trayban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω κάποιον μέσω Facebook;
gokuthelegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναρώτησα πριν μερικές σελίδες αλλά δεν έλαβα απάντηση, οπότε ξαναρωτάω. Έχω OTE Conn-x εως 24. Η γραμμή είναι σε Fast Path και σε γενικές γραμμές πιάνω σταθερά 16mbps. Το fast path από ότι έχω ακούσει έχει καλά pings και είναι ότι πρέπει για gamers. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι σε κόβει λίγο σε ταχύτητα (δεν είμαι σίγουρος, για αυτό ρωτάω). Εγώ δεν παίζω παιχνίδια online, αν ζητήσω να πάω σε interleaved, η ταχυτητά μου θα ανέβει έστω και λίγο; Και αν ναι, που πρέπει να καλέσω για να μου κάνουν την αλλαγή;
john654321 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα εχετε να προτεινεται καποια αλοιφη για γρατζουνιες στο αυτοκινητο και σε λογικη τιμηκατα προτιμηση χοντρη αλοιφη.
Antwni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μια απορία που δεν έχω καταλάβει ακόμα. Γιατί στην σημαία της ανεξάρτητης κρήτης έχουμε το αστεράκι? Αυτό δεν είναι Τούρκικο?
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναρώτησα πριν μερικές σελίδες αλλά δεν έλαβα απάντηση, οπότε ξαναρωτάω. Έχω OTE Conn-x εως 24. Η γραμμή είναι σε Fast Path και σε γενικές γραμμές πιάνω σταθερά 16mbps. Το fast path από ότι έχω ακούσει έχει καλά pings και είναι ότι πρέπει για gamers. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι σε κόβει λίγο σε ταχύτητα (δεν είμαι σίγουρος, για αυτό ρωτάω). Εγώ δεν παίζω παιχνίδια online, αν ζητήσω να πάω σε interleaved, η ταχυτητά μου θα ανέβει έστω και λίγο; Και αν ναι, που πρέπει να καλέσω για να μου κάνουν την αλλαγή; Είναι δυνατόν να λέγεται fast path και να κόβει ταχύτητα; Το ανάποδο γίνεται, αν πας σε interleaved θα μειωθεί.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Κι όμως, στο fast path συνήθως συγχρονίζεις χαμηλότερα. Αν δεν παίζεις παιχνίδια που θες όσο το δυνατό λιγότερο latency, δεν πιστεύω ότι αξίζει να πας σε fast path.
gokuthelegend Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι δυνατόν να λέγεται fast path και να κόβει ταχύτητα; Το ανάποδο γίνεται, αν πας σε interleaved θα μειωθεί. Μπορεί να λέγεται fast επειδής έχεις μικρό ping που σημαίνει ότι το πακέτο φτάνει γρηγορότερα στον προορισμό του. Αλλά συνολικά σαν bandwidth κερδίζω ή χάνω κάτι;
kuzko21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ξαναρώτησα πριν μερικές σελίδες αλλά δεν έλαβα απάντηση, οπότε ξαναρωτάω. Έχω OTE Conn-x εως 24. Η γραμμή είναι σε Fast Path και σε γενικές γραμμές πιάνω σταθερά 16mbps. Το fast path από ότι έχω ακούσει έχει καλά pings και είναι ότι πρέπει για gamers. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι σε κόβει λίγο σε ταχύτητα (δεν είμαι σίγουρος, για αυτό ρωτάω). Εγώ δεν παίζω παιχνίδια online, αν ζητήσω να πάω σε interleaved, η ταχυτητά μου θα ανέβει έστω και λίγο; Και αν ναι, που πρέπει να καλέσω για να μου κάνουν την αλλαγή; παρε το 13888 και πες τους να σε γυρισουν , ο ΟΤΕ εχει επιλογη για fast path η οχι. εφοσον δεν το χρειαζεσαι πες τους να σε αλλαξουν για να ανεβεις λιγο.
