Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα εχουν οντως διαφορες στην ποιοτητα οι ζελατινες. Η Ζagg που λεει ο linkin ειναι καλη, αν και προσωπικα πιστευω πως τα tempered glass ειναι ολα πανω κατω τα ιδια ανεξαρτητως τιμης.

Eχεις δοκιμασει καμια καλη και φθηνη?? Αν ειναι να δοκιμασω καμια στο παλιο μου nexus 4.

• Moderators
Δημοσ.

Eχεις δοκιμασει καμια καλη και φθηνη?? Αν ειναι να δοκιμασω καμια στο παλιο μου nexus 4.

Aυτην εχω παρει στο Note 3 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. :) http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-NOTE3-/181573888248?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2a46a5a8f8

Νομιζω μαλιστα πως την ειχα παρει ακομια πιο φθηνα, γυρω στα 6 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν εισαι ασφαλισμενος ΟΑΕΕ και πας σε συμβεβλημενο γιατρο , πληρωνεις ? η οχι ? γενικα τι ισχυει πλεον ...

εμείς δεν είχαμε πληρώσει, πάρε και ρωτα, υποχρέωση τους είναι να απαντησουν

Οι Scorpions δεν έχουν τραγούδι nightmare AFAIK

Μάλλον εννοείς αυτό που λέει ο τριλοβίτηςναι αυτο. Nαι αυτό.το 92 λοιπόν; και τελικά οι σκορπιονσ τιδιυλεια έχουν μαύρο; απλα το ερμηνευσανε ξανά;

Δημοσ.
Nαι αυτό.το 92 λοιπόν; και τελικά οι σκορπιονσ τιδιυλεια έχουν μαύρο; απλα το ερμηνευσανε ξανά;

Οι MSG είναι η "προσωπική" μπάντα του πρώτου κιθαρίστα των Scorpions, MIchael Schenker. Υπάρχει μια μακρά σχέση μεταξύ των δύο συγκροτημάτων.

• Like 1
Δημοσ.

Kυριακή, νόμιζες πως ήταν των Scorpions, σου παρέθεσα και την άποψη της Πόπης  και έγινε της ... προαναφερθείσας! :lol:  :D  :P   Ξεχνάς λοιπόν τους Σκορπιούς και μένουμε στους Μichael Schenker Group, McAuley Schenker Group ειδικότερα για όσους δίσκους ήταν τραγουδιστής ο κύριος ΜcAuley (αυτός που ακούς και στο Nightmare) Πρωτοκυκλοφόρησε το 91 στην Ιαπωνία και το 92 στην Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν δημιουργηθεί κάτι φάκελοι σε μερικούς σκληρούς μου με όνοματα κάτι σαν αυτό "5a7e126a3bba720674efd0" και δεν μπορώ να τους διαγράψω. Τι περιέχουν, γιατί υπάρχουν; Μιλάμε πάντα για Windows 7.

Δημοσ.

Είδα τώρα Σύνταγμα-Ευαγγελισμός κ.λπ. θα είναι κλειστοί από τις 2. Πουθενά όμως δεν αναφέρει μέχρι πότε. Θα παραμείνουν κλειστοί για όλη την ημέρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...