Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Βασικά σε σχολή οδηγών πάρε. Will do, thanks! Μου είπαν γύρω στον μήνα.. Oh well.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Will do, thanks! Μου είπαν γύρω στον μήνα.. Oh well. Για που χρειάζεται το νέο; Για εξωτερικό;
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Για που χρειάζεται το νέο; Για εξωτερικό; Ναι. Βολεύει όμως καλύτερα να γίνει η μετατροπή απευθείας σε Αγγλικό δίπλωμα, εφόσον μπορεί κάποιος να οδηγεί εκεί με ελληνικό. Μέσα σε 2 εβδομάδες σου έρχεται συστημένο σπίτι σου και με ελάχιστα λεφτά παραπάνω. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά μιλάς για δάνειο. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αυτή τη στιγμή η τράπεζες δεν έχουν ούτε σάλιο για τα γραμματόσημα. Παρόλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να πας και να ρωτήσεις. Κράτα μας ενήμερους. Τελικά δεν γίνεται... όλα είναι παγωμένα ακόμη. Πήγα σήμερα. Περιμένουν κι αυτοι το ok απο την Τράπεζα της Ελλάδος.. 1
di maria kun Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια να ρωτησω κατι,ηθελα να παρω ενα κινητο παλευω με τα τοσα να μαζεψω ενα μπατζετ γυρω στο 300αρι και εδω και ενα μηνα οι τιμες σκρουτζ ειναι απο 50 ως και 150 στα κινητα,ξερω με ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα τα ανεβασανε-τι γινεται πλεον ποτε θα πεσουν???
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια να ρωτησω κατι,ηθελα να παρω ενα κινητο παλευω με τα τοσα να μαζεψω ενα μπατζετ γυρω στο 300αρι και εδω και ενα μηνα οι τιμες σκρουτζ ειναι απο 50 ως και 150 στα κινητα,ξερω με ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα τα ανεβασανε-τι γινεται πλεον ποτε θα πεσουν??? Θα έλεγα να κάνεις λίγες μέρες υπομονή
Iris_89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Γνωρίζει κάποιος από πρώτο χέρι αν επιτρέπεται να κυκλοφορείς με ελληνικό δίπλωμα (παλαιού τύπου με φωτογραφία) στην Αγγλία και για πόσο καιρό? Ξέρω πως επιτρέπεται να κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες για 60 μέρες. Συμφέρει πριν φύγω να γίνει μετατροπή σε νέου τύπου ή κατευθείαν να γίνει Αγγλικό? (Το Αγγλικό θα πάρει λιγότερο χρόνο)
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ποιο μικρό, απλό, δωρεάν προγραμματάκι χρησιμοποιούμε για να δυναμώσουμε την ένταση σε mp3 αρχεία;
saxos55 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 mp3gain. Δεν τα επανασυμπιέζει, κάνει μόνο αύξηση/μείωση έντασης 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 mp3gain. Δεν τα επανασυμπιέζει, κάνει μόνο αύξηση/μείωση έντασης Σ'ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! 1
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο οταν μπαινω για πρωτη φορα σε ενα youtube video και προχωρησω λιγο το χρονο κανει αυτοματα pause το βιντεο αλλα μετα οσες φορες και να παω σε οποιοδηποτε χρονικη στιγμη του βιντεο δεν κανει pause. Αλλα για ποιο λογο το κανει αυτοματα καθε φορα που παω για πρωτη φορα σε ενα οποιοδηποτε βιντεο.
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 mp3gain. Δεν τα επανασυμπιέζει, κάνει μόνο αύξηση/μείωση έντασης Το δοκίμασα! Εκτός από μια ελαφριά παραμόρφωση της φωνής του Μάκη Δημάκη στο live όλα οκ! Ευχαριστώ και πάλι! 1
vaggelouras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το δοκίμασα! Εκτός από μια ελαφριά παραμόρφωση της φωνής του Μάκη Δημάκη στο live όλα οκ! Ευχαριστώ και πάλι! Like μονο και μονο γιατι ακους Δημακη. 1
onty Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω γερες κουτες σχετικα μεγαλες γιατι μετακομιζω και εχω αρκετα πραγματα; Πηγα σε μερικα σουπερ μαρκετ αλλα οι μισοι με γραψανε στα παπαρια τους και οι αλλοι μου ειπαν οτι τα καβατζονουν οι πακιστανοι πρωι πρωι με τα τρικυκλα . Στα λερου παλι τα εχουν 2,5 ευρω κατι μικρα σε μεγεθος καινουρια ...
Lnk Hlk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω γερες κουτες σχετικα μεγαλες γιατι μετακομιζω και εχω αρκετα πραγματα; Πηγα σε μερικα σουπερ μαρκετ αλλα οι μισοι με γραψανε στα παπαρια τους και οι αλλοι μου ειπαν οτι τα καβατζονουν οι πακιστανοι πρωι πρωι με τα τρικυκλα . Στα λερου παλι τα εχουν 2,5 ευρω κατι μικρα σε μεγεθος καινουρια ... Σε super market τα γερά κουτιά είναι Νουνού. Απο τα εβαπορέ. Αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βολεψουν στο μέγεθος. Καλύτερα να πάς πρωι ή να πάρεις τηλ να στα κρατήσουν. Γιατι με το που γεμίζουν το ράφι τα 'σπάνε' κ τα βάζουν στη πρέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις