντ κια δεν ειχα κανενα προβλημα.

Να του κανω θετικη αξιολογηση, που να περιγραφει τι εγινε;

• Moderators
Δημοσ.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε restart ένα android smartphone;

Οταν το νιωθεις να μπουκωνει ή/και να εχει καμια περίεργη κατανάλωση μπαταρίας. Χονδρικα χωρίς να εχω επιχειρήματα αμα κάνεις ρησταρτ καθε 3 με 4 μερες είναι cool κατα τη γνώμη μου για μεσο χρηστη που δεν ανοίγει 200 διαφορετικες εφαρμογές την ημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Για συναγερμο σε σπιτι στην επαρχεια,οπου θα χει τα βασικα(πινακα,σειρηνα,8 παγιδες) + gsm μου παν οτι θελει 700 ευρω με εγκατασταση.Μαρκα νομιζω Matrix. Ειναι καλη τιμη;

Δημοσ.

Από amazon.com αν πληρώσουμε import fees κατά την παραγγελία ξεμπερδεύουμε με το τελωνείο ε;

Ναι αλλα μου είχε τυχει απατεώνας κούριερ (ή απλά άσχετος) που ζηταγε λεφτα. Με τα πολλα βαρεθηκε, παρελαβα και εφυγε.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα μου είχε τυχει απατεώνας κούριερ (ή απλά άσχετος) που ζηταγε λεφτα. Με τα πολλα βαρεθηκε, παρελαβα και εφυγε.

Ζήταγε επιπλέον λεφτά υποτίθεται για τελωνείο;

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι τι δικαιολογία ειχε πει παντως ζηταγε λεφτα και μετα ειπε οτι θα παρει τηλεφωνο στο καταστημα αλλά "μιλαγε" ή "δεν το σηκωναν".

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μεταφραζει το gtranslate μεσα απο εφαρμογες;

ναι! πηγαινε στις ρυθμισεις και κοιτα για tap to translate

Δημοσ.

Χρειάζομαι τις γεωγραφικές γνώσεις των insomniacs 

πως λέγεται η ραχοκοκαλιά που διαμορφώνεται ο οικισμός Γονέα;;;; 

post-387656-0-48606100-1476434486_thumb.jpg

Δημοσ.

Οροσειρά;

(το ερωτηματικό γιατί δεν είμαι σίγουρος)

Ή εννοείς μόνο το «γούβωμα» στο οποίο είναι μέσα ο οικισμός;

Δημοσ.

Οροσειρά;

(το ερωτηματικό γιατί δεν είμαι σίγουρος)

Ή εννοείς μόνο το «γούβωμα» στο οποίο είναι μέσα ο οικισμός;

Ονομασία ψάχνω για το ύψωμα. Ουσιαστικά είναι παρακλάδι του Ταϋγέτου. 

έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία; Μόνο κάποιος που είναι από κείνα τα μέρη θα ξέρη. 

ο οικισμός είναι ημιορεινός, ουσιαστικά αναπτύσσεται στις παρειές εκείνου του "αταύτιστου" λόφου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...