Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχχαχαχααχα

ναι  σ'αυτό έχεις δίκιο. Αν το πάει φίλος σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν

μόνο που δεν αγγαρεύω ποτέ κανέναν

ούτε για να μου κάνει φορμάτ ούτε για να μου το πάει

http://www.piriform.com/ccleaner

Σβήσε ό,τι θέλεις και βάλε το drive wiper του προγράμματος να κάνει wipe free space.

Τελείωσες.

Επίσης και με Tune up utilities κάνεις τη δουλειά σου

Μπορειτε να μου πειτε καλες μαρκες μπαταριων για το samsung galaxy s4 mini?

Εχω βρει αυτες που εχουν το μεγεθος της μαμα μπαταριας αλλα ειναι περισσοτερα mah αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλες μαρκες ή οχι.

Μπαταρια πρωτη

Μπαταρια δευτερη

Μπαταρια τριτη

ο πρώτος μόνο. Έπίσης αυτή (από αυτόν πήρε πρόσφατα φίλος μου για το γαλαξυ 3 και έμεινε πολύ ευχαριστημένος)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο πρώτος μόνο. Έπίσης αυτή (από αυτόν πήρε πρόσφατα φίλος μου για το γαλαξυ 3 και έμεινε πολύ ευχαριστημένος)

Δεν μιλαω να παρω μια μπαταρια ιδιας χωρητικοτητας σε mah αλλα μεγαλυτερη για να κραταει περισσοτερο.

Δημοσ.

Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία μόνο με μεγαλύτερο μέγεθος.

Αν μπορούσαν στον ίδιο χώρο να κρατάει περισσότερο δεν θα το έβαζαν οι κατασκευαστές? 

Δημοσ.

Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία μόνο με μεγαλύτερο μέγεθος.

Αν μπορούσαν στον ίδιο χώρο να κρατάει περισσότερο δεν θα το έβαζαν οι κατασκευαστές? 

Δεν ισχύει αυτό βέβαια

Δημοσ.

Μιλάω για αυτές που πουλάνε σε ebay βέβαια.

Όσες έχω δει εγώ και όταν έψαχνα και για το δικό μου έτσι ήταν.

Και όσες έγραφαν παραπάνω mAh πάνω αλλά ήταν στο ίδιο μέγεθος στην καλύτερη κρατούσαν το ίδιο σε όσα reviews βρήκα.

Δημοσ.

Μιλάω για αυτές που πουλάνε σε ebay βέβαια.

Όσες έχω δει εγώ και όταν έψαχνα και για το δικό μου έτσι ήταν.

Και όσες έγραφαν παραπάνω mAh πάνω αλλά ήταν στο ίδιο μέγεθος στην καλύτερη κρατούσαν το ίδιο σε όσα reviews βρήκα.

Ναι αλλά αυτές του ebay είναι κινεζιές της πλάκας που η πραγματική τους χωρητικότητα απέχει πολύ από την αναγραφόμενη.

Γι'αυτό δεν κρατάνε

Δημοσ.

Τελευταία, όταν πατάω αριστερό κλικ σε ένα λινκ ποσταρισμένο στο φόρουμ, τις μισές φορές μου ανοίγει σε νέα καρτέλα και με πάει εκεί(κανονικά δηλαδή) αλλά μερικές φορές φορτώνει στην ίδια σελίδα που βρίσκομαι.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Στις επιλογές για καρτέλες του φφ δεν υπάρχει κάτι σχετικό

Δημοσ.

Τελευταία, όταν πατάω αριστερό κλικ σε ένα λινκ ποσταρισμένο στο φόρουμ, τις μισές φορές μου ανοίγει σε νέα καρτέλα και με πάει εκεί(κανονικά δηλαδή) αλλά μερικές φορές φορτώνει στην ίδια σελίδα που βρίσκομαι.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Στις επιλογές για καρτέλες του φφ δεν υπάρχει κάτι σχετικό

Δώσ'του λίγο χρόνο να φορτώσει πρώτα η σελίδα γιατί το site είναι υπό αναβάθμιση

• Like 1
Δημοσ.

Σας ανοίγει το skroutz ; Εμένα από χθες το βράδυ από υπολογιστή δεν μπαίνει...

Βρήκα μόνος μου απάντηση και για όσους ενδεχομένως μπαίνουν από 3G στικάκι Vodafone.

Γειά σου Mike και σε ευχαριστούμε για το μήνυμά σου! Η ιστοσελίδα μας λειτουργεί κανονικά και χωρίς πρόβλημα! Εάν προσπαθείς να μπεις με mobile/3G stick, να σε ενημερώσουμε πως το Skroutz.gr εδώ και αρκετές ημέρες αποτελεί στόχο κακόβουλης ενέργειας μέσω δικτύου συγκεκριμένου παρόχου. Επομένως, για να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα στην ιστοσελίδα μας, υποχρεωθήκαμε προσωρινά να αποκλείσουμε την πρόσβαση σε όλο το δίκτυο του συγκεκριμένου παρόχου μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση. Εάν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα με το 3G stick, θα σε παρακαλούσαμε να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης του παρόχου σου προκειμένου να καταγραφεί το πρόβλημα και να σε ενημερώσουν σχετικά. Ευχαριστούμε!

Δημοσ.

Ταξι απο αεροδρομιο για Μαρουσι.

Ο,τι γραψει το ταξιμετρο η πληρωνουμε το φιξ 35αρακι που αναφερει ο χαρτης στο Αεροδρομιο (που ομως ειναι για περιοχες στο κεντρο)?

Ημουν οντως ψυχοπαθης οταν φωναζα στον ταξιτζη η να τα φαει στα dulcolax ο παλιοπετουγιας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...