Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή άμα η καταγγελία σύμβασης είναι 31/08 όπως είπες και αυτοί βάζουν π.χ. 15/08 ,

θα υπογράψεις ; Γιατί ρώτησες τι πρέπει να προσέξεις και πως να το χειριστείς ;

Κανονικά φαίνεται από τον κωδικό των ενσήμων του ...

Ολα καλα τελικα.

Μονο το δωρο των χριστουγεννων θα το βαλει το δεκκεμβριο.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ βάζω μέσα σαπούνι για τα πιάτα , βάζω λίγο βρασμένο νερό απο τον βραστήρα και το χτυπαω ισα ισα για να κανει αφρό . Έπειτα και αφου το εχω ταρακουνησει αρκετα το γεμίζω μέχρι πάνω με το βρασμένο νερό και το αφήνω κάποια ώρα . Έπειτα το αδειάζω και το ξεπλένω 2-3 φορές για να φύγουν τα σαπούνια.

Τέλος//.

• Like 1
Δημοσ.

οχι πιάνει μούχλα ρε (μεταξύ άλλων) . Υπ'οψιν, αυτό που περιέγραψα ζήτημα να παίρνει ~6-7 λεπτά . Για υγιεινή μιλάμε .

Δημοσ.

Ξέρουμε πόσο είναι το εισιτήριο από Δράμα για Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ;

10,90€ το φοιτητικό οπότε γύρω στα 13€? το κανονικό

Δημοσ.

Μεγάλη διαδικασία. Να το παίξω yolo και να το γεμίζω με γάλα 3-4 φορές και μετά να το πλένω;

Τράβα πάρε βούρτσα για μπιμπερό (3-5 ευρώ μαξ) και καθαρίζει τέλεια πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Γιατι εχουμε υπηρεσιακη κυβερνηση? για ενα μηνα μεχρι τις εκλογες,,, αξιζει?,,,

γιατι δεν εμενε ο τσιπρας μεχρι τις εκλογες;;;

ποιο το νοημα ολων αυτων των καταστασεων..,

Αυτη ειναι η διαδικασια που οριζεται απο το συνταγμα.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και το αποκλείω να γίνεται, here goes.

Έχω τον Χ φιλο στο Facebook. Υπαρχει τροπος να τον κανω αορατο στους υπόλοιπους φιλους μου? Να μην φαίνονται τα σχολια του, να μη φαίνονται τα likes του στις φωτο κλπ.

Το να μη φαίνεται το ονομα του στο friend list το εχω.

Δημοσ.

κανεις το ιδιο ποστ δυο φορες. Την μια το εχεις ορατο σε ολους εκτος απο αυτη που δεν θες να φαινονται τα like της και, μια να ειναι ορατο μονο σε αυτη. Βεβαια, αν εχεις πολλους κοινους φιλους και με τα δυο αυτα ατομα τοτε μπορει να δουνε απο προφιλ αλλων τι εχεις κανει. Σε αυτη την περιπτωση ομαδοποιεις τους φιλους για να μην βλεπουν ολοι και τα δυο. Προυποθεση ειναι, αυτη που εχει προσβαση στον υπολογιστη/κινητο σου, να μην μπει στο προφιλ σου απο συσκευη σου γιατι τοτε θα ειναι χειροτερα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...