VasKag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οταν σε ενα συγκεκριμενο site, τα pdf που ειναι στα ελληνικα τα βγαζει "αλαμπουρνεζικα", ειναι θεμα καποια ρυθμισης απο μερους μου ή εχουν φτιαξει το pdf με παραξενο font? Σε αλλα site παλι με ελληνικο περιεχομενο δεν τιθεται θεμα.
GreekMonkey Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η γραμμή του τηλεφώνου δεν λειτουργεί. Ιντερνετ έχω κανονικά αλλά κάνει διακοπές μια στο τόσο. Forthnet η εταιρία. Τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις;
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η γραμμή του τηλεφώνου δεν λειτουργεί. Ιντερνετ έχω κανονικά αλλά κάνει διακοπές μια στο τόσο. Forthnet η εταιρία. Τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις; Μάλλον πρώτα παίρνεις τη forthnet, αν και είναι λίγο δύσκολο να πιάσεις γραμμή.... (κι αν δεν κάνω λάθος είναι και με χρέωση!)
GreekMonkey Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Να διευκρινήσω πως όταν παίρνω στο τηλέφωνο αυτό μου λέει πως είναι κατειλημένο.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μήπως δεν το 'χει κλείσει ο τελευταίος που μίλησες.
Gtr34 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η γραμμή του τηλεφώνου δεν λειτουργεί. Ιντερνετ έχω κανονικά αλλά κάνει διακοπές μια στο τόσο. Forthnet η εταιρία. Τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις; Κάλεσε το τεχνικό τμήμα ή άφησε μήνυμα στο fb, twitter.
kalogeros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κάθε μήνα πληρώνω το ενοίκιο στην τράπεζα, αλλά όχι στο ταμείο. Πάω σε ένα μηχάνημα (όχι ATM, κάπως αλλιώς λέγεται, δεν θυμάμαι) και βάζω εκεί τα χρήματα, αφού πρώτα πληκτρολογήσω τον αριθμό λογαριασμού της ιδιοκτήτριας. Μπορώ τώρα με τα capital controls να καταθέσω το ενοίκιο με αυτόν τον τρόπο ή δεν γίνονται καταθέσεις; Θα μου πείτε γιατί δεν κάνω έμβασμα μέσω web banking. Ο λόγος είναι ότι η ιδιοκτήτρια δεν θέλει να το κάνω με web banking γιατί της κρατάει η τράπεζα 2 ευρώ πομήθεια .
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πάω να ανοίξω τον Chrome και μου εμφανίζεται αυτό Τι κάνω ;;;
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το jagermeister αν το χω συνεχεια στην καταψυξη θα παθει κατι; υπαρχει κινδυνος να παγωσει;
techm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ε άμα το βάλεις στον ΠΑΓΟ,τι θα κάνει;Φυσική ρε παιδιά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ε άμα το βάλεις στον ΠΑΓΟ,τι θα κάνει;Φυσική ρε παιδιά. ξερεις οτι αναλογα το υγρο εχει διαφορετικη θερμοκρασια πηξηςε? Απλη φυσικη που την ξεχασαμε 1
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Το jagermeister αν το χω συνεχεια στην καταψυξη θα παθει κατι; υπαρχει κινδυνος να παγωσει; Δεν θα παγώσει. Το έχω εκεί απ'την άνοιξη.
techm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πήξη ή στερεοποίηση, τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία ονομάζεται η μετατροπή ενός ρευστού (υγρού ή αερίου) σε στερεό, αποτελεί δε μια από τις αλλαγές φάσεων της φυσικής μορφής της ύλης (κατάσταση της ύλης). https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AE%CE%BE%CE%B7
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AE%CE%BE%CE%B7 and your point is?
Προτεινόμενες αναρτήσεις