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να λέγεται fast επειδής έχεις μικρό ping που σημαίνει ότι το πακέτο φτάνει γρηγορότερα στον προορισμό του. Αλλά συνολικά σαν bandwidth κερδίζω ή χάνω κάτι; Ναι θα ανέβει λιγάκι ο συγχρονισμός σου
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο ειναι το καλυτερο και ποιο ενημερωμενο προγραμμα να βρισκει αυτοματα drivers για υπολογιστες? Π.χ. driver genius, driver magician, driver easy κ.τ.λ. Ποιο θα προτεινατε εσεις και γιατι?
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγινε ενοικιαση αυτοκινήτου και επίσης εγινε ενα ατυχημα ( χτυπημα με καδο σκουπιδιων ) . Ο τεχνικος της εταιριας ενοικίασης το ειδε και το κοστολογησε με ενα Χ ποσό , παραπάνω απο οσο περιμέναμε . Ισως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η ζημιά να κοστίζει τόσο . Υπάρχει η δυνατότητα νομικώς / συμφωνητικώς / κατόπιν διαπραγμάτευσης κλπ να βρουμε εμεις καποιον τεχνικό πλην αυτου της εταιρίας με την ελπίδα η ζημια αυτη να κοστίσει για την επιδιόρθωση της λιγότερο απο αυτο που ζητάνε απο την εταιρία ; Πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε οτι η ζημια αξιζει λιγοτερο απο οσο μας ζητανε και οτι τα παραπανω χρηματα θα τα μοιραστουν μαζι ;
barca10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εγινε ενοικιαση αυτοκινήτου και επίσης εγινε ενα ατυχημα ( χτυπημα με καδο σκουπιδιων ) . Ο τεχνικος της εταιριας ενοικίασης το ειδε και το κοστολογησε με ενα Χ ποσό , παραπάνω απο οσο περιμέναμε . Ισως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η ζημιά να κοστίζει τόσο . Υπάρχει η δυνατότητα νομικώς / συμφωνητικώς / κατόπιν διαπραγμάτευσης κλπ να βρουμε εμεις καποιον τεχνικό πλην αυτου της εταιρίας με την ελπίδα η ζημια αυτη να κοστίσει για την επιδιόρθωση της λιγότερο απο αυτο που ζητάνε απο την εταιρία ; Πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε οτι η ζημια αξιζει λιγοτερο απο οσο μας ζητανε και οτι τα παραπανω χρηματα θα τα μοιραστουν μαζι ; Δεν είναι ασφαλισμένο και για ιδιες ζημιές; Εγώ όσες φορές έχω νοικιάσει μου λένε ότι καλύπτει τα πάντα η ασφάλεια από ένα ποσό και πάνω. (100-200€ δεν θυμάμαι) Πόση ζημιά έγινε; Πόσα ζήτησαν;
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι ασφαλισμένο και για ιδιες ζημιές; Εγώ όσες φορές έχω νοικιάσει μου λένε ότι καλύπτει τα πάντα η ασφάλεια από ένα ποσό και πάνω. (100-200€ δεν θυμάμαι) Πόση ζημιά έγινε; Πόσα ζήτησαν; Εγινε ενα βαθούλωμα στην πίσω πόρτα , μια αχνή γρατζουνιά - γραμμή (γρατζουνια = εφυγε το χρωμα ) πλάτους σχεδόν μισου εκατοστού και μηκους σχεδόν 30 πόντων + το χερουλι της πόρτας αυτης είναι χαλαρό . Μας ζήτησαν 370€
barca10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγινε ενα βαθούλωμα στην πίσω πόρτα , μια αχνή γρατζουνιά - γραμμή (γρατζουνια = εφυγε το χρωμα ) πλάτους σχεδόν μισου εκατοστού και μηκους σχεδόν 30 πόντων + το χερουλι της πόρτας αυτης είναι χαλαρό . Μας ζήτησαν 370€ Διάβασε το συμβόλαιο ενοικίασης, δες τι λέει για τις ζημιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις