Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα..

Κάτι είχε αλλάξει στο πρόγραμμα μάλλον (τώρα άρχισε η γαλλική με τον Βούδα) και είχανε μία με τον Χορν όπου συναντάει τον διάβολο και του δίνει "νιάτα". 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Πρόσφατα αγόρασα αυτό το pc http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904450 Έβαλα τα 7αρια κατέβασα και τα drivers από τη σελίδα της lenovo, τα εγκατέστησα όλα ΕΚΤΟΣ από την κάρτα γραφικών..Μόλις πάω να εγκαταστήσω το driver για την nvidia μου βγάζει ότι πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα την intel..Οπότε πηγαίνω να εγκαταστήσω το driver για την intel και μόλις πατάω setup εμφανίζεται: Το συγκεκριμένο σύστημα δεν καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση λογισμικού.Καμιά ιδέα κανείς?? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

android κινητό με υποστήριξη τεχνολογίας USB on the go

μέχρι πόσες συνδεδεμένες συσκευές μπορεί να τρέξει?

έχω δει βίντεο με usb hub που έτρεχε πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί.

Δημοσ.

Το Ματζεντα που προταθηκε προηγουμενος για αγγλοελληνικο λεξικο σε εφαρμογη στο desktop δεν με ικανοποιησε. Θελω κατι πιο απλο, χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα. Οσο πιο κοντα στο Gword αν ξερετε για τα Windows 7.

Δημοσ.

Το Ματζεντα που προταθηκε προηγουμενος για αγγλοελληνικο λεξικο σε εφαρμογη στο desktop δεν με ικανοποιησε. Θελω κατι πιο απλο, χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα. Οσο πιο κοντα στο Gword αν ξερετε για τα Windows 7.

Δοκίμασε το Lingoes. Έχει απλό interface και μπορείς να προσθέσεις αρκετά λεξικά απο το library που έχει. Το κακό είναι ότι έχει μόνο ένα Αγγλο-ελληνικό και ενα Ελληνο-αγγλικό λεξικό αντίστοιχα.

Απο εδώ μπορείς να κατεβάσεις τα λεξικά.

Δημοσ.

ξερει κανεις τι ωρα ξεκιναει αυριο η παρελαση?

Έχεις πρόσκληση για να δεις το παιδί σου? Εμένα δε μου έδωσαν να δω την ανιψιά μου :-P

11.00 αυριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...