Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν τέλει ας πουμε στην Πολωνία όντως βρήκανε το τρένο με τους 200 τόνους χρυσού και τα εργα τέχνης.

Για τα έργα αυτά ας υποθέσουμε οτι υφίσταται μια Χ καταγραφή και η διεθνής καλλιτεχνικη κοινότητα ξέρει οτι άλλοι πίνακες κλάπηκαν απο Ρωσία και άλλοι απο Γλλία ( για παράδειγμα) και ας πουμε υφισταται η εννοια του επαναπατρισμού τους.

Με το χρυσάφι τι υφίσταται ; Το κρατάει όλο η Πολωνία ;

υπόψιν οι 200 τόνοι μόνο , αν υποθεσουμε οτι ειναι καθαροί, έχουν αξία 6Δις170Μυρια € .

Δημοσ.

Πότε έγινε αυτό; Έχεις κανένα λινκ;

Εν τέλει ας πουμε στην Πολωνία όντως βρήκανε το τρένο με τους 200 τόνους χρυσού και τα εργα τέχνης.

Για τα έργα αυτά ας υποθέσουμε οτι υφίσταται μια Χ καταγραφή και η διεθνής καλλιτεχνικη κοινότητα ξέρει οτι άλλοι πίνακες κλάπηκαν απο Ρωσία και άλλοι απο Γλλία ( για παράδειγμα) και ας πουμε υφισταται η εννοια του επαναπατρισμού τους.

Με το χρυσάφι τι υφίσταται ; Το κρατάει όλο η Πολωνία ;

υπόψιν οι 200 τόνοι μόνο , αν υποθεσουμε οτι ειναι καθαροί, έχουν αξία 6Δις170Μυρια € .

Δημοσ.

το γραναζι νομιζω το βλεπει μονο αυτος που εχει κανει το ποστ, οι αλλοι βλεπουν το σημα "φιλοι"

Όχι, το γρανάζι το βλέπουν και οι άλλοι.
Δημοσ.

1. [δεν εχω εδω γυρω] πως μπορω να τυπωνω φθηνα λιγες [20] φωτογραφιες κ να μου τις στειλουν με ΕΛΤΑ??

Ελλαδα ή ebay??  χρονος παραδοσης-ποιοτητα κλπ οχι κρισιμα...

2. http://i-home.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30868 

DOLCE GUSTO Επαναγεμιζόμενη Συμβατή Κάψουλα Nescafe Dolce Gusto 1τμχ

Τιμή: 9.90------

το εχετε δοκιμασει???, αξιζει η αγορά??

....ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

1. [δεν εχω εδω γυρω] πως μπορω να τυπωνω φθηνα λιγες [20] φωτογραφιες κ να μου τις στειλουν με ΕΛΤΑ??

Ελλαδα ή ebay??  χρονος παραδοσης-ποιοτητα κλπ οχι κρισιμα...

2. http://i-home.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30868 

DOLCE GUSTO Επαναγεμιζόμενη Συμβατή Κάψουλα Nescafe Dolce Gusto 1τμχ

Τιμή: 9.90------

το εχετε δοκιμασει???, αξιζει η αγορά??

....ευχαριστω για το χρονο σας

Όταν λες φτηνά πόσο εννοείς; Αν μια νορμάλ τιμή σε ένα φωτογραφείο είναι 20-30 λεπτά και φτηνότερα να βρεις κάπου μαζί με τα μεταφορικά πιο πολλά θα πληρώσεις. Είναι και λίγες οι φωτογραφίες...

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος με γνώσεις προγραμματισμού παρακαλώ γιατί τα συνομωσιολογικά σενάρια οργιάζουν

Είναι δυνατόν να συμβαίνει το παρακάτω;

Kάνοντας search στο google earth με το "ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" μας βγάζει στο CERN,το ίδιο συμβαίνει αν βάλουμε "IPETGOAT" και "9/23/2015".

Δημοσ.

Τι θα γίνει στις 23/9;

Ό,τι γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα: Ο κόσμος ανυπομονεί για το ξημέρωμα τής επόμενης που έχω γενέθλια.

• Like 8
Δημοσ.

Άντε ρε λεβέντες,υπάρχει τρόπος χειραγώγησης των αποτελεσμάτων του google earth-google maps;

Διαφορετικά θα το αποδώσω σε μεταφυσικά αίτια.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και έχω βγάλει (εδώ και δύο χρόνια) μια χρεωστική. Το θέμα είναι από μια στιγμή και μετά κάτι έγινε και μόνο σε ένα atm μου δέχεται την κάρτα (στα άλλα μου λέει "λυπούμαστε η κάρτα σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί") και υποψιάζομαι ότι φταίει η κάρτα. Θέλω λοιπόν να βγάλω καινούργια. Χρειάζονται χαρτιά ή απλά πάω και τους λέω θέλω μια κάρτα για τον λογαριασμό μου;

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και έχω βγάλει (εδώ και δύο χρόνια) μια χρεωστική. Το θέμα είναι από μια στιγμή και μετά κάτι έγινε και μόνο σε ένα atm μου δέχεται την κάρτα (στα άλλα μου λέει "λυπούμαστε η κάρτα σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί") και υποψιάζομαι ότι φταίει η κάρτα. Θέλω λοιπόν να βγάλω καινούργια. Χρειάζονται χαρτιά ή απλά πάω και τους λέω θέλω μια κάρτα για τον λογαριασμό μου;

προσκόμησε κάρτα βιβλιάριο ταυτότητα
  • Like 1
Δημοσ.

Νιώθω μια πίεση στην αριστερή πλευρά από την κοιλιά μου. Μια ενόχληση βασικά που έρχεται από μέσα.

1)Γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται;

2)Πάω στα επειγοντα ή κλείνω ραντεβού;

3)Αν κλείσω ραντεβού, τι γιατρό χρειάζομαι;

Όχι δε ζητάω να μου κάνετε διάγνωση μέσω ίντερνετ. Απλά αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο.

Γιώργο εσύ είσαι;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...