Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το καταστατικό της πολυκατοικίας ακυρώνεται (παρακάμπτεται θα έλεγα) με νόμο μόνο στην περίπτωση αλλαγής από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Προκειμένου δηλαδή να γίνει αυτή η μετατροπή, αρκεί πλειοψηφία 50%+1 ψήφοι, άσχετα με το τι λέει το καταστατικό (το δικό μας πχ λέει ότι για οποιαδήποτε αλλαγή στην θέρμανση απαιτείται το 70% των ψήφων).

Δημοσ.

whats app, viber κτλ συνεχίζουν να λειτουργούν με το παλιό νμ σε περίπτωση που αλλάξεις sim/αριθμό τηλεφώνου;

Δημοσ.

whats app, viber κτλ συνεχίζουν να λειτουργούν με το παλιό νμ σε περίπτωση που αλλάξεις sim/αριθμό τηλεφώνου;

Αν δεν κάνεις reset το κινητό, ναι. Το whatsapp σίγουρα δεν επηρεάζεται, κατα πάσα πίθανότητα ούτε και το viber, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Αν περιμενω να αναψει κοκκινο το λαμπακι στην ηλεκτρικη μου οδοντοβουρτσα και μετα να την βαλω να φορτισει φορτιζει γυρω στις 20-24 ώρες, οποτε χανω ενα δυο βουρτσισματα ετσι.

Εσεις την φορτιζετε οποτε να'ναι;

Δημοσ.

Πήγα στον γιατρό μου με το βιβλιάριο του πατέρα μου και μου έγραψε μαγνητική. Το θέμα είναι πως μου την έγραψε στο όνομα του πατέρα μου. Εγώ είμαι ασφαλισμένος στον πατέρα μου. Πήγα έκλεισα ραντεβού χωρίς να το δω. Αύριο που θα πάω για την μαγνητική θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

πηρα καινουριο πλυντηριο πιατων και εχει ενα προγραμμα με "πολυδυναμες παστιλιες", τι σημαινει αυτο? τις ταμπλετες εννοει?

Δημοσ.

το να διαβάσεις το manual υπάρχει στον ορίζοντα; :)

το μονο που λεει για τις παστιλιες ειναι οτι βελτιστοποιει το αποτελεσμα πλυσιματος και στεγνωματος και την επιμηκυνση της ωρα του προγραμματος, εσυ τι καταλαβες?:P

Δημοσ.

Aν είναι κλειστή, μέχρι αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Αν ανοιχτεί, έως 4-5 μέρες μετά το άνοιγμα, έτσι λέει το κουτάκι στις οδηγίες.

• Like 1
Δημοσ.

Aν είναι κλειστή, μέχρι αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Αν ανοιχτεί, έως 4-5 μέρες μετά το άνοιγμα, έτσι λέει το κουτάκι στις οδηγίες.

Σοβαρα; Δηλαδη αν θελω να κανω ενα φαγητο με πουμαρο μια φορα τη βδομαδα πρεπει να αγοραζω καθε βδομαδα καινουρια; Τελοσπαντων, ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...