Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξερετε να μου πειτε σε μια σχολη ΤΕΙ ποσο ειναι το περιθωριο να την ''βγαλω''? δηλαδη μεχρι ποσα χρονια θα μπορω?

Δημοσ.

Πλέον είναι ν+2. Αν η σχολή σου θέλει 4 χρόνια 'τυπικά' για να βγει σου επιτρέπουν 6 χρόνια να την κάνεις...

Δημοσ.

Πλέον είναι ν+2. Αν η σχολή σου θέλει 4 χρόνια 'τυπικά' για να βγει σου επιτρέπουν 6 χρόνια να την κάνεις...

μαλιστα..σε ευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

v+v/2 είναι, που στην περίπτωση που η σχολή έχει διάρκεια 4 έτη, τότε είναι 4+2=6. Αν είναι 5 έτη τότε είναι 5+2,5=7,5.

Δημοσ.

Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του.

Μέχρι 4 προς τα κάτω, από 5 έως 9 προς τα πάνω.

Δημοσ.

Γιατί εγώ θυμάμαι το όριο να είναι στο 0,6; Το ίδιο κάνει και ο καθηγητής στις σημειώσεις του.

Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9).

Δημοσ.

Στην κλασική στρογγυλοποίηση το 0.5 γίνεται 0 και το 0.6 γίνεται 1;

αν το τελευταίο ψηφίο είναι από 5, 6, 7, 8 ή 9 τότες στρογγυλοποιείται προς τα πάνω. 1, 2, 3 ή 4 στρογγυλοποιείται προς τα κάτω.

Μην το λες όριο, γιατί σε μπερδεύει χειρότερα. Απλά να θυμάσαι ότι τα μισά από τα 10 ψηφία πάνε προς τα κάτω (0,1,2,3,4) και τα άλλα μισά προς τα πάνω (5,6,7,8,9).

Σωστός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...