Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλή επιτυχία! Τα προσόντα τα ίδια είναι, το κοίταξα. Υπάρχει και το "καθηκοντολόγιο", που περιγράφει τα καθήκοντα κάθε θέσης, αλλά αυτά τα έχουν μόνο οι δήμοι. ευχαριστω ρε φιλε νασε καλα, ειχα κανει και για την πρωτη φαση και την εχασα για ενα μοριο 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εμένα με έχουν πάρει στην πρώτη φάση. Όταν περάσεις με το καλό ρώτα με για λεπτομέρειες. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εμένα με έχουν πάρει στην πρώτη φάση. Όταν περάσεις με το καλό ρώτα με για λεπτομέρειες. μπραβο συγχαρητηρια, ξεκινησατε δουλια ? σου ζητησαν χαρτια για την ειδηκοτητα που διαλεξες ή στα ραπαπας τους
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πάντα μου έσπαγε τα νεύρα αλλά επειδή τώρα μου την βίδωσα για τα καλά. Πόσο σπαστικό είναι που σελίδες όπως της Microsoft σου μεταφράζουν τις σελίδες στην γλώσσα σου;. Δεν θέλω ρε μπαγλαμά να διαβάζω τεχνολογικούς όρους στα ελληνικά, πονάνε τα μάτια μου. Anyway, βλέπετε στην παρακάτω σελίδα πως μπορώ να την αλλάξω στα αγγλικά; Γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/change-system-locale#1TC=windows-7
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πάντα μου έσπαγε τα νεύρα αλλά επειδή τώρα μου την βίδωσα για τα καλά. Πόσο σπαστικό είναι που σελίδες όπως της Microsoft σου μεταφράζουν τις σελίδες στην γλώσσα σου;. Δεν θέλω ρε μπαγλαμά να διαβάζω τεχνολογικούς όρους στα ελληνικά, πονάνε τα μάτια μου. Anyway, βλέπετε στην παρακάτω σελίδα πως μπορώ να την αλλάξω στα αγγλικά; Γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/change-system-locale#1TC=windows-7 http://windows.microsoft.com/en-us/windows/change-system-locale#1TC=windows-7 δε βρήκα πως αλλάζει, οπότε απλά πείραξα το url και απο el-gr το έβαλα en-us 1
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ωραίος. Τραγική τακτική πάντως. ήταν η έσχατη λύση, σίγουρα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος αλλά δεν είχα όρεξη να το ψάξω περισσότερο. Από τέρμα κάτω αριστερά αλλάζει (hello from Seattle), αλλά σε πάει στην αρχική και θα πρέπει να το ξαναβρείς μετα.
Fir3fly Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια, Μια μικρη απορια εχω, ενδιαφερομαι να ταξιδεψω με την ryannair, γνωριζει κανεις αν θα πληρωσω και εξτρα για την αποσκευη?
angmar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Για την χειραποσκευή όχι, αλλά αν έχεις κανονική αποσκευή, ναι, θα πληρώσεις.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 μπραβο συγχαρητηρια, ξεκινησατε δουλια ? σου ζητησαν χαρτια για την ειδηκοτητα που διαλεξες ή στα ραπαπας τους Ναι ζητάνε κανονικά. Δουλειά μπορεί να μην ξεκινήσουμε και ποτέ. Κανονικά ο δήμος έχει προθεσμία μέχρι τις 7/8 να με προσλάβει. Σε άλλους δήμους τους έχουν πει ότι θα ξεκινήσουν από Δευτέρα, σε εμάς τίποτα ακόμα.
Pa0ki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε? Just for the record, μισή ώρα 2
GreekMonkey Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Σε λίγο θα αρχίσουν να φυτρώνουν ζόμπι στην πόλη.
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Just for the record, μισή ώρα Δεν του λεγες να καθυστερήσει λίγο; 1
LongTom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πόσο έχει το εισιτήριο για ΟΑΣΘ; Μέσα στην πόλη.
mary Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Πόσο έχει το εισιτήριο για ΟΑΣΘ; Μέσα στην πόλη. Για μια διαδρομη, αν το παρεις απεξω εχει 1€, αν το βγαλεις μεσα 1,1€ Για 2 διαδρομες, αν το παρεις απεξω εχει 1,2€, αν το βγαλεις μεσα 1,3€. Α, αν βγαζεις μεσα κοιτα να εχεις ακριβως, γιατι τα μηχανηματα ρεστα δε δινουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις