Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εφαρμογη για ανδοιδ που να κανει μεταφραση οποιας λεξης θελω σε αλλο app απά πατωντας/μαρκαροντας τη λεξη υπαρχει? (κατι σαν kindle για οσους ξερουν) Αν οχι, ποιο αγγλοελληνικο λεξικο που δουλευει σε multi-window στο ανδροιδ προτεινετε? το κανει το google translate
jeep13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ερωτηση ebay: Δεν μου 'ρθε ενα προιον, αλλα ο πωλητης εκανε αμεσως ριφαουντ κια δεν ειχα κανενα προβλημα. Να του κανω θετικη αξιολογηση, που να περιγραφει τι εγινε;
Valerie_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι. Είναι κρίμα να ρίξεις το ποσοστό του ενώ έκανε refund. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε restart ένα android smartphone; Οταν το νιωθεις να μπουκωνει ή/και να εχει καμια περίεργη κατανάλωση μπαταρίας. Χονδρικα χωρίς να εχω επιχειρήματα αμα κάνεις ρησταρτ καθε 3 με 4 μερες είναι cool κατα τη γνώμη μου για μεσο χρηστη που δεν ανοίγει 200 διαφορετικες εφαρμογές την ημερα. 1
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Από amazon.com αν πληρώσουμε import fees κατά την παραγγελία ξεμπερδεύουμε με το τελωνείο ε;
Manolis2510 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα. Για συναγερμο σε σπιτι στην επαρχεια,οπου θα χει τα βασικα(πινακα,σειρηνα,8 παγιδες) + gsm μου παν οτι θελει 700 ευρω με εγκατασταση.Μαρκα νομιζω Matrix. Ειναι καλη τιμη;
Razor_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το κανει το google translateμεταφραζει το gtranslate μεσα απο εφαρμογες;
idomeneas7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Από amazon.com αν πληρώσουμε import fees κατά την παραγγελία ξεμπερδεύουμε με το τελωνείο ε; Ναι αλλα μου είχε τυχει απατεώνας κούριερ (ή απλά άσχετος) που ζηταγε λεφτα. Με τα πολλα βαρεθηκε, παρελαβα και εφυγε. 1
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα μου είχε τυχει απατεώνας κούριερ (ή απλά άσχετος) που ζηταγε λεφτα. Με τα πολλα βαρεθηκε, παρελαβα και εφυγε. Ζήταγε επιπλέον λεφτά υποτίθεται για τελωνείο;
idomeneas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν θυμαμαι τι δικαιολογία ειχε πει παντως ζηταγε λεφτα και μετα ειπε οτι θα παρει τηλεφωνο στο καταστημα αλλά "μιλαγε" ή "δεν το σηκωναν". 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μεταφραζει το gtranslate μεσα απο εφαρμογες; ναι! πηγαινε στις ρυθμισεις και κοιτα για tap to translate
Demetra_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Χρειάζομαι τις γεωγραφικές γνώσεις των insomniacs πως λέγεται η ραχοκοκαλιά που διαμορφώνεται ο οικισμός Γονέα;;;;
saxos55 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Οροσειρά; (το ερωτηματικό γιατί δεν είμαι σίγουρος) Ή εννοείς μόνο το «γούβωμα» στο οποίο είναι μέσα ο οικισμός;
Demetra_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Οροσειρά; (το ερωτηματικό γιατί δεν είμαι σίγουρος) Ή εννοείς μόνο το «γούβωμα» στο οποίο είναι μέσα ο οικισμός; Ονομασία ψάχνω για το ύψωμα. Ουσιαστικά είναι παρακλάδι του Ταϋγέτου. έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία; Μόνο κάποιος που είναι από κείνα τα μέρη θα ξέρη. ο οικισμός είναι ημιορεινός, ουσιαστικά αναπτύσσεται στις παρειές εκείνου του "αταύτιστου" λόφου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις