Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αυτο με εγγραφή είναι όμως ε? Και ζητάει κ πιστωτικη κάρτα

Εξακολουθείς να με πειράζεις φαντάζομαι;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχει όριο ηλικίας για να κάνεις αίτηση ώστε να μπεις σε οποιοδήποτε από τα τμήματά του; Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 22 ετών, και όχι 18.

Δημοσ.

Σε μια μητρικη msi g31mf εχω 2 μνημες (μια  2gb και μια 1gb). Το συστημα δεν αναγνωριζει αυτη τον 2 gb και γραφει οτι εχει το συστημα 1gb. Αν βγαλω τα τη μνημη με τα 2gb και αφησω μονο αυτη με το 1, μου κανει ρισταρτ μπλε οθονες και τετοια.. Γενικα υπηρχε θεμα με τις μνημες με μπλε οθονες αλλα αποοταν εβαλα τα 2+1 gb παει μια χαρα μονο που δεν αναγνωριζονται τα 2gb.. Εχω κανει update το bios αλλα τπτ...

Υπαρχει καποια λυση να αναγνωριστουν τα 2 gb?? Ή λεμε απλα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα...???

Δημοσ.

Anorymous ωραιο νικ

Τhanks και για την απαντηση

Αλλη ερωτηση: τι εφαρμογη χρειαζομαι για να σκαναρω qr code?

Δημοσ.

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχει όριο ηλικίας για να κάνεις αίτηση ώστε να μπεις σε οποιοδήποτε από τα τμήματά του; Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 22 ετών, και όχι 18.

Ανάλογα το προγραμμα. Συνήθως ειναι 18.

Δημοσ.

Ναι και από ότι διάβασα δε θα δοθεί παράταση

Μάλλον έχει πέσει το σύστημα τότε.

Σ'ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Σε μία συζήτηση που είχα το ΣΚ, κάποιος από την παρέα είπε ότι όταν κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ, παρόλο που απαγορεύεται, δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, αν θυμάμαι καλά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορέυεται εντελώς.

Δημοσ.

εκεί που τόξυνα ( το σκρατς ) απόρησα , 

ξέρει κανείς τί σόϊ υλικό είναι αυτό το μαύρο που έχουν επάνω όλα τα ξυστό ;

Δημοσ.

Σε μία συζήτηση που είχα το ΣΚ, κάποιος από την παρέα είπε ότι όταν κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ, παρόλο που απαγορεύεται, δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, αν θυμάμαι καλά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορέυεται εντελώς.

Νομιζω οτι απαγορευεται μονο σε δαση και παραλλιες αλλου νομιζω μπορεις και βασικα και σε παραλλια να πας αν δεν εχει κοντα ενοικιαζομενα και ξενοδοχεια δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει κανεις μαζι σου.

Ξερει κανεις ποσος ειναι ο μισθος για τα σοχ σε ειδηκοτητες ΤΕ, ειδα κατι θεσης σε επαρχεια και μου ειπε ενας φιλος οτι ειναι ο μισθος 751 ευρω αν ισχυει το σκεφτομαι σοβαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...