Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν σε ενα συγκεκριμενο site, τα pdf που ειναι στα ελληνικα τα βγαζει "αλαμπουρνεζικα", ειναι θεμα καποια ρυθμισης απο μερους μου ή εχουν φτιαξει το pdf με παραξενο font? Σε αλλα site παλι με ελληνικο περιεχομενο δεν τιθεται θεμα. 

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η γραμμή του τηλεφώνου δεν λειτουργεί. Ιντερνετ έχω κανονικά αλλά κάνει διακοπές μια στο τόσο. Forthnet η εταιρία. Τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις;

Δημοσ.

Η γραμμή του τηλεφώνου δεν λειτουργεί. Ιντερνετ έχω κανονικά αλλά κάνει διακοπές μια στο τόσο. Forthnet η εταιρία. Τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μάλλον πρώτα παίρνεις τη forthnet, αν και είναι λίγο δύσκολο να πιάσεις γραμμή....:)

(κι αν δεν κάνω λάθος είναι και με χρέωση!)

Δημοσ.

Κάλεσε το τεχνικό τμήμα ή άφησε μήνυμα στο fb, twitter.

Δημοσ.

Κάθε μήνα πληρώνω το ενοίκιο στην τράπεζα, αλλά όχι στο ταμείο. Πάω σε ένα μηχάνημα (όχι ATM, κάπως αλλιώς λέγεται, δεν θυμάμαι) και βάζω εκεί τα χρήματα, αφού πρώτα πληκτρολογήσω τον αριθμό λογαριασμού της ιδιοκτήτριας. Μπορώ τώρα με τα capital controls να καταθέσω το ενοίκιο με αυτόν τον τρόπο ή δεν γίνονται καταθέσεις; Θα μου πείτε γιατί δεν κάνω έμβασμα μέσω web banking. Ο λόγος είναι ότι η ιδιοκτήτρια δεν θέλει να το κάνω με web banking γιατί της κρατάει η τράπεζα 2 ευρώ πομήθεια whatever.gif.

• Moderators
Δημοσ.

Ε άμα το βάλεις στον ΠΑΓΟ,τι θα κάνει;Φυσική ρε παιδιά.

ξερεις οτι αναλογα το υγρο εχει διαφορετικη θερμοκρασια πηξηςε? Απλη φυσικη που την ξεχασαμε

• Like 1
Δημοσ.

Το jagermeister αν το χω συνεχεια στην καταψυξη θα παθει κατι; υπαρχει κινδυνος να παγωσει;

Δεν θα παγώσει. Το έχω εκεί απ'την άνοιξη.

Δημοσ.

Πήξη ή στερεοποίηση, τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία ονομάζεται η μετατροπή ενός ρευστού (υγρού ή αερίου) σε στερεό, αποτελεί δε μια από τις αλλαγές φάσεων της φυσικής μορφής της ύλης (κατάσταση της ύλης).

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AE%CE%BE%CE%B7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...