giorgolavos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ναι, ενω στην αριστερη μασχαλη βαζω αυτη την κατασκευη που ειχε ο τυπος με το σπασμενο χερι στο police academy
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Κάθε πότε κάνει προσπάθεια να τραβήξει χρήματα απο την κάρτα το amazon;
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για να γίνεις personal trainer, πρέπει να τελειώσεις γυμναστική ακαδημία έτσι ? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλα,οτι δηλωσεις εισαι Ο αλλος δηλωνε γιατρος και τον ειχαν διευθυντή σε νοσοκομείο Sent from my iPhone using Insomnia 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα....
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Έχω 1 pdf (1 σελίδα) που εχει γίνει από 1 word μέσα έχει 1 φωρογραφία που πιθανότατα έχει γίνει "insert image" στο word Υπάρχει τρόπος να διαβάσω EXIF data της φωτογραφίας ... ... εδώ σας θέλω
kostionalist Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για να γίνεις personal trainer, πρέπει να τελειώσεις γυμναστική ακαδημία έτσι ? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος Για να γινεις personal trainer πρεπει να τελιωσεις καποια σχολη GRAFTS η AF(υπαρχουν κι αλλες αλλα αυτες ειναι οι πιο γνωστες)...Η γυμναστικη ακαδημια θα σε βοηθησει γιατι θα ασχολεισαι με το αντικειμενο και θα μαθεις περισσοτερα
nickmanak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 -καθε μερα -γυμν. ακαδ για κυρος. -μην τα τρως εκτος αν ειναι λιγα -δεν μπορεις
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Θελω να μου προτεινετε μερικα μουσεια μοντερνας τεχνης ,ζωγραφικης,γλυπτικης ,design , για να περιηγηθω online μεσω του google art η καποιας παρομοιας υπηρεσιας
mouxaxa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πάω Εδιμβούργο τον Αύγουστο για καμια εβδομάδα Θα μείνω σε ξενοδοχείο Αν δε κάνω λάθος , στη Βρετανία κλπ έχουν κάτι κουλές πρίζες με 3 τρύπες , αντί των δικών μας "κλασσικών" . Θα δίνει ( γενικά δίνουν εκει στα δωμάτια ;;; ) το ξενοδοχείο τον σχετικό αντάπτορα ή πρέπει να αγοράσω απο εδώ ; Και πως το λένε στα αγγλικά αυτό τον ανταπτορα , αν ειναι να το πάρω απο ebay Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις ανταπτορα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σούκο. Στο απλό διπλό φις, βάζεις στην υποδοχή της γείωσης κάτι που να χωράει πχ ένα jack 3.5mm και στην συνέχεια βάζεις στις από κάτω υποδοχές την πρίζα σου. Το jack το βγάζεις μετά ε. ειναι κακό να τρώμε τα κουκούτσια απο το καρπούζι ? δεν ειχα φάει ποτέ και πάντα έπινα στο τέλος το ζουμί απο το μπολάκι αλλα σήμερα έφαγα κ τα κουκούτσια μαζι και μου άρεσε η γευση. Κάνει κακό ? λογικά όχι αλλα λέω τώρα.... Πολλοί στο εξωτερικό απ' όσο γνωρίζω τα τρώνε τα σπόρια κανονικά. Καθαρίζουν και το έντερο... 2
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις ανταπτορα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σούκο. Στο απλό διπλό φις, βάζεις στην υποδοχή της γείωσης κάτι που να χωράει πχ ένα jack 3.5mm και στην συνέχεια βάζεις στις από κάτω υποδοχές την πρίζα σου. Το jack το βγάζεις μετά ε. Μπερδεύτηκα.. Τί είναι το Jack ? Και λέγοντας γείωση ; σε γενικές γραμμές , κάτι απλό ;
ask Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 πως λεγεται η υπερτατη τρολ σελιδα με ελληνικες ειδησεις?θυμαμαι ενα αρθρο για ανθρωποκυνηγητο κατσαριδας!!εχω κολλησει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις